- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- na6te ne davat :(
Kupi si takiva drehi i postepoenno shte sviknat![]()
Ба винаги съм са обличал както искам ама напоследък са обличам най-нормално. Минаха ми мераците за рапа метала пънка. А така или иначе един ден ше тряа са облечеш нормално. Въпреки, че мен още си ме влече нестандартното :P А ако толкова искаш налагаш са и тва е. Те щи мърморат ма тва е единствения начин.
Az nqmam takiva problemi 6ot ne slu6am nit metal nit punk,am moga da vi kaja samo 4e trqba da si jiveete kakto iskate i kakto na vas vi haresva,a ne po vijdaniqta za jivota na drugite hora!!!![]()
Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
кой ги пита, бе? дреме ти. мене никой не може да ми каже как да се обека, щото после...
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Прав си-за тези,които постъпват по този начин това си е точно така.После колко били самостоятелни,никой не можел да ги контролира.Майка ти да ти казва как да се обличаш!?Пази Боже,някой да ми контролира така животаПървоначално написано от Genocide Lolita
То и майка ми не се кефи на дрехите ми,ама пък мен това ни най-малко не ме касае и ще си се обличам както ми е кеф.Не смятам,че съм длъжен само защото те ми дават пари да изпълнявам всяка прищявка на нашите.
NE SLU6Ai DURTITE.AZ TAKA GI SLU6AX I SI IZPATIX MNOGO.![]()