- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Ще имам ли проблеми с обеца на горната част на...
значи, аз реших че ще си сложа обеца на горната част на ухото.Но ме притеснява това че дали ще имам проблеми с нея след като я сложа.
Моля ви,кажете има ли някои обеца на горната част на ухото, и ако има,има ли проблеми с нея
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Do sega ne sym 4ula nqkoi da ima problemi samo gledai da ne e v hru6tqla za6toto mnogo shte te boli
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
az kfo napraih - zeh edna igla probih si hrushtqla, no iglata padna... i ne mojah da q vkaram poveche! na sushtiq den otidoh v edno studio i tam mi kazaha che shte mi izleze 15 kinta taq dupka shtoto trqbvalo da bude napravena s igla! ako bila s pistolet mojelo da se napuka stushtqla i da se deformira! a az kato chuh taq suma.... napraoovikam abe sama shte si q napraq! na drugiq den pak zeh iglaa... i si q napraih! tfa stana predi sedmica boleshe me do onq den, ne mojeh da spq na taq strana sega samo malko dupkata me boli no tfa ne me pritesnqva
ako iskash smelost deistvai!
![]()
e to az na hru6tiala iskam ama s pistolet
s igla niama da si dup4a![]()
abe ti da ne si rysa???!!! to v gornata 4ast na yhoto ti e samo hry6tql........Първоначално написано от LoVe_RuSlAn
![]()
аз имам 7 обеци на дясното ухо и да ти кажа нямам никакъв проблем с тея на хрущяла дето са.даже още в началото четвъртата дупка започна да гноясва (не беше на хръщяла) но това май беше от обицата.сега са ми наред всичките и мн ефектно стои![]()
"V jivota niama shtastie,a samo shtastlivi migove!"
az imam obeca tam i ne sam imala problemi dosega
1. Горната част на ухото е само хрущял!
2. Има начини за обезболяване на мястото.
3. Хрущялът зараства около половин година. Не боли след пробиването /естествено, ако го закачиш и когато разместваш обицата, боли...най-болезненият ми пиърсинг.../
4. Ако се грижиш за дупката, няма да имаш проблем.
5. Хрущял не се дупчи с пистолет!
a s kvo???Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
С абокат, естествено!