- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- нали не е много лошо
na 12 sym i oshte ne sum pravil seks a drugite mi priqteli se praskat kato nenormalni s edni kurvichki ot susedniq klas.
Mi da ti kaja 4ove4e ve4e ti e minalo vremeto... na 12 siurno si darji6 zabkite v 4a6kaKuv e toq zor da se praite na golemi nz..
Btw temata si e 4ista ebavka![]()
Мене ме нема в целата схема..
Ми, ако тези дни е лошо да си нормален..а приятелите ти и курвите им..да се спасяват...секс ще има да правят цял живот..защо да си пропиляват детството за едното ебане..дето почти няма да го усетят..не ги разбирам
да де ама те си говорят за секс пред мене а аз некъв ги гледам ей такаи си мълча
Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!
вместо да се възмущаваш дай ми подсказка -Първоначално написано от Icaki
да се прасна ли с една дето ми е много навита или не
kak moje da ne si ebal na 12 be pich...te normalnite hora si pravat sefteto na 7 i polovina kato sa!
ми бате само свирки са ми правили досега ама кат стане дума за секс и момичетата леко се дърпатПървоначално написано от NeSTa_86
Abe dreben kude si trugnal na 12 godini seks da praish q se skrii nekade
emmm trqq si go uduljish...qvno ti e mnogo maluk i zatva
абе 14 см за 12 годишен малко ли е?Първоначално написано от NeSTa_86
Абе момче кво гледаш другите ти пр кво правят гледай ти кво праиш те нека си ес праскат с курвите не подражавай на тях все пак си на 12 още малко ако поизчакаш няма да е зле просто не им подражавай!
да де - ся още не се подиграват ама кат стана на 13 ще ме отлъчат от компаниятаПървоначално написано от *BurNinG^GiRl*
![]()
МАНИТЕ ДЕТЕТО БЕ!!!
вие не знаете ли,че аз го напрайх на 3 и половина с комшийката![]()
тцтцтц накъде върви днешното поколение
xaxa edin priqtel mi kaza,che v 4 klas sa mu bili duhali ....da da i edin marmod zaviva shokolada s prezervativi
spoko, ne samo,4e ne e lo6o, ami e dobre. na 12 organizmut ti o6te ne e gotov za sex. i zamislql li si se 4e pove4eto ot tvoite priqteli moje bi samo se hvalqt?ne byrzai, vsi4ko s vremeto si!na 15 primerno e okne se vliqi ot drugite, nqma6 li si sobsteveno mnenie?6te pravi6 sex togava, kogato ti si re6i6 i kogato se po4uvstva6 gotov!tupo e da se ebe6 samo zaradi horskoto mnenie, 6te ti e nelovko i nqma da znae6 kak da postupi6..zamisli se malko
moq nevinnost i greh.....
кат ти казвам че една приятелка ми духа( просто приятели сме)Първоначално написано от NeSTa_86
хаха тфа беше якоПървоначално написано от NeSTa_86
![]()
abe dete malko, sled kato kaza 4e kato stanesh na 13 i ne si pravil sex priqtelite ti shte te se opitat da te otdrapnat ot kompaniqta mi est tova zna4i 4e ne sa ti istinski priqteli nqma nishto losho v tova 4e ne si pravil sex na 12 godini i si e napalno normalno za 4ovek na takava vazrast ima vreme za vsi4ko nedei barza tolkova mnogo
purvo pomisli dali nete lujat si4kite ti priqteli 6ot spored mene te lujat !!!
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
mi praskai i ti be ko ti pre4i ama na 12 godini ne si li malak ?!?!?
е? аз пък обичам сладолед с какаов вкус
oo ako naistina si na 12 mn si zakasnql![]()
The pain is temporary!
Другите ти приятели лъскат бастуните като откачени и те лъжат,че се праскат. Понеже си малък, ще ти спестя подигравката. Истината е, че на твоите години няма начин и че те лъжат. Лъжи и ти, кво ти пука!Първоначално написано от безименния
![]()
xaxa slushai batkoПървоначално написано от Luciferian
![]()