.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69
    Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    Da be,macki,znam,4e ne si struva da se napiva6 zaradi mom4e,ama tova go osaznah malko po-kusno.A i az za kva glupost se napih,qvno mi e bilo mn sku4no i tapo v4era i ot postoqnni misli za nego......eto kvo stava.E,znam,4e imam vuzmojnost da se zapoznaq s nego,za6toto ot v4era ni e panaira(na grada)i kato sedneme na birarii ot sletobed do sutrinta ima preeeedostatu4no vreme da se zapoznaem,no sega zapo4vam da mislq,4e nqma smisul.Nie s nego nqmame ob6ti priqteli i ako uspeq da se zapoznaq s nego dnes ve4erta i kvo......6te si govorime i na sledva6tiq den samo da mu kaja "zdrasti"-az NE iskam taka.Prosto tolkova mnooogo go haresvam,4e vsqka sekunda imam 4uvstvoto 4e mislq za nego i si spomnqm kak kato mina pokrai nego mi se usmihva sladi4ko.I za sega mai e po-dobre da si ostanem na pogledi,za6toto kato se hvanem sled 1 mesec nqma da mi pravqt(kakto i na nego)golqmo vpe4atlenie usmivkite mu.Dokato sega sa nai-hubavite momenti(spored men),dori i nai-malkoto ne6to me radva super mnogo.
    P.S. Sorry,ako po4nah nova tema,no prosto sum hlatnala do u6i po tova mom4e.Toi e SVESTEN na 1-vo mqsto i stra6no gotinnnnnn

emi mackaaa shte se borish i trqbva da se zapoznaesh..ne e zaduljitleno utre da ste samo na zdrasti...produlji s kak si govorete si enshto 5min deto ste se vidqli..i posle abe dove4era shte hodq edi kude si shto ne doidesh s men..i otttam deistvash i me se otkazvash ako otkaje!!!borba do dupka!

Голям фен
    Град
    S o F i A
    hahahahah ami daaaa to stana taka 4e iskah da se pootpusna 4e sum malko pritesnitelna ,oba4e kakvo go misleh, a to kakvo stana..........
    ne6to se skarahme s vuprosnoto mom4e i az tolkova mu se qdosah 4e otidoh pri edin drug,deto me haresva6e, no nakraq na ve4erta pak si bqh s onzi,koito haresvah.
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Guest
    EE BeBencEto,mnogo blagodarq za suvetite.6te se probvam da go zagovarqm posle kato se zapoznaem(ako stane) \/ Mersi!

Повече от фен
    Заради момче-никога.Иначе с момче-да.
    Но напиването не е начин да си върнеш някого.
    И мъката няма да изчезне с едното напиване.Може малко да се заличи,но само докато не изтрезнееш...

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Heaven's a Lie
    Дали съм се напивала заради момче?
    Не, никога.. верно, че е имало моменти в които ми е било много гадно.Имало е моменти в които дори съм плакала, мда.. чуствителна душа си бях тогава, сега не съм така.Но никога през живота си не съм пила, не съм напивала заради момче.

I az mislq taka , spored men edno mom4e kolkoto i da sum go obichala ne zaslujavada se napivam zaradi bego

nasty_f
    Guest
    E,da i az mislq,4e e tupo,noooo................go napravih.Zaklevam se,4e pove4e nikoga nqma da go pravq.Mn tapo postapih,znam

Супер фен
    Град
    София
    Оу,тамън няколко пъти...въпреки,че за каквото и друго нещо да страдам рядко се мятам на алкохола,даже напротив....но заради момче съм се напивала да

Мега фен Аватара на koalka
    НЕ!!!!!

Супер фен
    Веднъж-тъпа постъпка

taman dva puti kakvo da se pravi..ne trqashe ama e fakt
    VsIcHk0 IdvA Za Da Si oTiDe I Da oStavI Sp0meN Za ToVa KoeTo NiKoGa NqMa Da Se VuRne..

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Да...Мислех си, че така мога да спра болката, обаче открих, че освен главоболие...друго нищо не получваш...
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Guest
    не,немисля,че ако ме кара да страм,заслужава да хабя алкохола да си "одавя" мъката

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    xe xe xe ne sum go pravila a i ne smqtam da go pravq!!!kato piq piq za mene si deto se vika piq za da se napiq pak i na men alkohola mi deistva kato prespivatelno tai 4e....
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Tesinka
    Guest
    Ne!Nikoga ne e tova na4ina da si izleesh bolkata...!
    Dobre kaji mi-kato se napiesh kakvo?Minava li ti vsi4ko?Promenq li se ne6to?
    ne,nali?Em,togava

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ycMuBkaTa
    Да...Мислех си, че така мога да спра болката, обаче открих, че освен главоболие...друго нищо не получваш...
    Да и при мене така стана!Затова мисля,че е супер тъпа постъпка!

Фен
    Град
    Там някъде!
    Случвало ми се е и то не веднъж....знам че мъжете не заслужават,но...както не залсужават и сълзите ни....но винаги така се получава да не му се види...
    ...очите от въглени...клета съдба творение всяко на прах се разпада щом паднат край него черни пера.Мелодия тъжна се лей в тъмнината детенце поредно на мрака е роб черните ангели отнасят душата оставят телцето в студения гроб....

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    всъщност да, но беше извънреден случай, който не смятам да повтарям.
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ironic
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Да,имала съм и такъв период,ама вече не!Разбрах че алкохола не може да облекчи мъката ти и ...
    Ааа може, може... как да не може.

А като се събудиш с главоболие няма да ти е до някакво си там момче.
    Spored men Alkohola pomaga da misli6 pove4e za tazi bolka v skurceto ti i ogato piine6 pove4e i po4va6 o6te pove4e da reve6...Samo priqtelite ti mogat da ti pomognat...Ako ima6 nqkoi do teb priqtel da si poreve6 kato horata 2-3 puti(ta daje i pove4e)i kato po4ne6 "MALKO" po 4esto da si reve6 6te razbere6 4e tezi sulzi sa bili NAPRAZNO i 4e e nqmalo smisul da pla4e6 za 4ovek za kogoto ne si zaslujava!Toi sam 6te te potursi i 6te sujalqva!Spoko nedei!Nqma smisul!Samo 6te ti stane po gadno!

Znam kakvo e i to mnogo DOBRE !!!Ot li4en Opit!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от ironic
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Да,имала съм и такъв период,ама вече не!Разбрах че алкохола не може да облекчи мъката ти и ...
    Ааа може, може... как да не може.

А като се събудиш с главоболие няма да ти е до някакво си там момче.
    Spored men Alkohola pomaga da misli6 pove4e za tazi bolka v skurceto ti i ogato piine6 pove4e i po4va6 o6te pove4e da reve6...Samo priqtelite ti mogat da ti pomognat...Ako ima6 nqkoi do teb priqtel da si poreve6 kato horata 2-3 puti(ta daje i pove4e)i kato po4ne6 "MALKO" po 4esto da si reve6 6te razbere6 4e tezi sulzi sa bili NAPRAZNO i 4e e nqmalo smisul da pla4e6 za 4ovek za kogoto ne si zaslujava!Toi sam 6te te potursi i 6te sujalqva!Spoko nedei!Nqma smisul!Samo 6te ti stane po gadno!

Znam kakvo e i to mnogo DOBRE !!!Ot li4en Opit!
    taka de Iskah da go kaja Az :P

Re: NAPIVALI LI STE SE ZARADI MOM4E?!

Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    a vie bili li ste se napivali zaradi mom 4e?Moje i da ne e prepivane de kakto pri men
    mne nikoga .. napivam se za6toto iskam , a ne zaradi ne6to drugo

Nikoga. Purvo nikoga ne sum dokosvala alkohol. Vtoro, nikoga ne bih se napila, zaradi momche, koeto ne me zaslujava.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Споко миличка аз съм така от 3 дена(откакто ме заряза гаджето )

сдържам се някак да не се напия,макар че ми се иска

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    Цитирай Първоначално написано от little_pink
    Споко миличка аз съм така от 3 дена(откакто ме заряза гаджето )
    ей аврилче ще си докараш проблеми с черния дроб.. остави бутилката и бягаи да хващаш тен на плажа \/
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си