.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57

Тема: na6te ne davat :(

fake
    Guest
    ^ друг е въпроса че сигурно не знаеш и за кфо си ги напраила тия расти...

Rock`n`Roll Nigger
    Guest

Rock 4ever

Ami nachi az si slusham Rock/Metal i svirq v grupa , taka che e neizbejno da se oblicham v cherno dalga kosa i tn. Otnachalo pozchnah si puskam kosa , pochnah da slagam cherni drehi malko moliv i nashte kat cqlo nishtu ne mi kazvaha zahstoto se pak az si reshavam kak da se oblicham. makar che maika vinagi mi vika " a we tva cherno , prilichash na pensioner " . Oblichai se kakto si iskash , vashte ne shte ti napravqt problem che nosish nqkva teniska na Exploited ili t.n. Samo che ima 1 podrobnost koqto ne kazah , i tq e che nashte nemi davat da si slagam piercing ( e moje bi shtot az iskam na stranni mesta kato - Nosa ( kat na krava ) , nosa i uhoto ( svarzani s verijka ) i poddolnata ustna ( ako ne se seshtate vijte vokalista na Disturbed :P ) , a da sashto ne mi davat da si napravq i rakaf )

I wanna grow up , I wanna be a Big Rock And Roll Star
    I`m not a slave to a world that doesnt give a shit
    I`m not a slave o a God that Doesnt Exist

Фен
    Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от nymphetamine__
    Пфф не знам не мога да разбера как не ви дават наистина
    на мене майка ми в 5 клас ме караше да носа некви чоропогащници зимата и повече нищо не ми е забранявала.
    въобще не мога да си представя как ще ме спрат ако искам ама на твое място бих говорила с родителите си
    pogovori s maika si ....

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Никога не съм имал такива проблеми.Всъщност в тва как се обличам няма нищо нередно.Пък и баща ми като млад е бил голем фен на Моторхед и не му пука,че нося тениска,на която Леми злобно показва среден пръст.
    Понеже слушам доста гръндж сега съм се навил да пробвам да нося кубинки през зимата.Който е по-компетентен на тая тема да каже откъде мога да си намеря качествени,удобни и на добри цени.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Guest
    добре сте вие, на мен майка ми не ми дава да си направя операция за смяна на пола

Пепа
    Guest
    ахахаха тъпак, на мен пък ми разрешиха да си отрежа поне едната топка

Демоничния
    Guest
    аз от малък си мечтая да стана истински метълист и правех тайно ритуали в нас, призовавах сатаната, демони и таласъми но така и никой не се появи, може би защото наще ме покръстиха като видяха тези ми наклонности, така че и моят проблем е подобен

Guest

метъл машината
    Guest
    не знам вие за какви се мислите псевдо метълчета но на май аз съм най заклетия метълист тук, прилагам ви и 2 снимки да видите демоничното ми изражение ->

Spratzaman
    Guest
    На майка ви в путката мухлясала, копеленца тъпи прости.

Guest
    сега като го каза това се сетих за още нещо...наще ми забраняват и да ругая

Spratzaman, ти си ми нещо като идол с този мръсен език

Guest
    тука средната възраст е м/у 12-13 нали?
    идеално аз съм на 11 и тепърва навлизам в пънка,искам някой от вас пънкове да ми каже какво е значението на гребена и защо да си купя кубинки,не миришат ли много краката?аз по принцип си имам гъбички наследствено от баба ми.

възрастен чичко
    Guest
    и двете неща са, за да приличаш на по-голям глупак от колкото си, да се привлича вниманието, а кубинките имат и още едно предимство - да ти топлят лятото, ако ти е студено на крачката и нямаш топли терлици

Guest
    благодаря ти възрастен чичко!!!
    очаквам още много мнение от готини хора тук йеа ихихххихихи

да живее пънко!

Guest
    ей спрацамен обади се на Елмо да погледне тази тема и да каже дали мама и тати му дават да прилича на секси хибрид м/у азис,джони деп,екстра нина и една съученичка!

Мега фен
    Град
    София
    То ако са само дрехите, не мисля, че трябва да представлява проблем Но като знам как се носят пънкарите, за пиърсинг и татуси и прически наистина не си прави. Все пак като попораснеш, като попаднеш в друга компания, интересите ти може би ще се попроменят и ще съжеляваш за това, което си си причинила

Guest
    Пънкарите миришат. ако искаш да си готина стани хипи

Guest
    SLONE DA VA 6IBYT!
    PUNKARITE SA PI4OVE MAKAR 4E ME BOLI PATETO V BANQTA ZA TQH!

AKO ISKATE QKI HORA, NAMERETE GRINDERI I NOIZERI --->

Guest
    ако искате яки хора определено не ги търсете тук

аз съм вече 4-то поколение хипи и вярно че малко излязох от коловоза на хипи стереотипите в сравнение с наще примерно, но никой не ми се е карал, защото знаят че понякога ставам агресивен и мога да ги нараня

Супер фен Аватара на maybelline
    Охх,абе твоя си е работа какво носиш и какво слушаш.Ти своя живот ли живееш или този на майка си?

0офф какви са тия властните родители дето имате =( Еми ... упорствай!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ако искате яки хора определено не ги търсете тук

аз съм вече 4-то поколение хипи и вярно че малко излязох от коловоза на хипи стереотипите в сравнение с наще примерно, но никой не ми се е карал, защото знаят че понякога ставам агресивен и мога да ги нараня
    НИКАКВО ХИПИ НЕ СИ ЩОМ СТАВАШ АГРЕСИВЕН! истинските хипита са винаги миролюбиви. да изпушим по една марихуанка и да живеем щастливо

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    e dobre de!!!!!!
    i na6te ne bqha s1glasni ma az kato 4e li gi slu6am!!!!!ga6terizoni,kecove,gumenki,teniski...hi 4 ne mi dreme...i vse pak:
    obli4ai se kakto ti haresva be maika mu stara!!!!!!!!
    da sq nqkoi da mi kaje 4e slu6a 4alga ap1k iska da slu6a metal i nasila da se obli4a taka(poznavam i takiva t1panari)
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами на родителите много неща не им харесват но рано или касно свикват и почват да не забелязват как се обличаш просто почни малко по малко да се обичаш така и те ня забележат ..но ако не ти пука мно мно праиш на пук на маика ти и се обличаш както искаш !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)

Re: na6te ne davat :(

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    na4i az slu6am punk... i izkam da se obli4am taka... oba4e na6te sa protiv tova....ba6ta mi... ne mu puka tolkoz ko nosq ama maika mi kato po4ne "eee kak 6e nosi6 tova drun drun" obesnqva im sum i 5676576464656325 puti 4e tva mi haresva i vsqkvi takiva ne6ta... oba4e...tq ne ta ne kvo da pravq???
    порастни, няма друг начин и при моите беше така, но до едно време. после се махнах и отидох да уча далече и те спряха

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си