.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Guest

cena na kola maskata

hi, bez da mi se karate iskam da popitam kolko struva edna kola maska pri kozmetik na celite kraka?
    a na rucete kolko e?i vikahte li purviq put?za6toto o6te ne sum hodila i malko me e strah da ne me boli a kolko vreme minava dokato mi porasnat kosum4eta?

Голям фен
    Град
    дианабад
    Цели крака от 14лв., цели ръце от 10 лв.
    Никога не съм викала, когато съм се обезкосмявала. Космите ще пораснат отново за около месец.

Фен
    Град
    Sliven
    краката за 10лв а ръцете за 6
    не как ще викам то става барзичко....и след няколко седмици излизат косъмчетата,но е по-малко от месец със сигурност

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Guest
    a na triugulnika??i tolkova li e neponosima bolkata??

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Bateee na triugulnika neferoqtno mnoy boli pone edinsfeniq put f koito go naprafix me zabolq
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Голям фен
    Град
    дианабад
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    a na triugulnika??i tolkova li e neponosima bolkata??
    От 6 лв. (всъщност зависи и от кой град си) Болката е за секунди. Като си правя у дома, най-отдолу въобще не ме боли, но преди няколко месеца ме домързя и отидох на козметик. Тази жена като ме намаза цялата иии... чак подскочих малко, но оцелях.

Guest
    a kakva kola maska da si vzema za vku6ti?koq e ka4estvena?6toto pitah v aptekata i mi predlojiha samo nqkvi za 50 st koi znae kvi sa ne iskam takiva i kakva e razlikata mejdu topla i studena?

Голям фен
    Град
    дианабад
    Аз си правя точно с такава, преди беше 80ст., но последния път когато си взех - 1.20 (явно от много време не си бях взимала) Не съм пробвала по-скъпа кола маска, но й не виждам какво може да й е по-доброто. Само много внимавай да не си направиш синини.

Guest
    kak moga da gi izbegna?

на опаковката пише как да ги избегнеш предполагам..

Голям фен
    Град
    дианабад
    Цитирай Първоначално написано от kapaMeJL
    на опаковката пише как да ги избегнеш предполагам..
    Мисля, че не.

Как да избегнеш синините ли? - Не знам как да го обясня... мен са ми се появявали като дръпна рязко, но нещо "запецне" и кърпата/парцалчето/лентичката остане наполовина залепена, наполовина издърпана.

майка ми купува от солунска някъде патрони с кола маска и ролки лента....към 7 лв е едно патронче...

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    vie ste ludi da davate 10 lv za r1ce i 14 za kraka
    Az hodq pri moita kozmeti4ka,samo za kraka mi zima 8lv.8,ne 14...
    Abe vie ste istinski...
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си