- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ?.......................?
бягали ли сте от къщи? защо? какви бяха реакцийте на вашите?
благодаря ви предварително!
п.с. сложих темата тук, защото аз лично съм готова да го направя и причината е това, че ония не одобряват приятеля ми, когото наистина безумно много обичам
emi bqgala ne bih kazala..mahala sum se ot nas i to pak zaradi momche che imahme mn problemi i az zaminah za 1-2 dena..ama nashte nishto ne sa mi kazvali zashtoto znaeha kude sum
ne sum bqgala ot ku6ti za6toto ne mislq 4e tva e re6enieto na kuvto i da e problema nai-malko puk zaradi nqkuv piklio 6te bqgam ...neee ne
Да случвало ми се е ... намериха ме с полиция ... (бях в 1 приятел). Просто знаех че ще ме върнат ... беше просто някакъв израз на протест ... (скарах се с тях заради семейни причини).
Sometimes escape on time means that you win ...
Bqgala sum no rqdko...a i kogato se e slychilo se vrushtam burzo...nashte nishto ne sa mi kazvali...
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
не че съм бягала.. просто една вечер се бяхме скарали супер много с наште и всъщност имах намерение просто тайничко да се измъкна, но да си дойда на време
обаче стана така, че на мен и още 1 момиче наши приятели момчета ни предложиха да се съберем на купонче в един апартамент и така или иначе, знаейки кво ме чака като се върна, реших да ида и "леко" да позакъснея![]()
в крайна сметка се прибрах в 3 и половина сутринта, а през тва време майка ми беше вдигнала целия свят на крак, била викнала баща ми от работа (щото той тогава беше нощна смяна), обадили се на полицията даже... абе ужас, кво да говорим![]()
тя беше толкова притеснена, а като се оказах жива и здрава беше толкова щастлива, че дори се сдобрихме, отмени ми сички наказания и т.н.
така или иначе явно си бях постигнала целта, ама за сметка на чуждото здравекак съм ги тормозила наште не е истина просто... като се сетя кво чудо съм била (не че ся не съм де
) ги съжелявам от все сърце
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
bqkstvo ne.no hoda da spa pri lelq si ili pri baba mi za po 1 sed. i na6te ni6to ne mi kazvat!
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
az sum bqgala i to dosta 4esto obiknoveno spq v dan4o ili v kiki ili v kraen slu4ai noraobiknoveno kato se vurna i sa gotovi da napravqt si4ko za da ostANA
![]()
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn
Няма смисъл да бягаш. Просто им кажи, че ти ще си с него и ако искат ще се криете и пак ще сте заедно. Едва ли има как да те спрат. Аз к'вото си пра ако искат им казват. Пример: Преди 3-4-5 години с майка си говорехме за цигарите и тя каза "Ми ти ако искаш ще се криеш и пак ще пушиш". Аз не съм бягал от вкъщи, но то к'во да бягам аз и без това рядко се прибирам и много не се виждам с тях. Искало ми се е инъче, но...незнам глупаво е според мен. "одиш, одиш, пак при мен ке додиш"... няма къде да отидеш![]()
Промени заглавието на темата.Първоначално написано от anito.sl
![]()
Не,не съм бягала и засега нямам такова намерение.Харесвам си семесйтвото,дома,приятеля и засега нямам никави проблеми в тоза отношение.Както се казва "моя дом е моята крепост" и в близко време нямам планове да я напускам за дълъг период![]()
това няма Н И Щ О общо с любовта
Пхаха да бже е са заради няква пача ше си развалям отношенията с семейството...как па не....тва па е нереалната простотияПървоначално написано от anito.sl
мисля,че тази тема е почти същата,дано ти помогне![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...E3%F1%F2%E2%EE
f@nt@zi@
az ne sum oba4e kato ni6to moga da go napravq,za6toto na6te mai ne haresvat mnogo mnogo sega6niq mi priqtel,a a mnogo go obi4am![]()
Mn puk mi Dreme na6te KFo Mislat za Moqta priqtelka da si 4upat glavata![]()
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
Има вече такава темаhttp://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=4610&start=0 ! А и си нарушила 7 точка от правилника, така че темата ще бъде заключена!
Благодаря!