aeee ganbinata e darba ot gospod .. i tva zagubena kauza bil..trevata vodila do bockane..tova sa pylni shits, az pusha moite fr syshto i nqa 1 m/u tqh det da e narko .. q sa uspokoi malko , tova za men e nqkva luda paranoq nabutana ot roditelite v glavite na malkite lapeta..marihuanata ubivala...a tiutiuna kvo prai we..ari si4kite pusha4i na4i sa narkota!!!!pff..minali sme ot tam
ko si zapoznata ti e ovca tkvaS... ti si adski mnogo zabludena i adski tupa ... " ne na mene tiq " 66 alo takiva izkazvaniq ot tvoqta usta sa kat vqtur v u6ite na nqkoi hora .. tes deto razbirat...ama ko a ti obqsnqvam zabludena si i takava 6e si ostane6 ... az kat pu6a ganja da ne sym umrql?! da ne sym se skaral s priqtelite si ? da ne sym se promenil ne6to ? daje mi e po-qko .. pu6a si 4esti4ko treva i ne ma ebe !!! kak iska6 da e fr s tebe kato ti haber si nqma6 ot takiva raboti i si misli6 4e e propadnal.. toi kato znae 4e taka misli6 za nego kak da ti bude fr ? kato ti si spr zabludena .. sreden prust za takiva "RAZBIRA4I" kato nqkoi ot vas..ne kazvam 4e az sym razbira4 ama razbiram ne6tata do tolkoz 4e znam 4e trevata e bezobidna!v holandiq deto e legalizirana trevata sa na pred posledno mqsto po narkomaniq...puk tuka na6ta deto se praqt .. da ne sa 100 kila ..prosta durjava sme i takava 6e si ostanem eiii ...
vii huu sa postvate ama ne ste li zabelqzali pone 4e temata e na po4ti 1 godina.... ne vi li e minalo prez akala 4e avtorkata na tazi tema moje vaob6te da ne si spomnq za tos forum pa kamo li 4e e postvala...
zemi po4nete da gledate datata na poblikuvane na temata ...nqma da e lo6o
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.