- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- NAPIVALI LI STE SE ZARADI MOM4E?!
Първоначално написано от nasty_f
emi mackaaa shte se borish i trqbva da se zapoznaesh..ne e zaduljitleno utre da ste samo na zdrasti...produlji s kak si govorete si enshto 5min deto ste se vidqli..i posle abe dove4era shte hodq edi kude si shto ne doidesh s men..i otttam deistvash i me se otkazvash ako otkaje!!!borba do dupka!
hahahahah ami daaaato stana taka 4e iskah da se pootpusna 4e sum malko pritesnitelna ,oba4e kakvo go misleh, a to kakvo stana..........
ne6to se skarahme s vuprosnoto mom4e i az tolkova mu se qdosah 4e otidoh pri edin drug,deto me haresva6e, no nakraq na ve4erta pak si bqh s onzi,koito haresvah.![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
EE BeBencEto,mnogo blagodarq za suvetite.6te se probvam da go zagovarqm posle kato se zapoznaem(ako stane) \/ Mersi!
![]()
Заради момче-никога.Иначе с момче-да.
Но напиването не е начин да си върнеш някого.
И мъката няма да изчезне с едното напиване.Може малко да се заличи,но само докато не изтрезнееш...![]()
E,da i az mislq,4e e tupo,noooo................go napravih.Zaklevam se,4e pove4e nikoga nqma da go pravq.Mn tapo postapih,znam![]()
Оу,тамън няколко пъти...въпреки,че за каквото и друго нещо да страдам рядко се мятам на алкохола,даже напротив....но заради момче съм се напивала да![]()
Веднъж-тъпа постъпка![]()
taman dva puti kakvo da se pravi..ne trqashe ama e fakt
VsIcHk0 IdvA Za Da Si oTiDe I Da oStavI Sp0meN Za ToVa KoeTo NiKoGa NqMa Da Se VuRne..
Да...Мислех си, че така мога да спра болката, обаче открих, че освен главоболие...друго нищо не получваш...
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
не,немисля,че ако ме кара да страм,заслужава да хабя алкохола да си "одавя" мъката![]()
xe xe xe ne sum go pravila a i ne smqtam da go pravq!!!kato piq piq za mene si deto se vika piq za da se napiqpak i na men alkohola mi deistva kato prespivatelno tai 4e....
![]()
![]()
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Ne!Nikoga ne e tova na4ina da si izleesh bolkata...!
Dobre kaji mi-kato se napiesh kakvo?Minava li ti vsi4ko?Promenq li se ne6to?
ne,nali?Em,togava![]()
Да и при мене така стана!Затова мисля,че е супер тъпа постъпка!Първоначално написано от ycMuBkaTa
Случвало ми се е и то не веднъж....знам че мъжете не заслужават,но...както не залсужават и сълзите ни....но винаги така се получава да не му се види...![]()
![]()
![]()
...очите от въглени...клета съдба творение всяко на прах се разпада щом паднат край него черни пера.Мелодия тъжна се лей в тъмнината детенце поредно на мрака е роб черните ангели отнасят душата оставят телцето в студения гроб....
всъщност да, но беше извънреден случай, който не смятам да повтарям.
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Spored men Alkohola pomaga da misli6 pove4e za tazi bolka v skurceto ti i ogato piine6 pove4e i po4va6 o6te pove4e da reve6...Samo priqtelite ti mogat da ti pomognat...Ako ima6 nqkoi do teb priqtel da si poreve6 kato horata 2-3 puti(ta daje i pove4e)i kato po4ne6 "MALKO" po 4esto da si reve6 6te razbere6 4e tezi sulzi sa bili NAPRAZNO i 4e e nqmalo smisul da pla4e6 za 4ovek za kogoto ne si zaslujava!Toi sam 6te te potursi i 6te sujalqva!Spoko nedei!Nqma smisul!Samo 6te ti stane po gadno!Първоначално написано от ironic
![]()
Znam kakvo e i to mnogo DOBRE !!!Ot li4en Opit!![]()
![]()
![]()
taka de Iskah da go kaja Az :PПървоначално написано от Анонимко
mne nikoga .. napivam se za6toto iskam , a ne zaradi ne6to drugoПървоначално написано от nasty_f
Nikoga. Purvo nikoga ne sum dokosvala alkohol. Vtoro, nikoga ne bih se napila, zaradi momche, koeto ne me zaslujava.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ей аврилче ще си докараш проблеми с черния дроб.. остави бутилката и бягаи да хващаш тен на плажа \Първоначално написано от little_pink
/
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)