- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Беши ми хубаву
здравеите аз се казвам петър и сам на 7 и пулувина парви клас свърших харесвам едно момичи от класа един пат като се връштахме от училишти тя ми каза ела в къшти и аз утидух после тя съ саблечи голъ и почна да мъ целува съблечи мъ и мене и почна да мъ целува целиъ на мене ми хареса и аз почнах тъи кату неиа след тува тя почна да мъ натиска и на мене ми стана ошти по хубаву така бешиза пулувин час искам да ви попитъм зашто ми беше хубаву и како беши тува
xaxa dobur rejisior!!! kak gi izmislqte tiq filmi! drugiq put kato i otide6 na gosti napravo i go vkarai!!!
Е жалко, че нямааш рийл айпи да те баннат
Простак ТЪП !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
nqma da se opraite
Толкова ли няма каде да си губите времето![]()
а аз искам да те попитам как така са те оставили да минеш във втори клас![]()
![]()
![]()
по добре си легни, няма ефект от безсмисленото ти флуудене щото темата ше бъде изтрита
Първоначално написано от Петър
![]()
![]()
Прекалено си се престарал да пишеш невярно и неграмотно.Ей не се научихте,поне като ще си правиш шега я направи майсторски.Аматьор
![]()
![]()
New blood joins this earth
and quickly he's subdued
through constant pain disgrace
a young boy learns their rules
toq pi4 nesi verva sam pa iska nii da mu povervame![]()
това мнение беше излишно, но понеже си се регистрирал/а току що и трябва да почнеш да трупаш мнения...Първоначално написано от MARTINHO
да, прочети
а твоите какви са тогава?!
супер са мойте..
хахаха шегаджия![]()
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Първоначално написано от cvetiiiii
Оле да ви имам простотиите... Ей Петърчо? Било ти е много приятно, защото котка пак те е близала между кракатат докато си сънувал!Я недей се ебава с сайта... Много си е як и не е нужно да се престараваш, който и да си... (всички знаем, че не си Петърчо)
![]()
hahahahaha sledvashtiqt put igraite na belot az taka pravq s moq![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:smt00 ХаХАхаХАХаХа шегаджияДобре си го измислил,ама йалко че няма кой да се хване на тъпата ти шега
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
mami6 fal6ivo!!!Първоначално написано от Петър
\m/ МАМИШ ФАЛШИВО \m/
ъхъхъхъ петърчо, казах ли ти да не се задяваш със сестра ми?
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
DAli 6te Ima Kfo da VkaraПървоначално написано от cvetiiiii
![]()
ei mi6ko hvani se skriiiii te zaeba i tupiq aktior
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]