.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Изцепва ли сте се на Сън ???

аз сам се изцепвал когато спъ. това сам го разучил от многоброините ми пъти когато сам се цепил и мисля че става когато си предискам ташаците с краката. ако когато сам се ракрачил това нещо не става. а при вас така ли е ???

Град
    София
    бате така става кат сънувам некой розов сън и тъкмо свършвам и усещам как нещо ми подмокря гащите .... после се буда и се псувам къф съм дебил ... а иначе е нормално според мене и други са ми казвали че им се е случвало ... а тва за ташаците между краката не знам според мене зависи от съня .

Аз лично не си спомням да съм имал розов сън, на 18 съм
    2т. забрана за ползване на профил

Guest
    Това са мокри сънища. Напълно нормално е, не се притеснявайте! Всеки мъж сънува мокри сънища. Който прави секс(или маструбира) по-рядко, той по-често сънува мокри сънища защото има нужда да се изпразни. Няма нищо общо със търкането на члена и т.н. Моята информация не е много подробна, но се надявам да ти свърши работа.

Повече от фен
    edisntvenata izcepka koq to sum prail na sun e da si puham rukata v ga6titi i vse o6te go praa b6tami me bazka kat mebudi
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Фен
    Град
    Iowa
    Цитирай Първоначално написано от QRT
    бате така става кат сънувам некой розов сън и тъкмо свършвам и усещам как нещо ми подмокря гащите .... после се буда и се псувам къф съм дебил ... а иначе е нормално според мене и други са ми казвали че им се е случвало ... а тва за ташаците между краката не знам според мене зависи от съня .
    и аз яко се псувам мноу ме е яд..

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Нямал съм такива неща. То от чекии, секс и всирки не остава време са си "плюе" сам

Guest

Re: Изцепва ли сте се на Сън ???

Цитирай Първоначално написано от Anonimennn
    аз сам се изцепвал когато спъ. това сам го разучил от многоброините ми пъти когато сам се цепил и мисля че става когато си предискам ташаците с краката. ако когато сам се ракрачил това нещо не става. а при вас така ли е ???
    напално нормално е и ако си минал 8ми клас и си учил биология ше знаеш защо е така
    нема нищо общо с тва дали си си свил краката или не
    ти да немислиш че само от мадурите се задвижва спермата и квото излезе от мадурите тва е има още ред други процеси

Не ми се е случвало такова нещо ..

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Нямал съм такива неща. То от чекии, секс и всирки не остава време са си "плюе" сам
    Коя е тази дето ти е вързала
    2т. забрана за ползване на профил

Град
    Луната
    на мене не

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Полюцията или така наречените мокри сънища са типичен знак за побертета и развитието на половата система, това става между 13-16 години, това може да бъде резултат на еротично преживяване без дразнене на половия член, димек не е нужно да се претесняваш всичко е тип топ

Фен Аватара на Garmy
    Град
    Silent Hill
    Хах на мен лично никога не ми се е случвало, но ми се струва тъпо - събуждаш се и са ти изцапани гащите
    Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си