.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    безименния
    Guest

нали не е много лошо

na 12 sym i oshte ne sum pravil seks a drugite mi priqteli se praskat kato nenormalni s edni kurvichki ot susedniq klas.

Mi da ti kaja 4ove4e ve4e ti e minalo vremeto... na 12 siurno si darji6 zabkite v 4a6ka Kuv e toq zor da se praite na golemi nz..
    Btw temata si e 4ista ebavka
    Мене ме нема в целата схема..

Ми, ако тези дни е лошо да си нормален..а приятелите ти и курвите им..да се спасяват...секс ще има да правят цял живот..защо да си пропиляват детството за едното ебане..дето почти няма да го усетят..не ги разбирам

Guest
    да де ама те си говорят за секс пред мене а аз некъв ги гледам ей така и си мълча

Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Icaki
    http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=40857&highlight=
    вместо да се възмущаваш дай ми подсказка -
    да се прасна ли с една дето ми е много навита или не

kak moje da ne si ebal na 12 be pich...te normalnite hora si pravat sefteto na 7 i polovina kato sa!

безимения
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    kak moje da ne si e*** na 12 be pich...te normalnite hora si pravat sefteto na 7 i polovina kato sa!
    ми бате само свирки са ми правили досега ама кат стане дума за секс и момичетата леко се дърпат

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    Abe dreben kude si trugnal na 12 godini seks da praish q se skrii nekade

emmm trqq si go uduljish...qvno ti e mnogo maluk i zatva

Guest
    emmm trqq si go uduljish...qvno ti e mnogo maluk i zatva
    абе 14 см за 12 годишен малко ли е?

Абе момче кво гледаш другите ти пр кво правят гледай ти кво праиш те нека си ес праскат с курвите не подражавай на тях все пак си на 12 още малко ако поизчакаш няма да е зле просто не им подражавай!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от *BurNinG^GiRl*
    Абе момче кво гледаш другите ти пр кво правят гледай ти кво праиш те нека си ес праскат с курвите не подражавай на тях все пак си на 12 още малко ако поизчакаш няма да е зле просто не им подражавай!
    да де - ся още не се подиграват ама кат стана на 13 ще ме отлъчат от компанията

Guest
    МАНИТЕ ДЕТЕТО БЕ!!!
    вие не знаете ли,че аз го напрайх на 3 и половина с комшийката
    тцтцтц накъде върви днешното поколение

xaxa edin priqtel mi kaza,che v 4 klas sa mu bili duhali ....da da i edin marmod zaviva shokolada s prezervativi

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    spoko, ne samo,4e ne e lo6o, ami e dobre. na 12 organizmut ti o6te ne e gotov za sex. i zamislql li si se 4e pove4eto ot tvoite priqteli moje bi samo se hvalqt?ne byrzai, vsi4ko s vremeto si!na 15 primerno e ok ne se vliqi ot drugite, nqma6 li si sobsteveno mnenie?6te pravi6 sex togava, kogato ti si re6i6 i kogato se po4uvstva6 gotov!tupo e da se ebe6 samo zaradi horskoto mnenie, 6te ti e nelovko i nqma da znae6 kak da postupi6..zamisli se malko
    moq nevinnost i greh.....

Guest
    xaxa edin priqtel mi kaza,che v 4 klas sa mu bili duhali ....da da i edin marmod zaviva shokolada s prezervativi
    кат ти казвам че една приятелка ми духа( просто приятели сме)

Guest
    хаха тфа беше яко

Diabla
    Guest
    abe dete malko, sled kato kaza 4e kato stanesh na 13 i ne si pravil sex priqtelite ti shte te se opitat da te otdrapnat ot kompaniqta mi est tova zna4i 4e ne sa ti istinski priqteli nqma nishto losho v tova 4e ne si pravil sex na 12 godini i si e napalno normalno za 4ovek na takava vazrast ima vreme za vsi4ko nedei barza tolkova mnogo

Повече от фен
    purvo pomisli dali nete lujat si4kite ti priqteli 6ot spored mene te lujat !!!
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Guest
    mi praskai i ti be ko ti pre4i ama na 12 godini ne si li malak ?!?!?

Фен
    Град
    Iowa
    е? аз пък обичам сладолед с какаов вкус

Повече от фен
    Град
    (:
    oo ako naistina si na 12 mn si zakasnql
    The pain is temporary!

Re: нали не е много лошо

Цитирай Първоначално написано от безименния
    na 12 sym i oshte ne sum pravil seks a drugite mi priqteli se praskat kato nenormalni s edni kurvichki ot susedniq klas.
    Другите ти приятели лъскат бастуните като откачени и те лъжат,че се праскат. Понеже си малък, ще ти спестя подигравката. Истината е, че на твоите години няма начин и че те лъжат. Лъжи и ти, кво ти пука!
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Re: нали не е много лошо

Цитирай Първоначално написано от Luciferian
    Цитирай Първоначално написано от безименния
    Другите ти приятели лъскат бастуните като откачени и те лъжат,че се праскат. Понеже си малък, ще ти спестя подигравката. Истината е, че на твоите години няма начин и че те лъжат. Лъжи и ти, кво ти пука!
    xaxa slushai batko

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си