- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Vupros kum momichetata?
Iskam da popitam momichetata.Malko mi e neydobno no shte se opitam da go napishaKato...amm...edno momche pronikne vuv vas kakvo useshtate osven bolka....moje li da obqsnite malko po....raz
![]()
![]()
![]()
mi kvo moje da se useti kato ti go fkarat be kef ti e ko moje ......
ami cqlata trupka e mn qkaShte pochuvstvash bolka ako ti e za 1vi put.. no posle e mn kef.. cqlata situaciq e mn qka.. mn e trudno da se opishe useshtaneto-trqbva da se izpita!
Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
Zigmund Froid
вкарай си нещо в гз и ше разбереш за кво питаш
Най-лесно е да провериш. Хвани някой потен негър да ти го набие и ще разбереш какво е усещането.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Zashto vsi4ki ste taka jestoki kum devoikata nali za tova tiq forumi za da se spodeli info ako neiskate ili nz kvo da kajete back i karate kum sledva6tiq forum.Devoi4e ne sum momi4e no vqrvam 4e 6te uspeq da ti presuzdam sutuaciata po dobre ot pove4eto tuk estestveno ne ot li4en opit durja da pod4ertaq.Ta zna4i. . . .kogato se obi4a6 s nqkoi i se "natisnete" ti e mnogo mnogo pritno ot vsqko ne6to koeto toi napravi i samoto pronikvane e kultoviq moment to trqbva da e ednovremenno strastno no nejno samoto 4ustvo naistina e mnogo trudno da se opi6e s dumi trqbva da se izpita no za vsqko ne6to si ima vreme a za tova specialno kolkoto po kusno sane tolkova po dobre . . .. Ta nqkvo obob6teno na 4ustvoto 6te da e polazva6 te trupki po cqloto tqlo i cqloto ti su6testvo se izpulva s mnogo energiq i polojitelni emocii. .
e damo sum pomognal
Obichai i pomagai na celiq svqt za da moje6 da raz4ita6 vinagi na nqkoi.
=D> =D> =D>Първоначално написано от Stephanie Jay
a po temata crematory mai dade izcherpvatelen otgovor koito e dostatuchen![]()
апсолютно е права.Кви са тия простотии,които пишете?ааа???Първоначално написано от Crematory
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Ами усешаш нещо да се движи и пулсира в теб и се питаш как мога да живея без това да е там.Обожавам проникването и по-скоро обожавап само да си стои там.Чувството е на пълнота и завършеност.А после изпитваш празнота и ти се иска той да е вечно в теб!
Абе с 2 думи хубаво е и на физическо равнище и на емоционално,защото ставаш 1 цяло с човекът,когото обичаш!
Samo parviqt pat se izpitva bolka.Sled tova e naistina neveroqtno hubavo use6taneto da go 4uvsva6 v teb.
iska6 li da po4ustva6 moq v tebПървоначално написано от sexy_diva
![]()
kef
Определено е много хубаво.Стига да не ти е за първи път де-тогава е възможно да почувстваш някаква лека болка и от притеснение да не успееш да се насладиш на мига,но като цяло е наистина страхотно![]()
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
] sexkiss [ qvno i ti useshtash kefa.....dai go proame,azavisi kav ti e pol-a de
![]()