Da be,macki,znam,4e ne si struva da se napiva6 zaradi mom4e,ama tova go osaznah malko po-kusno.A i az za kva glupost se napih,qvno mi e bilo mn sku4no i tapo v4era i ot postoqnni misli za nego......eto kvo stava.E,znam,4e imam vuzmojnost da se zapoznaq s nego,za6toto ot v4era ni e panaira(na grada)i kato sedneme na birarii ot sletobed do sutrinta ima preeeedostatu4no vreme da se zapoznaem,no sega zapo4vam da mislq,4e nqma smisul.Nie s nego nqmame ob6ti priqteli i ako uspeq da se zapoznaq s nego dnes ve4erta i kvo......6te si govorime i na sledva6tiq den samo da mu kaja "zdrasti"-az NE iskam taka.Prosto tolkova mnooogo go haresvam,4e vsqka sekunda imam 4uvstvoto 4e mislq za nego i si spomnqm kak kato mina pokrai nego mi se usmihva sladi4ko.I za sega mai e po-dobre da si ostanem na pogledi,za6toto kato se hvanem sled 1 mesec nqma da mi pravqt(kakto i na nego)golqmo vpe4atlenie usmivkite mu.Dokato sega sa nai-hubavite momenti(spored men),dori i nai-malkoto ne6to me radva super mnogo.
P.S. Sorry,ako po4nah nova tema,no prosto sum hlatnala do u6i po tova mom4e.Toi e SVESTEN na 1-vo mqsto i stra6no gotinnnnnn