- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изцепва ли сте се на Сън ???
аз сам се изцепвал когато спъ. това сам го разучил от многоброините ми пъти когато сам се цепил и мисля че става когато си предискам ташаците с краката. ако когато сам се ракрачил това нещо не става. а при вас така ли е ???![]()
![]()
бате така става кат сънувам некой розов сън и тъкмо свършвам и усещам как нещо ми подмокря гащите.... после се буда и се псувам къф съм дебил ... а иначе е нормално според мене и други са ми казвали че им се е случвало ... а тва за ташаците между краката не знам според мене зависи от съня
.
Аз лично не си спомням да съм имал розов сън, на 18 съм
2т. забрана за ползване на профил
Това са мокри сънища. Напълно нормално е, не се притеснявайте! Всеки мъж сънува мокри сънища. Който прави секс(или маструбира) по-рядко, той по-често сънува мокри сънища защото има нужда да се изпразни. Няма нищо общо със търкането на члена и т.н. Моята информация не е много подробна, но се надявам да ти свърши работа.
edisntvenata izcepka koq to sum prail na sun e da si puham rukata v ga6titi i vse o6te go praa b6tami me bazka kat mebudi![]()
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
и аз яко се псувам мноу ме е яд..Първоначално написано от QRT
![]()
Нямал съм такива неща. То от чекии, секс и всирки не остава време са си "плюе" сам![]()
напално нормално е и ако си минал 8ми клас и си учил биология ше знаеш защо е такаПървоначално написано от Anonimennn
нема нищо общо с тва дали си си свил краката или не
ти да немислиш че само от мадурите се задвижва спермата и квото излезе от мадурите тва е има още ред други процеси
Не ми се е случвало такова нещо ..![]()
Коя е тази дето ти е вързалаПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
2т. забрана за ползване на профил
Полюцията или така наречените мокри сънища са типичен знак за побертета и развитието на половата система, това става между 13-16 години, това може да бъде резултат на еротично преживяване без дразнене на половия член, димек не е нужно да се претеснявашвсичко е тип топ
Хах на мен лично никога не ми се е случвало, но ми се струва тъпо - събуждаш се и са ти изцапани гащите![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...