.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54

До FiRe_LaDy

FiRe_LaDy,

постнал съм тема в клуб"У дома".Казва се 'За депресираните'.На пръв поглед заглавието няма много общо с твоя проблем,но като прочетеш какво има вътре ще осъзнаеш същността на проблема.Бъди жива и здрава,и човечна.Всичко добро от мен.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Говори с него и му кажи това, което каза тук на нас...че ти бил като брат, не си искала да го изгубиш и т.н.
    Как точно ще му го кажеш, както и самата обстановка, поне според мен, са от голямо значение. Излезте някъде само двамата и в удобен според теб момент, започни разговора.
    Ако той няма силна воля, ако няма желанието за промяна, много трудно би се отказал от това, което прави.
    Успех.

Град
    На БаБа Ми ГъЗа
    И според мен трябва така да постъпиш поговори с него,аконе го приеме кажи на родителите му,а саштност ,ако има брта или сестра може първо да говориш с него!
    Ако сутрин се погледнеш в огледалото и не видиш нищо, значи просто си станал неотразим!
    Нека животът ти бъде като тоалетна хартия - дълъг и полезен!
    Не е важно дали ти духат или го духаш,важно е да си в духовно равновесие

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    "Помогнете ми,той се друса с трева, ще стане наркоман и ще го загубя!!! "
    Браво мацка, точно това щях да напиша и аз.

Фен
    Град
    nai-golqmoto selo-SOFIQ
    momi4e
    zemi se stegni
    mom4eto se kefi-->si4ki piem,si4ki pu6im
    ni6to tolkoz nqma da mu stane
    samo glei da ne posegne kun ne6to po silno i ako vednaga govori s tehnite
    Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!

Фен
    Град
    Lost In The Arms of Destiny
    FiRe_LaDy според мен ти няма какво да направиш,можеш само да го подкрепяш духовно и колкото можеш да не му позволяваш да се доближава да тревата.... а иначе ти не можеш да го накараш да спре.А за родителите ... това вече зависи какви са те,дали ще го разберат...или ще направят нещата още по-сложни

naistina li mislish,4e kato kaje6 na tehnite 6te go spre6? :P toi vinagi moje po kuponi i dori v goliamoto mejdu4asie da pushi treva ... ob6to vzeto tehnite ne mogat da go sprat ...,ako si e naumil samo deto 6te si razvalite priatelstvoto......tva s trevata i napivaniata e period,koito 6te otmine...budi spokoina

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    kaji mu vsichko napisano tuk....kaji mu che durjish na nego i che ne iskash da go zagubish..obqsni mu situaciqta,no ne go ostavqi v nikakuv sluchai da produlji da pravi tova......trqbva prosto da si otkrovenna i vsichko shte e nared...

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Murzi me da cheta kakvo ste pisali all
    Prosto pogovori s nego..nqma smisul da kazvash an tehnite taka toi shte ti s erazsurdi 100% ot treva i alkohol se otkazva..Kazvam ti go ot lichen opit predi i az sum pushila mnogo obache v edin moment ti pisva osuznavash che pravish gluposti i tn..Vseki minava prez takuv period..Pokaji mu che ne ti haresva che go pravi no ne mu se surdi ne go karai da izbira m/u priqtelstvoto vi i trevata...Prosto si pogovorete kaji mu kakvo chustvash kakvoto ti idva otvutre...Dano se otkakaje..
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

O_O
    Guest
    ti luda li si kak she kaash na tehnite ?!?!?!? + tfa i si neobrazovana kvo pochnal da pushi jonka i sled 2 dena she pochne da se bocka! STEGNI SE BE DEVOICHEEE! ti praish li razlikata mejdu narkoticite i kvoto i da mi govorish momcheto 100 % ne e tolko typo da pochne da se bocka! jonkata e qko neshto samo deto preebava erekciqta! za tfa q spreh as i ne se pritesnqvai priqtelqt ti nema da izpolzva injekciiki...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    mi milichka chestno da ti kaja koito pipne trevata nqma otavane ot neq taka 4e nai dobre se otkaji znam 4e ti e kato brat oba4e takiva xora ni6to ne moje da gi spreeee...sajelqvam 4e ne ti davam nikakva nadejda ama tova e moeto mnenie...v kraq na kraishtata ne vseki e savrshen.Vse shte nameri6 takav kato nego-dobar priqtel

Голям фен
    Град
    Stz
    Душко не се притесняваи толкова!Както доста хора ти казаха не е чак толкова сериозно!Пуши и ти с него да видиш кво е весело!И аз съм пушила ама тва не означава че сам наркоманка или че ще умра от малко повечко смях!Пък и тва е само период временен.в който малкото ти приятелче иска да се докаже или може би само да си направи веселото!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    mi milichka chestno da ti kaja koito pipne trevata nqma otavane ot neq taka 4e nai dobre se otkaji znam 4e ti e kato brat oba4e takiva xora ni6to ne moje da gi spreeee...sajelqvam 4e ne ti davam nikakva nadejda ama tova e moeto mnenie...v kraq na kraishtata ne vseki e savrshen.Vse shte nameri6 takav kato nego-dobar priqtel
    OMFG моля се тва да е ирони4но , щот ина4е си мн зле

пък авторката да остави мом4ето на мира и да не казва на родителите му в никакъв слу4ай!!! ако той не иска да спре тревата никои не може да му помогне тва 100% е временно след месец два е спре със сигурност
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    OMFG моля се тва да е ирони4но , щот ина4е си мн зле

пък авторката да остави мом4ето на мира и да не казва на родителите му в никакъв слу4ай!!! ако той не иска да спре тревата никои не може да му помогне тва 100% е временно след месец два е спре със сигурност
    =D> bravo dobre kazano i as po gore i kazah dano ne preebe momcheto! a za tfa iskazvane che koito probva jonka nema spirane... NO COMMENT nai golemiq absurt koito sum chuval!

Guest
    [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

Голям фен
    Град
    Варна
    Темата е от преди няколко месеца

Супер фен
    Загубена кауза е вече. Реви там плачи колкото трябва, забравяй го и си търси свесни приятели.
    2т. системно

Ami neznam kakvo da te posuvetvam,samo iskam da ti kaja,4e znam kak se 4uvstva6,za6toto i az imam dosta priqteli,koito sa opitvali ot trevata i takiva,na koito tq e sredstvo da jiveqt...toest,vseki ot tqh ima nqkakva pri4ina za da opita(ot lubopitstvo,ot guzariq,zaradi problemi i kakvo li o6te ne)...no s te4enie na vremeto 4ovek moje da stane zavisim ot neq(no toa v nikauv slu4ai ne ozna4ava,4e 6te zapo4ne da se bocka i t.n.)Predi vreme hodeh s edno mom4e,koeto be6e super kato 4ovek(mnogo dobur i t.n.),no trevata za nego e na4in na jivot(ejednevie) i tq go promenq,no toi si e izbral da jivee taka otdavna i nikoi nemoje da go spre(osobeno ako zapo4ne6 ot ranna vuzrast,s godinite se prestrustqva6).No vse pak se nadqvam,4e priqtelqt ti 6te se osuznae,vse pak opitai da pogovori6 s nego...no kakuvto i da bude izbora mu,nebiva priqtelite mu da se otdrupvat ot nego,budete mu upora.
    Obi4am te prez ledove i buri,obi4am te prez ogun i voda!Surceto mi dokrai e tvoe,dokrai dori i sled smurtta!Kakvo sa vekove i eri,kakvo e vsu6tnost ve4nostta?I v drug jivot 6te te namerq i pak surceto si 6te ti darq!

Iglika
    Guest

Re: Treva,alkohol .... a uj ne e takav

Zdravei,iskah da znaesh edna realnost .... poushisheneto po nioakoia i dr cigara marihouana ne e strashno samo po sebe si zashtoto ako ne piesh daje i da se pristrastish moje da spresh ... no o oujas ako si pochnal da piesh ..se polouchava eskalatsia ...pousheneto ti se strouva detska igra pred pieneto...ne e zadovolitelno i togava se nasochvash kum drogata istinskata tazi koiato e po silna ot alkoholnata droga.

FiRe_LaDy
    Guest
    Temata sym pisala otdavna.Bqh zabravila dori,che sym q pisala.No ne sym zabravila,che toi vse oshte pushi i pie .. vqrno po rqdko pie.Za trevata dali pushi po rqdko - nz.Ne sym kazala na tehnite i moje bi sajelqvam,zashtoto go napravih za da ne go zagubq kato priqtel,no sega sled kato go zagubih pyrvo kato gadje,a posle i kato priqtel - sajelqvam mnogo.Kogato bqh s nego obache toi beshe namalil trevata mnogo.I vse pak kolkoto i vreme da e minalo,ne moga da svikna i da se primirq s tova,che pushi.Vsichkite mu priqteli,koito sa i moi mnogo dobri priqteli kazaha,che ot kakto pushi se e razvalil mnogo.A teq deto ne mojel da se pristrasti,che nqmalo da posegne kam neshto po seriozno - ne na mene tiq.Zapoznata sam i to dobre s teq neshta.Se pak nai - dobriq priqtel na bashta mi se zanimava imenno s narkotici i vinagi,kogato me vidi mi govori za tqh.Taka,che nito preuvelichavam,nito nishto.Prosto mnogo se pritesnqvam za teb.A kato go gledam toi veche samo zaradi shibanata dama v zeleno propadna!No ne moga nishto poveche da napravq.Govorih s nego,obqsnqvah mu kakvo li ne,prikrivah go,no bez golqm efekt.

Guest
    абе незнам как я мислите тая работа ама в тревата няма ништо лошо аз сьм на 23 години и пуша трева от 7 и нито се друсам нито ще се друсам то си е до човека и освен това пьрво опитайте трева и после говорете че е лошо ного си е готино

Фен
    Град
    Grenland
    Цитирай Първоначално написано от niGGa
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    "Помогнете ми,той се друса с трева, ще стане наркоман и ще го загубя!!! "
    Браво мацка, точно това щях да напиша и аз.
    И аз тва казвам.А УеУе божке,пуши трева,какъв ковчег да му избирам,жгу загубя...ясно,че се спичаш,ама и аз попушвам трева от доста време и нищо ми няма. само се забавлявам....Спокойно.Лошо е ако смесва всичко,може да не може да стане от леглото известно време...

narkomania
    Guest

aaa

Vij sporeD meN I roDitelite mogat do pomognat no ne kolkoto priatelite mu. Te sa horata koito 6te mu pomognat zakot toi ne stoi pri tqhnite postoqNn0o a e s priateli i s tQh se napu6va i az bqh se pristrastil kam AKENeton tva e Hap4e no samo priaetelite mi pomognaha kato me karaha da praq drugi raboti no ne i da se drusam I sega sam Nov 4ovek I neiskam da izpolzvam narkoti4ni ve6testvA Opitai moje da se pOlu4i i pri neg0o

lele male
    Guest

treva?

ave vie ste ludi ve,trevata da ne e te4en plutonii
    ostavete go da si pushi 4oveka mu e iaako tva

samo idiot moje da si misli takiva gluposti,ako ne ste 4uvali po posledni izsledvania na svetovnata zdravna organizacia trevata e izkluchitelno bezobidna i NE mojeshda se pristrastish kum neia.ima daale4 po vredni navici ot neia kato naprimer da iadesh meso,i alcohola e adski po vreden

VIE STE LUDI

ako ne ste 4uvali nikoga v niakoi strani trevata e legalna i tendenciata e da se legalizira na vse pove4e strani po sveta

ako sa amfetamini li heroin e mnogo opasno,verno e ,ili alcohol

ne govoria naizust ako behte malko pone zapoznati i behte pro4eli......

trevata e zabranena zarad takiva kat vas det ne znaiat kakvi sa efektite i posledstviata ot neia

i sveta ste e takuv dokato ne se POOBRAZOVATE malko pone

i ne slushaite babite i diadkite si,za koito tva e ujasen narkotik

a PRO4ETETE POSLEDNITE DOKLADI NA SVETOVNATA ZDRAVNA ORGAANIZACIA

GORESHTO PREPORA4VAM!!!!

samo go pazete ot drugo 4e si ebalo maikata s drugite narkotici!!!

Guest
    awe ei momi4e ti naistina ne si mn zapoznata po vuprosa za trevata .. to tva da ne e kafqvo ?! az poznavam daje hora deto si smurkat herca na nos i pak ne sa se karali s priqtelite si i ne sa po-lo6i ot predi .. se su6tite si sa .. ti za edna treva 6e spi4a6 tolkoz .. mn se prevzemate i trqa da se interesuvate malko 4e da vzimate kakvito i da e bilo re6eniq i da vzimate nqkvi merki .. niznam niznam ... razkazva4i na izmisleni istorii ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си