- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Каква музика слушат тийновете ? (статистика)
В ТАЗИ ТЕМА НИКОЙ ДА НЕ ПИШЕ КАКВА МУЗИКА СЛУША ! ПРОЧЕТИ НАДОЛУ ПРЕДИ ДА ПУСКАШ МНЕНИЕ !
Каква музика предпочита тинейджъра ?
Има много лесен да се установи това чрез он-лайн статистиката от този сайт: Last.FM
Тъй като гледам че вече доста се е популяризирал дори и в този форум, реших да ви включа и вас в инициативата
За какво става въпрос? Всяка песен която чуете през вашия плейър на компютъра, се записва в сайта под формата на статистика. Всяка седмица има класации на най-слушаните песни. В сайта има ОГРОМНА база данни от изпълнители и групи. Примерно ако вашата любима група никой не я е слушал, можете набързо да напишете интересни факти за него. Пример(Обърнете внимание че са го слушали над 100 000 души, което говори за голямата популярност и активност на сайта !). В добре оформените профил на всеки артист/група има Similar Artists (подобни изпълнители). Shoutbox, където може да напишете мнението си за изпълнителя. Може дори да чуете някои негови песни, както има и изцяло негово фенско радио ! Изощбо тонове и тонове интересна информация !
Като цяло идеята е интересна и забавна, и се надявам че доста хора ще се навият да участват !
Това е моят профил, да видите за какво става дума
За целта е нужна бърза регистрация във въпросният сайт и съответно инсталиране на един Plug-in за WinAmp. Там всичко е обяснено но ако имате някакви проблеми, можете да попитате тук.
Всеки който има желание е добре дошъл във TeenProblem.Net групата
Търсим и лого за групата. Гледам има някакви лога тук на сайта, но ако някой може да го направи в размерите на квадратче ще бъде най-добре.
п.с: пиша я тая тема в 3 през нощта. После ще допиша каквото имам да казвам ...
===========
Инсталирането на plug-in-а (WinAmp):
Сваляте тази джаджа.
Пускате джаджата, след което има няколко меню-та, с които не вярвам да имате проблем. Задавате да се инсталира в папка ..\WinAmp\Plug-ins. Само трябва да обърнете внимание на едно: момента, когато трябва да изберете дали Media Player Classic (или нещо от сорта беше..) или WiAmp 5.x. Вие разбира се маркирате долното, то е за WinAmp-a. След като приключи инсталацията, пускате WinAmp-а, и ако всичко е като хората, трябва да ви се появи меню, с настройки за Plug-in-а. Вас ви интересува само полето, в което въвеждате User Name и паролата, с които така усърдно сте се регистрирали в last.fm. Има допълнителни настройки за Firewall-ве, но недейте да пипате ако не разбирате.
Мързи ме да чета, но си мисля, че музиката, слушана от нас тинейджърите, е доста разнообразна.![]()
Ти си цар на интелигентните и полезни мнения.Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
леле леле бахти колко зле(бръмзе)![]()
![]()
![]()
http://www.last.fm/user/zl0
тфа съм аз...ама няям намерение да се присъединявам към никфи тийнпроблем групи
Благодаря за комплимента.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Аз съм на същото мнение.Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
бах маамму. При мен не ще да тръгне тва. Когато избера горното, нищо не ми излиза като стартирам после плейра, а когато избера долното, скин става Класик и забива и нищо не може да се прави![]()
поп и рок .. тва е. Регнах се и аз пък да видим
ВСИЧКО !
В зависимост от настроението![]()
Taм където няма химия, няма и физика !
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
ае оправих са най-накрая, ама сега искам да си сложа картинка. Гледах на ФАКЮто и то пише, ама не мога да намера къде е тва бекграундсНякой ще помогне ли?
хитро...Първоначално написано от linkipinki
![]()
2т.системно.
За аватара ли става дума ? Горе вдясно има Settings и от там можеш да си качиш картинка към профила.Първоначално написано от 1921
Fena, тва дето е на подпис нали има някакви картинки...за не го говоря.
просто аз, обновяват се на 5 минути заради това![]()
Ми то...щеше да е добре да знаех поне с каква версия Winamp съм.Свалих това, където Fena го е дал. И уж пишеше, че съм го инсталирала и като си включих Winamp-а ми искаше име и парола и там някакви други работи, но аз само това си попълних и така...
Абе компютърен инвалид съм и тва си е, не веднъж са ми го казвали.Ама как да го оправя сега?
![]()
Ако ползвваш FireWall може да е от него
Еми... другото за което се сещам, е че може таговете на песните да не са ти правилни. Даваш дясното копче на песента в WinAmp-a и отиваш на File Info. Там избираш един от двата вида тагове, и попълваш полетата за изпълнител и име на песента. Малко е вероятно всичките ти песни да са с грешни тагове и затова да не става, но друго не ми идва наум![]()
A ot kyde da si go izteglq tozi plung-in
link4e za plug-in ako moje 6toto namerih 3-4 takiva plug-in-a i nito edin ot tqh ne stava.
Айде прегледай ако обичаш още веднъж първия ми пост, и по-специално частта където съм обяснил как се инсталира![]()
11 tochka deaktiven profil.