Зависи от ситуацията.Ако момчето е по-отворено,пък и на мен ми е по-лесно да си говоря с него на всякакви теми,изцепвам нещо от сорта на:"Абе досега исках да науча някои неща за теб и ги научих,ама...ъъъ..такова...(хи ля се)...дай да оставим и езичетата ни да се запознаят по-отблизо,а?" В повечето случаи действа и се получава много сладко.Ама ако момчето е срамежливо,по-добре недей.
Всъщност...ако е срамежливо..по-добре да не се целувате на първата среща.Попринцип не е задължително-на свободен принцип е.Знам,че звучи банално,но си идва отвътре.
А иначе имаше една изцепка от едно момче-седим си ние на една пейка и си говорим.И той вика:"Айде да се целуваме" хахааххаа направо умрях от смях ..ма то тогава беше отдавна и бях по-малка
А иначе моментът се усеща,когато настъпи пълно мълчание,гледате се,мигате,и почвате да си гледате устните и се приближавате лекичко един до друг.И то просто става
Абе попринцип щом има мълчание,близо сте един до друг и той/тя те зяпа в устните,работата е ясна
П.С. -Не е нужно да се ебаваш с хората,които ти казаха,че то си идва отвътре-не казват нещо грешно...