Zdr na sichki.Iskam da vi pojelaq nikoga ama nikoga da ne chuvate i da ne vi se sluchi tova,koeto na men.
Dnes bqh na basein.I doidoha dosta pr.Beshe i edno momche,koeto adski mnogo obicham kato prat.Prosto ne moga bez nego.Tam si se gushkahme,govorihme si,pluvashme zaedno.Ot vreme na vreme izchezvashe i dosta se chudeh kade hodi.Sega,kogato veche se pribrah.I ne izlqzoh,zashtoto si schupih prysta na baseina dokato mu pomagah da ne se udavi(stranno moje da pluva super).Vlqzoh v chata i zapochnah da razgovarqm s edin negov mnogo dobyr priqtel.I toi mi vika `` toi veche mnogo se razvali i az znam zashto,no ne iskam da ti kazvam ``.Nastoqh da mi kaje,zashtoto useshtah che e neshto losho.Taka i beshe.Okaza se,che toi poveche ot 2 meseca veche pushi,no ne cigari,a treva. Kazval,che nqmalo da se pristrasti ama eto che veche qko zapochnal.I za kapak na sichko prez den se napival.Ne povqrvah prosto.Toi e tolkova dobyr,tolkova mil i .. prosto e super momche.Ne vqrvah che shte go napravi nqkoga.Vse povtarqshe predi,che nikoga nqma d apushi,zashtoto bilo gadno i samo si se trovel.A sega kakvo - pie,treva ... mi to skogo i shte pochne da se bocka.Priqtelite mu postoqnno mu govorqt da spre,ama toi kazal che mu haresvalo.Ne iskat da kajat na tehni,shtoto shte stanelo mnogo losho.Obache az toq chovek go imam kato brat i nqa si prostq da zagubq vtori priqtel zaradi typata TREVA.
Reshila sma da govorq s nego,no kakvo da mu kaja,kakvo da pravq?Pomognete mi ..... kajete da kaja li an roditelite mu?Kakvo da pravq za boga.Kakvo??????
Iskam nai dobroto za nego.Gotova sam da napravq vsichko,za da go nakaram da gi otkaje i da go spasq ot tova ujasno neshto.
Help me !!!!!!!!!!!!!!