.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Изпитите

Резултати
    Guest

Изпитите

Някой знае ли сайта,в който ще обяват резултатите от изпитите след 7-ми клас.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Gamer
    Guest
    Да ама аз не виждал тука в тоя сайт никви оценки от изпитите,

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Gamer
    Да ама аз не виждал тука в тоя сайт никви оценки от изпитите,
    Може би, защото все още не са проверени всички работи.

Gamer
    Guest
    Ok sorry.

Фен
    Град
    Варна
    Така, оценките се обявяват, както всичи знаят в училищата - гнезда на градовете, но предполагам че всеки гад си има сайт за РИО на неговия град, както например www.rio-varna.hit.bg , там има едно място за оценките, като щракнеш там ти излиза прозорец за въвеждане на ЕГН и като го въведеш се показва името ти и оценките, но все още няма такива. А пък за сайтовете РИОтата на градовете, не знам, потърсете в Google.

canko
    Guest

rezultati veche ima

Цитирай Първоначално написано от tedy_girl
    Така, оценките се обявяват, както всичи знаят в училищата - гнезда на градовете, но предполагам че всеки гад си има сайт за РИО на неговия град, както например www.rio-varna.hit.bg , там има едно място за оценките, като щракнеш там ти излиза прозорец за въвеждане на ЕГН и като го въведеш се показва името ти и оценките, но все още няма такива. А пък за сайтовете РИОтата на градовете, не знам, потърсете в Google.
    ето ги адресите http://www.minedu.government.bg/open...cture/rio.html
    в някои области са излезнали резултати по БЕЛ =D>

canko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tedy_girl

ето ви адрес на РИО Пловдив http://www.rio-plovdiv.com/

Готина мацка
    Guest
    Някой знаели кога трябва да се вади медицинско три кандидатстването когато е за профисионални гимназии или при записването. Помагайте !!!

FlowerInez
    Guest
    Ei,na vas sega vyv Varna vi gi obrabotnat(pone taka pishe na stranicata s rezultatite )
    KYSMEEET

Поредната такава тема!
    Дадоха ти линка!
    Темата ще бъде заключена!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си