- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Каква музика слушат тийновете ? (статистика)
Провери да не ти е скапан Winamp-a. Инсталирай го наново.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
ето ти и линк към последната версия
11 tochka deaktiven profil.
Имаме си вече и форум на групата в сайта![]()
http://www.last.fm/group/TeenProblem.Net/forum
Трябват ни още 6 потребителя, и вече ще проимаме и класации![]()
^npocTo^a3^f^ ,тръгна бря![]()
![]()
А сега ми хрумна, незнам дали някой го е предложил, но защо по този начин не се замени темата "какво слушате момента".
Има вече такава тема в раздела за Музика, а и е ще стане голямо мазало. Доста хора ще го ползват за трупане на мнения...
И аз съм там ма съм със същият проблем като ^npocTo^a3^f^![]()
Показва си ми Weekly Top Artists и Weekly To Tracks ама
Recent Tracks
No recently played tracks to display
Охх.. и аз си преинстал 8463726 пъти уинампа ама пак не става..![]()
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
И твойто тръгна беПървоначално написано от ComiX
![]()
![]()
Моя милост също се записа - тук!
Идеята супер много ми харесва, както и сайта. Ама малко ще си поиграя да оправя информацията на една-две групи, щото явно са ги писали някакви вманиачени метли![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Сега ако влезнеш в групата ни ще те заобичам многоПървоначално написано от ErinEverly
![]()
![]()
Това е едно от готините неща на сайта, че можеш да променяш Artist Disription-a ако ти се стори че е смотан![]()
Първоначално написано от Fena
Смятам че в такива сайтове трябва да се пише безпристрасно за групите/изпълнителите. Затова са и статиите. Ако всеки журналист си пишеше собственото мнение какво ли щеше да стане??? Лошото е че това са тиинове и на тях мозък в главата не можеш да им налееш.
Ще вляза ей сега.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Е... То и на мен ми мина манията да обяснявам едно и също, ама са като се налага.... Е, като ги видях тея определения и направо забраих колко ме мързи.Първоначално написано от exploitedteen
Erin Everly
Хеви метълисти, рокаджии, фенове на Боб Марли, хардкор и емо фенове, готхи, пънкари, чалгари, рапъри, техничари - ДА ГО ДУХАТЕ!
Всички сте един дол дренки!
Ъ...аре не ми сери по темата, ок ?Първоначално написано от Genocide Lolita
Намери си някъде другаде да си показваш простотията....
Аз днеска си пуснах на Winamp-a класическа музика и имената на произведенията бяха дълги. Сега като пускам форума какво гледам Coki ми е махнал аватара тъй като той показваше какво слушам, а прозведенията които слушах имаха много дълти имена и аватара ми беше много дълъг. Не се бях сещал, затова, чеслед като името на произведението е дълго и аватар ми ще се удължи. Това е много гадно. Веднъж за няколко часа аватарът ми да е по-голям от допустимото и да влезе Coki и да ми го види.
ТВЪРДО САМО МЕТЪЛ СЛУШАМ.Само!!
Единствената музика която мразя е чалгата,а другите стилове неги слушам нито ми харесват.
In god WE trust ! (all others must submit a X.509 certificate)
Смотан...Първоначално написано от hack3r
Като че ли съм го написал за индианци първия пост !![]()
http://www.last.fm/user/tribaler0/
и сега как да вляза в групата ?
http://www.last.fm/group/TeenProblem.Net
И...мисля, че ще се ориентираш. Нещо като "Join this group" трябва да има.![]()
И аз се регнах в групата Teenproblem.netНика ми е MiSsy90
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
реге , пънк , хип хоп![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?