- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Treva,alkohol .... a uj ne e takav
FiRe_LaDy,
постнал съм тема в клуб"У дома".Казва се 'За депресираните'.На пръв поглед заглавието няма много общо с твоя проблем,но като прочетеш какво има вътре ще осъзнаеш същността на проблема.Бъди жива и здрава,и човечна.Всичко добро от мен.
Говори с него и му кажи това, което каза тук на нас...че ти бил като брат, не си искала да го изгубиш и т.н.
Как точно ще му го кажеш, както и самата обстановка, поне според мен, са от голямо значение. Излезте някъде само двамата и в удобен според теб момент, започни разговора.
Ако той няма силна воля, ако няма желанието за промяна, много трудно би се отказал от това, което прави.
Успех.![]()
И според мен трябва така да постъпиш поговори с него,аконе го приеме кажи на родителите му,а саштност ,ако има брта или сестра може първо да говориш с него!
Ако сутрин се погледнеш в огледалото и не видиш нищо, значи просто си станал неотразим!
Нека животът ти бъде като тоалетна хартия - дълъг и полезен!
Не е важно дали ти духат или го духаш,важно е да си в духовно равновесие
Браво мацка, точно това щях да напиша и аз.Първоначално написано от Whisskas
momi4e
zemi se stegni
mom4eto se kefi-->si4ki piem,si4ki pu6im
ni6to tolkoz nqma da mu stane
samo glei da ne posegne kun ne6to po silno i ako vednaga govori s tehnite
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
FiRe_LaDy според мен ти няма какво да направиш,можеш само да го подкрепяш духовно и колкото можеш да не му позволяваш да се доближава да тревата.... а иначе ти не можеш да го накараш да спре.А за родителите ... това вече зависи какви са те,дали ще го разберат...или ще направят нещата още по-сложни![]()
![]()
naistina li mislish,4e kato kaje6 na tehnite 6te go spre6? :P toi vinagi moje po kuponi i dori v goliamoto mejdu4asie da pushi treva ... ob6to vzeto tehnite ne mogat da go sprat ...,ako si e naumil samo deto 6te si razvalite priatelstvoto......tva s trevata i napivaniata e period,koito 6te otmine...budi spokoina![]()
kaji mu vsichko napisano tuk....kaji mu che durjish na nego i che ne iskash da go zagubish..obqsni mu situaciqta,no ne go ostavqi v nikakuv sluchai da produlji da pravi tova......trqbva prosto da si otkrovenna i vsichko shte e nared...
Murzi me da cheta kakvo ste pisali all![]()
Prosto pogovori s nego..nqma smisul da kazvash an tehnite taka toi shte ti s erazsurdi 100% ot treva i alkohol se otkazva..Kazvam ti go ot lichen opit predi i az sum pushila mnogo obache v edin moment ti pisva osuznavash che pravish gluposti i tn..Vseki minava prez takuv period..Pokaji mu che ne ti haresva che go pravi no ne mu se surdi ne go karai da izbira m/u priqtelstvoto vi i trevata...Prosto si pogovorete kaji mu kakvo chustvash kakvoto ti idva otvutre...Dano se otkakaje..
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ti luda li si kak she kaash na tehnite ?!?!?!? + tfa i si neobrazovana kvo pochnal da pushi jonka i sled 2 dena she pochne da se bocka! STEGNI SE BE DEVOICHEEE! ti praish li razlikata mejdu narkoticite i kvoto i da mi govorish momcheto 100 % ne e tolko typo da pochne da se bocka! jonkata e qko neshto samo deto preebava erekciqta! za tfa q spreh as i ne se pritesnqvai priqtelqt ti nema da izpolzva injekciiki...
mi milichka chestno da ti kaja koito pipne trevata nqma otavane ot neq taka 4e nai dobre se otkajiznam 4e ti e kato brat oba4e takiva xora ni6to ne moje da gi spreeee...sajelqvam 4e ne ti davam nikakva nadejda ama tova e moeto mnenie...v kraq na kraishtata ne vseki e savrshen.Vse shte nameri6 takav kato nego-dobar priqtel
![]()
Душко не се притесняваи толкова!Както доста хора ти казаха не е чак толкова сериозно!Пуши и ти с него да видиш кво е весело!И аз съм пушила ама тва не означава че сам наркоманка или че ще умра от малко повечко смях!Пък и тва е само период временен.в който малкото ти приятелче иска да се докаже или може би само да си направи веселото!
OMFG моля се тва да е ирони4но , щот ина4е си мн злеПървоначално написано от mon4eto
![]()
пък авторката да остави мом4ето на мира и да не казва на родителите му в никакъв слу4ай!!! ако той не иска да спре тревата никои не може да му помогнетва 100% е временно след месец два е спре със сигурност
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
=D> bravo dobre kazano i as po gore i kazah dano ne preebe momcheto! a za tfa iskazvane che koito probva jonka nema spirane... NO COMMENT nai golemiq absurt koito sum chuval!Първоначално написано от alice sw
[-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
Темата е от преди няколко месеца![]()
Загубена кауза е вече. Реви там плачи колкото трябва, забравяй го и си търси свесни приятели.
2т. системно
Ami neznam kakvo da te posuvetvam,samo iskam da ti kaja,4e znam kak se 4uvstva6,za6toto i az imam dosta priqteli,koito sa opitvali ot trevata i takiva,na koito tq e sredstvo da jiveqt...toest,vseki ot tqh ima nqkakva pri4ina za da opita(ot lubopitstvo,ot guzariq,zaradi problemi i kakvo li o6te ne)...no s te4enie na vremeto 4ovek moje da stane zavisim ot neq(no toa v nikauv slu4ai ne ozna4ava,4e 6te zapo4ne da se bocka i t.n.)Predi vreme hodeh s edno mom4e,koeto be6e super kato 4ovek(mnogo dobur i t.n.),no trevata za nego e na4in na jivot(ejednevie) i tq go promenq,no toi si e izbral da jivee taka otdavna i nikoi nemoje da go spre(osobeno ako zapo4ne6 ot ranna vuzrast,s godinite se prestrustqva6).No vse pak se nadqvam,4e priqtelqt ti 6te se osuznae,vse pak opitai da pogovori6 s nego...no kakuvto i da bude izbora mu,nebiva priqtelite mu da se otdrupvat ot nego,budete mu upora.
Obi4am te prez ledove i buri,obi4am te prez ogun i voda!Surceto mi dokrai e tvoe,dokrai dori i sled smurtta!Kakvo sa vekove i eri,kakvo e vsu6tnost ve4nostta?I v drug jivot 6te te namerq i pak surceto si 6te ti darq!
Zdravei,iskah da znaesh edna realnost .... poushisheneto po nioakoia i dr cigara marihouana ne e strashno samo po sebe si zashtoto ako ne piesh daje i da se pristrastish moje da spresh ...no o oujas ako si pochnal da piesh ..se polouchava eskalatsia ...pousheneto ti se strouva detska igra pred pieneto...ne e zadovolitelno i togava se nasochvash kum drogata istinskata tazi koiato e po silna ot alkoholnata droga.
Temata sym pisala otdavna.Bqh zabravila dori,che sym q pisala.No ne sym zabravila,che toi vse oshte pushi i pie .. vqrno po rqdko pie.Za trevata dali pushi po rqdko - nz.Ne sym kazala na tehnite i moje bi sajelqvam,zashtoto go napravih za da ne go zagubq kato priqtel,no sega sled kato go zagubih pyrvo kato gadje,a posle i kato priqtel - sajelqvam mnogo.Kogato bqh s nego obache toi beshe namalil trevata mnogo.I vse pak kolkoto i vreme da e minalo,ne moga da svikna i da se primirq s tova,che pushi.Vsichkite mu priqteli,koito sa i moi mnogo dobri priqteli kazaha,che ot kakto pushi se e razvalil mnogo.A teq deto ne mojel da se pristrasti,che nqmalo da posegne kam neshto po seriozno - ne na mene tiq.Zapoznata sam i to dobre s teq neshta.Se pak nai - dobriq priqtel na bashta mi se zanimava imenno s narkotici i vinagi,kogato me vidi mi govori za tqh.Taka,che nito preuvelichavam,nito nishto.Prosto mnogo se pritesnqvam za teb.A kato go gledam toi veche samo zaradi shibanata dama v zeleno propadna!No ne moga nishto poveche da napravq.Govorih s nego,obqsnqvah mu kakvo li ne,prikrivah go,no bez golqm efekt.
абе незнам как я мислите тая работа ама в тревата няма ништо лошо аз сьм на 23 години и пуша трева от 7 и нито се друсам нито ще се друсам то си е до човека и освен това пьрво опитайте трева и после говорете че е лошо ного си е готино
И аз тва казвам.А УеУе божке,пуши трева,какъв ковчег да му избирам,жгу загубя...ясно,че се спичаш,ама и аз попушвам трева от доста време и нищо ми няма.Първоначално написано от niGGa
само се забавлявам....Спокойно.Лошо е ако смесва всичко,може да не може да стане от леглото известно време...
![]()
Vij sporeD meN I roDitelite mogat do pomognat no ne kolkoto priatelite mu. Te sa horata koito 6te mu pomognat zakot toi ne stoi pri tqhnite postoqNn0o a e s priateli i s tQh se napu6va i az bqh se pristrastil kam AKENeton tva e Hap4e no samo priaetelite mi pomognaha kato me karaha da praq drugi raboti no ne i da se drusam I sega sam Nov 4ovek I neiskam da izpolzvam narkoti4ni ve6testvAOpitai moje da se pOlu4i i pri neg0o
![]()
ave vie ste ludi ve,trevata da ne e te4en plutonii
ostavete go da si pushi 4oveka mu e iaako tva
samo idiot moje da si misli takiva gluposti,ako ne ste 4uvali po posledni izsledvania na svetovnata zdravna organizacia trevata e izkluchitelno bezobidna i NE mojeshda se pristrastish kum neia.ima daale4 po vredni navici ot neia kato naprimer da iadesh meso,i alcohola e adski po vreden
VIE STE LUDI
ako ne ste 4uvali nikoga v niakoi strani trevata e legalna i tendenciata e da se legalizira na vse pove4e strani po sveta
ako sa amfetamini li heroin e mnogo opasno,verno e ,ili alcohol
ne govoria naizust ako behte malko pone zapoznati i behte pro4eli......
trevata e zabranena zarad takiva kat vas det ne znaiat kakvi sa efektite i posledstviata ot neia
i sveta ste e takuv dokato ne se POOBRAZOVATE malko pone
i ne slushaite babite i diadkite si,za koito tva e ujasen narkotik
a PRO4ETETE POSLEDNITE DOKLADI NA SVETOVNATA ZDRAVNA ORGAANIZACIA
GORESHTO PREPORA4VAM!!!!
samo go pazete ot drugo 4e si ebalo maikata s drugite narkotici!!!
awe ei momi4e ti naistina ne si mn zapoznata po vuprosa za trevata .. to tva da ne e kafqvo ?! az poznavam daje hora deto si smurkat herca na nos i pak ne sa se karali s priqtelite si i ne sa po-lo6i ot predi .. se su6tite si sa .. ti za edna treva 6e spi4a6 tolkoz .. mn se prevzemate i trqa da se interesuvate malko 4e da vzimate kakvito i da e bilo re6eniq i da vzimate nqkvi merki ..niznam niznam ... razkazva4i na izmisleni istorii ..
![]()