.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57

Тема: na6te ne davat :(

Kupi si takiva drehi i postepoenno shte sviknat

Ба винаги съм са обличал както искам ама напоследък са обличам най-нормално. Минаха ми мераците за рапа метала пънка. А така или иначе един ден ше тряа са облечеш нормално. Въпреки, че мен още си ме влече нестандартното :P А ако толкова искаш налагаш са и тва е. Те щи мърморат ма тва е единствения начин.

:)

Az nqmam takiva problemi 6ot ne slu6am nit metal nit punk,am moga da vi kaja samo 4e trqba da si jiveete kakto iskate i kakto na vas vi haresva,a ne po vijdaniqta za jivota na drugite hora!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    послушай майка си.

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    кой ги пита, бе? дреме ти. мене никой не може да ми каже как да се обека, щото после...
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Genocide Lolita
    Ебати проблема, честно!
    А се дуете и се правите на големи и независими!
    Секс може да се криете да правите, можете да се дрогирате, да пушите, пиянствате и т.н. па едни кубинки ви е страх да си вземете щото мама ще се кара...
    Ебати поколението...
    Прав си-за тези,които постъпват по този начин това си е точно така.После колко били самостоятелни,никой не можел да ги контролира.Майка ти да ти казва как да се обличаш!?Пази Боже,някой да ми контролира така живота То и майка ми не се кефи на дрехите ми,ама пък мен това ни най-малко не ме касае и ще си се обличам както ми е кеф.Не смятам,че съм длъжен само защото те ми дават пари да изпълнявам всяка прищявка на нашите.

Повече от фен
    NE SLU6Ai DURTITE.AZ TAKA GI SLU6AX I SI IZPATIX MNOGO.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си