.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Петър
    Guest

Беши ми хубаву

здравеите аз се казвам петър и сам на 7 и пулувина парви клас свърших харесвам едно момичи от класа един пат като се връштахме от училишти тя ми каза ела в къшти и аз утидух после тя съ саблечи голъ и почна да мъ целува съблечи мъ и мене и почна да мъ целува целиъ на мене ми хареса и аз почнах тъи кату неиа след тува тя почна да мъ натиска и на мене ми стана ошти по хубаву така бешиза пулувин час искам да ви попитъм зашто ми беше хубаву и како беши тува

cvetiiiii
    Guest
    xaxa dobur rejisior!!! kak gi izmislqte tiq filmi! drugiq put kato i otide6 na gosti napravo i go vkarai!!!

Е жалко, че нямааш рийл айпи да те баннат

Guest
    Простак ТЪП !!!

Guest
    nqma da se opraite

Re: Беши ми хубаву

Толкова ли няма каде да си губите времето

Guest
    а аз искам да те попитам как така са те оставили да минеш във втори клас

Фен
    Град
    Iowa
    по добре си легни, няма ефект от безсмисленото ти флуудене щото темата ше бъде изтрита

Град
    Казанлък

Цитирай Първоначално написано от Петър
    здравеите аз се казвам петър и сам на 7 и пулувина парви клас свърших харесвам едно момичи от класа един пат като се връштахме от училишти тя ми каза ела в къшти и аз утидух после тя съ саблечи голъ и почна да мъ целува съблечи мъ и мене и почна да мъ целува целиъ на мене ми хареса и аз почнах тъи кату неиа след тува тя почна да мъ натиска и на мене ми стана ошти по хубаву така бешиза пулувин час искам да ви попитъм зашто ми беше хубаву и како беши тува
    Прекалено си се престарал да пишеш невярно и неграмотно.Ей не се научихте,поне като ще си правиш шега я направи майсторски.Аматьор
    New blood joins this earth
    and quickly he's subdued
    through constant pain disgrace
    a young boy learns their rules

Guest
    toq pi4 nesi verva sam pa iska nii da mu povervame

NO COMMENT

Фен
    Град
    Iowa
    Цитирай Първоначално написано от MARTINHO
    NO COMMENT
    това мнение беше излишно, но понеже си се регистрирал/а току що и трябва да почнеш да трупаш мнения...

Цитирай Първоначално написано от kin
    Цитирай Първоначално написано от MARTINHO
    NO COMMENT
    това мнение беше излишно, но понеже си се регистрирал/а току що и трябва да почнеш да трупаш мнения...
    Нещо искаш да ми кажеш ли!?

Фен
    Град
    Iowa
    да, прочети

Guest
    а твоите какви са тогава?!

Фен
    Град
    Iowa
    супер са мойте..

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    хахаха шегаджия
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Цитирай Първоначално написано от cvetiiiii
    xaxa dobur rejisior!!! kak gi izmislqte tiq filmi! drugiq put kato i otide6 na gosti napravo i go vkarai!!!

Абе ей, Петърчо! Защо си лягаш толкова късно.... Ааааа, ще се караме с тебе! Ще те обадя на мама и тати какъв си палавник! Абе хора, дайте щом лапето си прави бъзик, нека да получи отговори - бъзици То се прави на лудо ние също...

Guest
    Оле да ви имам простотиите... Ей Петърчо? Било ти е много приятно, защото котка пак те е близала между кракатат докато си сънувал! Я недей се ебава с сайта... Много си е як и не е нужно да се престараваш, който и да си... (всички знаем, че не си Петърчо)

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    hahahahaha sledvashtiqt put igraite na belot az taka pravq s moq

:smt00 ХаХАхаХАХаХа шегаджия Добре си го измислил,ама йалко че няма кой да се хване на тъпата ти шега
    Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.

Guest

Цитирай Първоначално написано от Петър
    mami6 fal6ivo!!!

Повече от фен
    Град
    СС (;
    \m/ МАМИШ ФАЛШИВО \m/
    ъхъхъхъ петърчо, казах ли ти да не се задяваш със сестра ми?
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Цитирай Първоначално написано от cvetiiiii
    DAli 6te Ima Kfo da Vkara ei mi6ko hvani se skriiiii te zaeba i tupiq aktior
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си