.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 69

Hybrid View

nasty_f
    Guest

NAPIVALI LI STE SE ZARADI MOM4E?!

Hi na vsi4ki!Nz dali e imalo takava tema,ama 6te ne sum q vidqla.Iskam da vi pitam dali ste se napivali zaradi mom4e poradi kakvato i da e pri4ina???Az sega se napih i pi6a,i az nz za6to go napravih??Nali bqh dala edna tema za "kak da privleka vnimanieto mu{ .v neq pisah 4e mn haresvam mn edno mom4e i o4no tova mom4e dnes sme se vijdali non stop i postyoqno me gleda6e i mi se usmihva6e,kato mina pokraii nego i si govori ne6to s fr si i gleda kum men.Az pinah malko za kuraj i za smelost 4e ina4e ne moga da se zapoznaq s nego.V smisul ne da se darja kato piqna(malko pih).Kazah na sestra mi da otide da amu kaje 4e edno momi4e iska da se zapoznae s nego i 6te go 4aka edi kade si.I sestra mi idva sled malko a az trapna v o4akvane,surceto mi bie s bqsna skorost i sum razvalnuvana i tq mi vika:cotoram"nqma go,oti6al si e!"kato 4uh mi ide6e da revna.6toto i bez tova bqh piinala.I otidoh i izpih o6te mn biri i taka.sega se pribiran i edvam pi6a.Mn ni e gadnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.a vie bili li ste se napivali zaradi mom 4e?Moje i da ne e prepivane de kakto pri men

Фен
    Град
    Iowa
    ОМФГ ... когато се напивам го правя по случай че си копувам пиене.. о боже ти да не си на 13 !?!??!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Da

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    da. ot ot4aqnie. predi 2 ve4eri..
    moq nevinnost i greh.....

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Да,имала съм и такъв период,ама вече не!Разбрах че алкохола не може да облекчи мъката ти и след като се събудиш на другата сутрин с главоболие,нещата ще си стоят по същия начин.Само от теб зависи дали може да ги промениш или не.Е има и случаи в които е по-добре да се примирим,но все пак едва ли удавянето на мъката в алкохол е най-доброто решение.Незнам,говоря само за себе си,на някои може и да им помага,но аз си разсъждавам най-добре на трезва глава

Хм, темата ти е малко.. неразбираема!И все пак
    Дали съм се напивала заради момче?
    Не, никога.. верно, че е имало моменти в които ми е било много гадно.Имало е моменти в които дори съм плакала, мда.. чуствителна душа си бях тогава, сега не съм така.Но никога през живота си не съм пила, не съм напивала заради момче.
    Гледала съм много пъти как мои приятелки пият и .. аз ги съжелявах, бяха толкова жалки отстрани.Бяха смешни..
    И все пак, според мен.. няма от какво да се притесняваш!Особено пък да пиеш за такива неща, едвали с нещо ще ти помогне алкохола!И все пак.. Момчето си е отишло, йее.. не е болка за умиране!Ще имаш друго възможности, да се запознаеш с него.. не е дошъл края на света.

Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Да,имала съм и такъв период,ама вече не!Разбрах че алкохола не може да облекчи мъката ти и ...
    Ааа може, може... как да не може.

А като се събудиш с главоболие няма да ти е до някакво си там момче.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Цитирай Първоначално написано от ironic
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Да,имала съм и такъв период,ама вече не!Разбрах че алкохола не може да облекчи мъката ти и ...
    Ааа може, може... как да не може.

А като се събудиш с главоболие няма да ти е до някакво си там момче.

Хехе затва горе писха че тва си е само мое мнение Предположих че ще има доста на друга позиция.Там е въпроса че се напиваш,изтрезняваш ,ама едва ли да кажем чувствата ти които си изпитвал/а към един човек биха могли да попречат на болката или пък да забравиш този човек така лесно

Да

Да направих го веднъш от отчаяние и разбрах, че така не си решавам проблема с него, а потъпквам собственото си достойнство и си казах "Майната му!!! Не ме заслужава".

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    da opredeleno..super qko sum se napivala i to vchera..sa oshte me boli glavata..i edvam izdurjam

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    миналата година на лагера...нащо май се бяхме скарали...или нз...не помня...и не дойде на дискотека с мен...и аз взех че се напих...и целунах един....изпуснах си телефона в кенефа...и некви просотии....тъпо е да се напиваш...даже мога да кажа че за моми4е е супер грозно да се напие да почне да повръща и т.н.

Ам да преди година и половина се напих жестоко, когато приятеля ми ме заряза.. напих се вкъщи до безбожност и сутринта майка ме намери на земята между фотьойлите.. горката много се уплашила, но направо бях откачила тогава не бях на себе си.. и 2ри път това заради това момче не съм го правила.. е пак си ходим, но сега той тича подир мен

nasty_f
    Guest
    :P 6tastliva sum,4e ne sum edinstvena.I az ne znam v4era za kvo se napih,sega kato pomislq,palni gluposti,ama mi be6e mnogo gadno.Takmo se bqh ambicirala i bqh sigurna,4e sum gotova i hop,kazvat ti 4e go nqma.A i kato si piinal malko reve6 za gluposti i pie6 pove4e.E,blagodarq vi,4e spodelihte s men

Град
    Плевен
    да си кажа честно случвало ми се е,ама сега като се замисля въобще не си заслужава напиването зареди момче

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    :P 6tastliva sum,4e ne sum edinstvena.I az ne znam v4era za kvo se napih,sega kato pomislq,palni gluposti,ama mi be6e mnogo gadno.Takmo se bqh ambicirala i bqh sigurna,4e sum gotova i hop,kazvat ti 4e go nqma.A i kato si piinal malko reve6 za gluposti i pie6 pove4e.E,blagodarq vi,4e spodelihte s men
    haha macka shto li mi e otlkovap oznato ia z bqh taka v4era ve4e go kazah de..no to4no taka tukmo imah nadejdi is i4ko beshe okay imash enqkvi problqsuci..i nakraq kvo...

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Не, ама се накозих Като скъсахме с бившия ми гувнар, той ме покани да отидем да пушим по един коз и така... Мнооого готино понесох раздялата ни.
    А иначе с приятеля ми като тръгнах не бях много в час де... драйфах ала бала, карах го да ми носи мед... Той и той милия не беше много в час...
    А и веднъж 7 клас се напих заради един дрисльо Лапешки истории.
    п.п. Вече не козя и не пия много
    HardC0re and BDSM forever

Повече от фен
    az o6te ne sam se napivala,no mnogo 4esto mi se iska da se napiq i da odava mukata i s neq sebe si,no nz za6to o6te ne sam go napravila!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ДА,когато скъсахме с бившия ми приятел...и то се напих от отчаяние...незнам и аз защо,обаче както каза ЛП_гърл_14 разбрах,че няма смисъл....тва не ми помогна,не ми стана по-добре даже още по-зле станах,че почна и главата да ме цепи.....
    f@nt@zi@

Голям фен
    Не, не съм се напивала заради момче. Всъшност не съм се напивала въобще и се надявам някой ден да не откача и да го направа.

Фен
    Град
    Някъде,където съм сама!
    Не,никога не съм се напивала заради момче и нямам намерение да го правя,защото повечето /хайде да не кажа всичките/момчета не заслужават и една наша сълза!Но не забравяй,че има още възможности да се запознаеш с него и не е свършил света,пък и има още много риби!
    Admin-Coki:
    огромен размер на снимка в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Фен
    Град
    Vkyshti
    Само един път преди около 4 месеца се напих заради едно момче,но това вече е минало и без това си изпатих-изпих четвърт бутилка джин на еск и после като тръгнах да си влизам в стаята не можах да оцеля вратата и си сцепих уснтата.Такаче не си струва да се напиеш за момче нещата така или иначе не се променят.Той нито започва да те харесва,нито нищо
    ~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`

Голям фен
    Град
    дианабад
    Цитирай Първоначално написано от babi_girl
    Не, не съм се напивала заради момче. Всъшност не съм се напивала въобще
    На мен по принцип от алкохола не ми става весело (сигурно съм повредена), за това пия мъничко, за "Наздраве"-то.

Kogato iska6 da udavi6 makata, dobre e da znae6, 4e tq umee da pluva!

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    Цитирай Първоначално написано от djigi
    Цитирай Първоначално написано от babi_girl
    Не, не съм се напивала заради момче. Всъшност не съм се напивала въобще
    На мен по принцип от алкохола не ми става весело (сигурно съм повредена), за това пия мъничко, за "Наздраве"-то.
    i na mene ne mi stava veselo ot alkohola a mi se dospiva...ama pak si piq..ne v promishleni koli4estva...no a inche basi kupona stava s moit prostotii kato pochna da rusq...

nasty_f
    Guest
    Da be,macki,znam,4e ne si struva da se napiva6 zaradi mom4e,ama tova go osaznah malko po-kusno.A i az za kva glupost se napih,qvno mi e bilo mn sku4no i tapo v4era i ot postoqnni misli za nego......eto kvo stava.E,znam,4e imam vuzmojnost da se zapoznaq s nego,za6toto ot v4era ni e panaira(na grada)i kato sedneme na birarii ot sletobed do sutrinta ima preeeedostatu4no vreme da se zapoznaem,no sega zapo4vam da mislq,4e nqma smisul.Nie s nego nqmame ob6ti priqteli i ako uspeq da se zapoznaq s nego dnes ve4erta i kvo......6te si govorime i na sledva6tiq den samo da mu kaja "zdrasti"-az NE iskam taka.Prosto tolkova mnooogo go haresvam,4e vsqka sekunda imam 4uvstvoto 4e mislq za nego i si spomnqm kak kato mina pokrai nego mi se usmihva sladi4ko.I za sega mai e po-dobre da si ostanem na pogledi,za6toto kato se hvanem sled 1 mesec nqma da mi pravqt(kakto i na nego)golqmo vpe4atlenie usmivkite mu.Dokato sega sa nai-hubavite momenti(spored men),dori i nai-malkoto ne6to me radva super mnogo.
    P.S. Sorry,ako po4nah nova tema,no prosto sum hlatnala do u6i po tova mom4e.Toi e SVESTEN na 1-vo mqsto i stra6no gotinnnnnn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си