- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- какво препочитате?
темичка по скоро за момичета но....плс обосновете се
емм сори мацка да я заключат...ма то от толко теми....Първоначално написано от MidnightScream
От трите изключвам напълно бръсненето - може да не боли, но нямам толкова много време, а и ако се порежа ще е много по-голям стрес за мен.
Епилатора е много удобен, включвам го в контакта и почвам, предимно така практикувам, но предпочитам кола маската (за нея гласувах). Самото действие става по-бързо от епилирането стига да е готова (в моя случай -затоплена) и когато си махам космите над коляното не ми стават пъпчици.
П.П: Аз такава тема (с анкета) не съм виждала
s epilator glasuwah \/ t0wa mi e nai ud0bn0 ii dr 0basnowka nz..
![]()
NiK0gA nE zNaEsH k0lK0 rAn0 sHtE sTaNe TvUrDe kYsN0 !!!
----------------------------------------------
JiVoTyT e T0vA,k0eT0 sI tEcHe,d0kAt0 nIe pRaViM dRuGi pLaN0vE !!!
----------------------------------------------
Епилатор...това имам в нас и не се налага всеки път да давам абсолютно излишни пари на козметичка или пък,за да си купя кола маскаБръсненето не си е оферта и на всички им е ясно защо.
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Еми аз предпочитам колата маска
П.П.Айде поне заглавията на темите пи6ете правилно!Поне заглавията.....
pri men zavisi-izpolzvam i trite-ponqkoga izpolzvam epilatora,ponqkoga kola maska,a ponqkoga i samobrasna4ka.
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
kola maska s1m az!6oto posle minava dosta vreme dokato porasnat novi kosmi,p1k mi e mn po priqtno kogato nqkoi drug mi gi d1rpa,otkolkoto az naprimer da gi br1sna i posle da me bode![]()
![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
emi na razli4nite mesta s vsqko ot izbroenite...na krakata s epilator na triugulnika s kola maska a podmi6nicite s samobrusna4ka![]()
![]()
![]()
KOLA-MASKA!!!!!![]()