.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    OG`s са си най-лудите и тва е... колкото до 6А, той в момента е в USA и бачка там където има кой да оцени труда му... е тва е България... да изгоним талантите (не говоря само за музика) и да останат дупедавците като спенс и устата... а някои ден бг хип-хоп-а ще бъде представян от устата и азис и спенс като добър тв водещ ще ги пуска по бтв... а 6А дето си прави музика от 13 години и не си е изневерявал на стила нито веднъж ще го плюят някви некъдърни 15 годишни наркоманчета...
    2т.системно.

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    X-Team & Спенс.

Цитирай Първоначално написано от niGGa
    X-Team & Спенс.
    х теам имат много смислени неща, но спенсита... като му се кефиш гледал ли си последния му клип ? и-а се казва... много ми е интересно какво мислиш за него (ако изобщо може нещо да се мисли относно такава боза, ама човека все пак е тв водещ... )
    2т.системно.

Korleone
    Guest
    Napushen_Buhal
    Mnoo qsno brat,dobre che im obqsni malko na tes.Ne moga da razbera kfo se kefqt tes na Spensita,koito v intervu za MM kaza che da se zanimavash s hip-hop ne bilo tolkova vajno i za tfa stanal vodesht.Ili pak ones umreli skeitari i drugite podobni deto se praqt che razbirat mn ot hip-hop a kat biqt 2-3 biri i si4ki slushat Anelia.Awe shmatki i ko mi sravnqvate balgarskite ispalniteli vinagi sas zapadnite e.Kajete mi nqkoi ot amerikanskite bratq koito ne sa zapo4nali s underground i sled tova sa stanali komersialni izpalniteli.I kfo e tfa underground-komers underground si ako ne prodavash,komers ako ti kupuvat albumite.Sprete da mi se praite na golemi razbiracchi shtot si nqate nikfa predstaa ot tfa!!!!!!

заеби... аз от има няма 3 години споря с такива разбирачи дето слушат ъндърграунд и много ги интересуват елементи, хип хоп култури и т.н... жалкото е че много хора се подведоха по спенсита и околните и курви и така преебаха не само шамара ами и целия бг хип хоп... щото преди да се появат теа хора точно 6А беше най-слушания... и в един хубав момент те се появиха и го закопаха за да може сега да слушаме унилакните амет, милко калаидйиев, азис и т.н... смотана работа
    2т.системно.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Нях нях като видях че си писал там при снимките как се надявах да пропуснеш тази темаа...Отказала съм се да споря с тебе шото се пак те и уважавам ...но все пак..преди го бях казала...хората се развиват непрекъснато...А Ша за тия години не се е развил никак...умрел си е там дето е...Са си е на майна си райна в Щатите и да се оправя там...тука са се хилим с 15годишните гангстери от ГъГъПъ.А с Ша сега може би мнението ми е още по-обективно и...говорих с него и просто мненията ни са далеч...Не мога да виня някого че не мисли като мен:/...
    "Искап хип-хоп ще да бъде хип-хоп"

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Напушен, Корлеоне казахте всичко браво батковци, но вижте преди народа не само на българия и в целия свят се нуждаеше някои да им каже ' абе аджиба нещатат седата така и така ' ето типичен пример Пак, времената се смениха и почна комерса, реал се забрави защото може и да има неща още за казване ама кои да ги слуша в дискотеката никои няма да танцува напримерно на 2pac - This Ain't livin' колкото и да е жалко повечето казват името на покоиния само, за да докажат, че не слушат само фейкъри, въпреки това го казват напразно . И най - жалкото и горчивото в цялата история е че няма една ш*бана дискотека дето да пускат само черно и дето да влезнеш и да има само реал - си или да има купони не само в стара загора ама нема или някъв да не знае кой е
    Notorious, вика ' това за ядене ли е ' без коментар
    Сигурен съм че всеки фен пише рими и те струват хиляди пари ама на кои да ги даде тука в бг бА е отишал там и се развива сигурно, бог знае какво прави, но падат пари от ъндъра там Все още
    Но все още има хора между нас който да слушат Пак, Биги и да се наслаждават на римите, текста да е важен не самия ритъм, но на кои му пука нали трябва хората да шейкват есовете в дискутеката без да знаят на какво танцуват.

Това цялото не го казах за да защита нуждата от Комерс но това е факт ...
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Guest
    4ovek mn dobre sa iskaza!

Outlaw FOr Life !
    Makaveli for Ever !

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Нях нях като видях че си писал там при снимките как се надявах да пропуснеш тази темаа...Отказала съм се да споря с тебе шото се пак те и уважавам ...но все пак..преди го бях казала...хората се развиват непрекъснато...А Ша за тия години не се е развил никак...умрел си е там дето е...Са си е на майна си райна в Щатите и да се оправя там...тука са се хилим с 15годишните гангстери от ГъГъПъ.А с Ша сега може би мнението ми е още по-обективно и...говорих с него и просто мненията ни са далеч...Не мога да виня някого че не мисли като мен:/...
    никога не пропускам такива теми и на мен не ми харесва кво слушаш, но и аз те уважавам точно щото си толерантна и към другите. пък колкото до 6А аз много се радвам че поне там оценяват труда му щотт е кофти цял живот да правиш нещо и накрая някви лиолиовци да те псуват без причина...сигурен съм че на никой няма да му е приятно
    2т.системно.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от Napushen_Buhal
    никога не пропускам такива теми и на мен не ми харесва кво слушаш, но и аз те уважавам точно щото си толерантна и към другите. пък колкото до 6А аз много се радвам че поне там оценяват труда му щотт е кофти цял живот да правиш нещо и накрая някви лиолиовци да те псуват без причина...сигурен съм че на никой няма да му е приятно
    Не знам ти влизаш ли във форума на 359хипхоп.ком...Ако да значи знаеш какво се случваше там...д скоро...Просто много вярно е казано "стадото с овцете след пъдаря ходи".Шамара влезе,взе да пише там неща за урбан тв и сички зеха ил да му се извиняват че са го хранили и да му изказват уважение илида разправят колко саму секефели цял живот...от цял форум сигурно се намерихме 5 човека дето да му кажем нещо на 'въпреки'...Когато се включи и Единака(смятам че вече като рапер се е утвърдил и музиката му е страхотна) и всички пак тръгнаха след него да хранят Шамара...А той се повтаряше колко му дремело на...****.И също така показа ама никаква култура пишейки на некфа тъпа азбуа дет латиница повече ме кефи от нея...и знае само една дума от речника 'демагогия'

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Оф извинявай ако си решил че съм тръгнала да те разубеждавам да слушаш Ша един вид...не е така..това по-скоро за другите си го казах...така може да се чувства по-близо до нас,мизерниците дет хойм по джемове ама не е по-позитивно.
    А не е вярно че ням вече партита,на които да се слуша хубава музика.Ма на такова парте няма да чуеш Пак примерно...той се пуска на комерсиалните партита по-скоро...

от скоро почнах да пиша ж 359 хип хоп точно заради 6а... и много се учудих че не го нападат, даже обратното - почнаха да му предлагат рубрики за тв-то... квото и да си говорим всеки се стреми към слава и пари и не венъж съм се убеждавал в това... все пак 6а мисля че е направил най-много за бг рапа и продължава да го прави. тва че някой не харесват музиката му е нормално, но не е това начина да го казват...
    2т.системно.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Не знам какво е направил...за рапа...за мен е нищо..даже и по тв-то нищо не си харесах...само 1-2 клипа на БТНХ...
    А всъшност какъв е начина?Мисля че предостатъчно хора го диснаха с музика...А Шамара...на него нещо му липсва идея за Хип-хоп Култура...къде са му подкерпите за графитите и брейка и тн..при него само се въртят задници...
    А ти начи се пак си видял как го храниха после след като Единака и КАТ му се опълчиха

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Единственото, което Ша говори са пълни шитове само глупости, 'щото така е по-лесно ако тръгне да направи една нормална рима с някакъв смисъл едва ли въобще ще се сети за думите които трябва да вкара та камоли за нещо друго. Нз кои е взел хляба на бА ама като гледам ти си ги сложил в подписа тия образи, нещо не се вързва. И добре след като се стремят за слава и пари защо има хора които рапят реал и пак са извесни ? Другите не могат ли така ? Може и да могат ама ги мързи да измислят нещо свясно и за това са си казали " 'що да не рапим простотий, че е по - лесно "
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Jamalska разбери го тва че теа графити б боис и т.н. елементи са отживелица... не става дума за мода, става дума за развитие на музиката. кой пее са графити и плочи ? оникс, дмх, лил джон, фрии сикс мафия, нас, брейвхардс... ? хората ги кефи да си правят купона на тая музика и затва слушат за пари коли жени.

N.C.L уверявам те че 6А има доста смислени песни, но явно и ти си от хората които чуват само псувните в неговите песни...
    6А феат. митко кърнев и ейнджъл - трудно се сбъдва всяка мечта
    6А феат. конса - не искам да виждам сълзи
    бенджамини - бяхме деца
    лошите - както преди
    слушал ли си теа песни ? и те ли са безмислени за теб ? и кое според теб тогава е смислено (за бг рап става въпрос)... не се обиждай ама не обичам да споря с хора който са слушали само фенки фенки и мой и вече знаят всичко за шамара
    2т.системно.

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Уважавам те така, че ще кажа само някои неща

50 cent - Bonefied Hustler една песен от всичките му е реал какво да кажа говоря за цялостно изкуство не говоря за една или две песни ...
    Md Baddah f Dr Probe
    http://s15.turboupload.com/f/677585/...hiphop.com_.mp
    2heads - Пречка за любов
    тази си я свалих от локалния
    Та тези хорица доказват, че могат да раппат реал и добре и то без глупости [/code][/url]

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    И аз не намирам смисъл дори и в тези песни,които ти предложи,Бухал...Просто не ми харесва начина по който поднася музиката..звученето...А за мен хип-хопа е нещо много повече от музика...той е начин на живот...За това не може човека дет ми пее да ме радва ако не мога да говоря с него истински и да се кефим заедно на другите хора дет примерно правят бийтбокс или правят кръгче за брейк.Шамара е такъв.
    А обратното е Пробата и Бедата примерно..и Единака и Даркстеп и Кингсайз и НоуУолз и Пророка и тн и тн...

N.C.L а това какво общо има със шамара ? и аз мога да ти дам много смислени песни но не виждам защо... а бтв къде са глупостите за които ти говориш в песните които посочих в предния ми пост ?
    2т.системно.

И аз не намирам смисъл дори и в тези песни,които ти предложи,Бухал...Просто не ми харесва начина по който поднася музиката..звученето...А за мен хип-хопа е нещо много повече от музика...той е начин на живот...За това не може човека дет ми пее да ме радва ако не мога да говоря с него истински и да се кефим заедно на другите хора дет примерно правят бийтбокс или правят кръгче за брейк.Шамара е такъв.
    А обратното е Пробата и Бедата примерно..и Единака и Даркстеп и Кингсайз и НоуУолз и Пророка и тн и тн...
    еми виж сега.. смисъл има в песните на шамара и аз харесвам звученето му. смисъл има и в песните на тези които ти харесваш и ти харесваш музиката им. така че всичко отново опира до въпроса на вкус, просто ме дразни някой че на рнб песните нямали смисъл.. повечето наистина нямат смисъл щото са направени за купона... както казва шамара ако искате да се учите на нещо ходете на училище, музиката е за забавление. и не мисля че трябва всяка песен да е няква смислова че да стане начин на живот... на мене са ми начин на живот и леките песнички които не ме затормозяват постоянно с излишни въпроси... слушам и много такива песни де (кингсаиз - за нея например) обаче... човек трябва да редува нали се сещаш... не може постоянно да мислиш, не може и постоянно да си праиш купона. а защо да не можеш да си говориш нормално със шамара... на мен лично много ми се издигна в очите след като прочетох постовете му в 359хипхоп. просто има някой които се кефят докато пият и гледат как готини мацки танцуват на някъв лек ритъм, има и такива които се кефят да скачат и да викат покрай б-бойс и беатбоксове... мен лично първото по ме кефи... и пак стигаме до въпроса с вкусовете... така че извода е : всичко е въпрос на вкус но е тъпо да казваш че деца на 16 години които записват в гараж са по добри от човек който прави хип хоп от 13 години и са го признали дори в щатите...
    2т.системно.

/wan`a`doo/
    Guest
    Абе то е логично като нещо се продава да е комерс бе,то тва не е далече от ума...хахах появили се други и Ша спрял да бъде най-слушания. Ми много ясно,че като е нямало нищо качествено и е имало само Ша и Бенджамини и кви там още бяха,кво друго ще се слуша...а ти пък не си ли се замислял,че никой по-интелектуален човек не слуша тея лайна на Шамара и именно феновете на Шамара слушат Устата, Азис и Камелия да кажем на един и същ купон...един ден се напих и се сбих йееееее аз мога да направя по-добра песен бе... А Спенса може да е водещ и наистина новия му клип да е смехотворен-да и аз не го удобрявам,ама поне може да говори,за разлика от някои култови изпълнители от R&B...сети се кой визирам. А и тея от компанията на Мишо Шамара са толкова смешни-от дрехите, ланците и "яките" пички,че до самото име R&B...тва R&B какво значи, а те ква музика правят... И ти чуваш ли се графитите и брейкденсинга да са отживелица хахаха...като са отживелица дали вчера нямаше да има ВВВD6, преди 3седмици Write for gold, а преди 4 MOS...и като тоя Ша е толкова готин защо не го видяхме с Фредро в Христо Ботев (или пък с 50cent в Несебър на твоя език) бре...за туй кво ще кажеш...в Америка работел-ама и в Америка НИКОЙ няма да го види с Фредро или някоя друга хип-хоп легенда...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Как няма да го видят беТо ако е вярно това,което той говори са е на кафе с Джа Рул,след малко отива на концерт на КРС-1,и после ще ходи н пижама парти у Лил Дап(добре де това последното си го измислих).
    Е стигнахме до извода че всичко е въпрос на вкус...Аз се отказвам да споря с който и да е...Просто хип-хопа за мен и хип-хопа за 98% от останалите хора е нещо различно.Точка

®©Petq®©
    Guest
    Abe kvoto i da si govorim KiNgSiZe sa nai dobrata grupa!!!slu6am gi ot kakto se pomna i vs im pesni sa mn qki!Nali vs si ima mnenie i tova e moeto.

KinGsiZe-fEN
    Guest
    iskam samo da kaja 4E KINGSIZE sa the best ! te peqt za neshtata ot jiwota a shibaniq shamar sa prewzema che mn pari ima ...abe R&B rec bokluci w karuci

Цитирай Първоначално написано от KinGsiZe-fEN
    iskam samo da kaja 4E KINGSIZE sa the best ! te peqt za neshtata ot jiwota a shibaniq shamar sa prewzema che mn pari ima ...abe R&B rec bokluci w karuci
    виж сега мойто момче... всички пеят за нещата от живота... за кво да пеят иначе - за нещата от марс ли ? разликата само е че мишо е малко по-успял и няма нищо лошо да го показва. това че такива деца като теб се дразнят от това е друг въпрос
    2т.системно.

Спенс - есни от едно време.... (разбирай 90-те)
    Gott wei

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си