.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Ko da napraa!!??

Повече от фен

Ko da napraa!!??

Zna4i skoro otnovo 6te se vijdam s 1 momi4e poradi red obstoqtelstva , imal sum vruzka s neq i vse o6te iamma 4uvstva kum neq i q iskam otnovo do sebese! oba4e nz kvo da i kaja ?! nekoi ako moje da mi pomogne .. po kakuvto i da e a4in ?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 1 от правилника!
    Благодаря!
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Guest
    kaji i tova,koeto kaza tuk-4e q iska6 pak do sebe si i o6te q obi4a6 nai-dobre 6te e ako v podhodq6tiq moment kaje6 tova koeto misli6.taka 6e se polu4i nai-dobre.uspeh! \/

Повече от фен
    az 6e i go kaja ma neiskam dami kaje ne ili 4e ima dr iskam da q spe4elq se6se
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Фен
    Град
    Iowa
    аз не мога да ида в бъдещето та я настроя да каже "да".... всичко зависи от нея, кво искаш да знаеш !?

Re: Ko da napraa!!??

Цитирай Първоначално написано от CaSsPeR
    Zna4i skoro otnovo 6te se vijdam s 1 momi4e poradi red obstoqtelstva , imal sum vruzka s neq i vse o6te iamma 4uvstva kum neq i q iskam otnovo do sebese! oba4e nz kvo da i kaja ?! nekoi ako moje da mi pomogne .. po kakuvto i da e a4in ?
    Действай бе! Или поне опитай! Старата любов ръжда не хваща, нали знаеш? На мен ми се е случвало да си чукам старите гаджета. Акоимаш предвид нещо по-сериозно - да, и така става. Прави се на ударен, все едно за първи път я сваляш.
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Guest

Re: Ko da napraa!!??

Цитирай Първоначално написано от CaSsPeR
    nekoi ako moje da mi pomogne .. po kakuvto i da e a4in ?
    Ами аз ще стискам палци и това е начин :P чувствай се по-сигурен с моралната ми подкрепа

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    ami az mislq che mojesh da q vechatlish edinstveno i samo s dumite i postupkite si...druj se milo obmislqi predi da kajesh neshto i budi sebe si..a ako tq te e obi4ala istinski shte uspeesh da probus=dish rpedishnite i 4uvstva.kusmet i da kajesh kvo e stanalo

Повече от фен
    mersi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си