.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Kakvo e tova?!

sexy_boy_
    Guest

Kakvo e tova?!

zdraveite!predi sedmica -2 priqtelkata mi pi POstinor Duo, a sega i doide! KAkvo zna4i tova?ne e bremenna nali?!izpi hap4etata vednaga sled gaffa...pls kajete mi !i bez ebavki 4e se trevojim mnogo\!

Голям фен
    Град
    s0mewhere in the middle 0f n0thinG..varNa;)
    e koi e kazal che 0t tiq hapcheta ne trqbwa da ti idwa
    NiK0gA nE zNaEsH k0lK0 rAn0 sHtE sTaNe TvUrDe kYsN0 !!!
    ----------------------------------------------
    JiVoTyT e T0vA,k0eT0 sI tEcHe,d0kAt0 nIe pRaViM dRuGi pLaN0vE !!!
    ----------------------------------------------

sexy_boy_
    Guest
    ne be v smisul..kazani 1 poznata 4e ako sled postinor kurvi zna4i e bil stanal gafa..za tova se pritesnqvame

sexy_boy_
    Guest
    a i idva s 2 sedmici po rano,6tqhme dnes da pravim test!a gafa stana kakto kazah predi sedmica...

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Спокойно, след постинора е нормално да й дойде по-рано! Всичко е наред, не е бременна. А другия месец сигурно ще й закъснее. Споко. А от постинора е нормално да се получи такова кървене. Това означава, че не е станал гафа. Тоест дори и да е била бременна, все едно е направила спонтанен аборт! Така че всииичко е наред! Споко!
    HardC0re and BDSM forever

sexy_boy_
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Спокойно, след постинора е нормално да й дойде по-рано! Всичко е наред, не е бременна. А другия месец сигурно ще й закъснее. Споко. А от постинора е нормално да се получи такова кървене. Това означава, че не е станал гафа. Тоест дори и да е била бременна, все едно е направила спонтанен аборт! Така че всииичко е наред! Споко!
    male hora da ne pomislite 4e sum na 15..( e na 17 dde..) no sega se oburkah totalno . v smisul ...zna4i e bila..bremenna i ..ve4e ne e ..ybili sme ...go..o boje....a dr mesec 6te i zakusnee..pak tregogi..ole.. da si bqh ostanal devstven!

Повече от фен
    lele... gorkotoo kak si se shashnaloo qqq.... pochnete sichko ot nachalo i obqsnete kakvo e stanalo na nqkoi golqm koito nqma da vi narugae mn a sluchiloto shtoto az lichno ne razbiram :/

Apsolutno to4no ! ! !
    Obichai i pomagai na celiq svqt za da moje6 da raz4ita6 vinagi na nqkoi.

Guest
    ЗНачи постинор се пие за да предизвика кръвотечението тоест да и дойде и да изхвърли яйцеклетката за да не се оплоди.Би трябвало веднага до няколко дни айде да и дойде защо се е бавило 2 седмици вече незнам.

Четете опътванията на опаковките и в интернет има информация за постинора и какво предизвиква и какви са ефектите.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    i az sum na mneniice 4e dori i da e imalo neshto vsi4ko e svurshilo.ne se pritesnqvaite!

Цитирай Първоначално написано от BeBencEto
    i az sum na mneniice 4e dori i da e imalo neshto vsi4ko e svurshilo.ne se pritesnqvaite!
    дано да си права

Guest
    emi to tova e deistvieto na postinora dokolkoto az znam.nqma kak da e bremenna i da i e doshlo,za6toto po tozi na4in se izhvarlq qicekletkata.spoko ne e

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Всичко е ок

Повече от фен
    6tom i e do6lo ne se pritesnqvaite.SPoko

Повече от фен
    Mackata ako moje dai e-mail poneje iskam da si popi6eme malko da te popitam ne6to

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    е,то ще е притеснително, ако не й дойде.
    отговори си сам на въпроса как би могъл да предотвратиш евентуална бременност. Тъй като вече сперматозоидите са там, не можеш да ги изкараш, ще трябва да се действа с яйцеклетката.
    От тук идва въпросът, но как да я махнем ?!?! Отговорът е ясен трябва да се изхвърли от организма, тоест да се предизвика менструация.

Следователно трябва да й дойде. Следващият месец не е нужно да й закъснее. На мен лично ми дойде принудената менстрация и след като свърши минаха 6-7 дена и ми дойде нормалната....

от тези хапчета е задължително да ти дойде!!!
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Повече от фен
    normalno e spoko be edva li e bremenna ako pak mnoo se samnqvate begite na ginekolog !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си