- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- BG Hip - Hop 'Voinata Na Zverovete'
ще ви кажа една случка и моля да ми я обясните защо така?
караме аз и един приятел bl8 някаде към НДК и 2 рапета на видима възраст 13 - 15 с ланците му с кърпите авее от сякаде детайлност...
и ги спираме ние (бая труд докато спрат) те се уплашиха (странно) и викат нещо от сорта ние нищо не сме направили... брб както и да е... свалям профи слушалки и му давам на по големия (на тегло) да чуе - песента е на Спенс - началото... тоя слуша няколко минути и каза кво е тва много яко много мъдро... незнам си квоо.... ма не го бил чувал кои било тва...
ниес въпрос ко слушате ве момчета?
те малкия големия тежкия дребния и некви подобни имена... малеее....
А ми обяснете това? що така се получава?
Gott wei
6toto sa nqkvi lapeta koito slu6at muzika [ rap] samo za gyzariq , a ne 6toto gi kefi ili ne6to podobno pak i vie malko ste gi iznenadali i ako vi bqha kazali ne ne ni haresva taq pesen znaqt li kfo moje da posledvaПървоначално написано от az_i_ko_we
![]()
oBi4aM Da OtBiRaM nAi- HuBaVaTa sToKa...oBi4aM BaNknOtiTe Da sA s 4 NuLi,oBi4aM VsI4kO LaSkaVo i sKaPo..4u Li?Obi4aM DoRi KoGaTo Ti Me MraZi6 ,Obi4aM 6ToTo PoSle PaK v KraKaTa Mi 6Te LaZi6...!
щото те слушат рап. а спенс не трябва да забравяме че е тв водещ... сеш се къде е разликата ?Първоначално написано от az_i_ko_we
2т.системно.
Качествения Рап не е Музика С Която Се Изкарват Пари!
1.Nowallz
2.Silent City
3.Leshper Art Crew
!!!!!
Абе не е баш така, защото може да се поспори дали рапът изобщо е музика, но да приемем че е. Групи като Cypress Hill, Onyx,House of Pain или Beastie Boys са получили доста пари за музиката си, а пък винаги съм си мислил, че правят качествен рап. А и някой ъндърграунд рап изпълнители са толкова ундърграунд, че просто не стават за слушане.Първоначално написано от Jamalska
11 tochka deaktiven profil.
Йее...фейвъритсПървоначално написано от Анонимко
Е даима и изключения..но просто...виждам го това с всеки..Когато музиката се прави за пари тя се прави на 2 на 3 ...и така че да се хареса на масовата публика...
Аз пък не съм съгласен. Парите са най-големият стимул. И да...истина е че повечето песни се правят така че да се харесат на масовата публика, но както има даста хора, за които музиката е просто нещо дето трябва да бумти там, така има и доста ценители. Така че не винаги музиката, която се прави за пари е калпава. А пък и както казах горе някои ъндъраунд "певци" са ми доста смешни.Първоначално написано от Jamalska
11 tochka deaktiven profil.
Еми нз...В мн малка част от музиката,която аз харесвам става дума за пари...Поне в положителния смисъл...Те си бачкат ..и записват колкото могат...Поне една известна част...Той Минк го каза,че кат са си продли албума са изкарали пари колкото д се почерпят с Четката...