- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- нали не е много лошо
Праскай!Първоначално написано от Анонимко
ми тер и да лъжат момичатата дет се движат с тя, и те ли лъватПървоначално написано от CaSsPeR
![]()
ako temata ne e fake.. nqma losho we pich ti tap li si ili si pederaz? verno che si malyk no.. shtom teja "kyrwichki" se ebat s twojte fr. hodi gi ebi i ti ako ti pysnat kuf e problema ?
проблема е че тез пички курвички ги наТИСКАМ едно друго ама кат стане дума да топна чушката и онея се дърпатПървоначално написано от RioOo
ahahahahahhah pi4 brao 4e si sednal pred kompa da me zabavlqva6 i da izmislq6 gluposti...ta po "temata" na 12 samo sa ti duhali...ami drugite ebat i ti se 4udi6 dali da prasne6...qko zaguben si....hahahahahhahahaha mn qka tema hodi izmislqi vav veneri4eskite bolesti 4e tam e po sme6no
Pfff pi4... kuv pi4, kvi 5 leva, kvi 4u6ki i krastavici... toq e tolkoz zapulen, nekuv 6meker tragnal da se zabavlqva kat dranka gluposti..Basi, nqa6 li si druga rabota we iztarsak ???
![]()
Мене ме нема в целата схема..
Има време за всичко.Тяхна грешка е,че го правят толкова рано!
незнам аз кат лъскам ми е кефПървоначално написано от koalka
кат са ми правили сфирки пак ми е било кеф
предполагам че секса е мега кев
ми честно казано нямам си работа и искам съвет а не подиграфкиПървоначално написано от Fuckin`Lunatics
![]()
Miii az li4no ne ti vqrvam, mislq si 4e laje6... Pone se nadqvam da e taka, 6toto ako ve4e i 12-godi6nite se praskat to tva e mnoo lo6o...
I vse pak spored mene se ebava6![]()
Мене ме нема в целата схема..
Lele skoro 6te nastignem mangalite![]()
Не е ебавка е пич ! И в моя клас са така и момичетата и момчетата ! Аз съм на 13 и да ти кажа вече момчетата и момичетата се праскат някъде към тази възраст :Първоначално написано от BadLord
12-13-14
Колкото и да не ти се вярва това еЕ не се праскат всички но едно 70% има
![]()
Леле ти още побертета не си хванал ^^
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "