Цитирай Първоначално написано от Nadelina
1.Tfa ne e luja
2.Vsqko momche dori da ima seriozna priatelka kato pri nego doide Andjelina Djoli she mu stane kofti da i otkaje..
3.I tfa mi e hubavoto na mene che go priemam.. tfa vednaj da e bil s druga.. za sporta kfo tolkoz.. golqma rabota che e e*** druga..
4.Zashto da gubq doverie v nego? Az sashto ne moga da obeshtaq che nikoga nqma da izneverq..nikoi ne moje milichka.. nikoi !
Да,права си,че момчетата са така.Обаче повечето.Приятелят ми не е такъв.Адски много ме обича и аз знам,че никога не би направил такова нещо дори и да е Анджелина Джоли.Ясно е,че няма да ми поварваш,но е така.Много сме си говорили по тази тема и сме наясно.Аз съм му обещала,че никога няма да му изневеря,както и той.И мисля,че това положение е много по-добре от това,да знаеш,че го е направил за спорта,защото не можеш да отречеш,че те е заболяло дори малко.Като тръгнеш да изневеряваш поне мисли за човека,който е без теб и те обича.Приятелят ми е любовта на живота ми и никога не бих му изневерила,а аз и не искам.Просто не изпитвам нужда от друг,дори само за спорта.Винаги ще го обичам!!!!