- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- той е единствения но има малка пречка...в затвора е:(
хора знам че ви е писнало от тъпи теми обаче имам отчаяна нужда да споделя с някой
значи...има едно момче той е от биячите на квартала запознахме се лично преди около два месеца. първо ми стана симпатичен (защото сички ги е страх от него а аз се по такива си падам) после започнах да го харесвам след това тръгнахме и разбрах че наистина адски много го обичам...сичко беше перфектно докато днес един не дойде едно момче и ми вика абе знаеш ли че к*****а е в панделата бате и аз не му се вързах после разбрах че наистина той и още 2 момчета са наистина в затвора защото...защото те биеха сички наред, крадяха телефони и най лошото - бяха направили сериозна сума от наркотици...хванали ги с хероин( и сега той е в затвора казвам ви умирам защо защо все аз!? защо любимите ми хора все страдат?! ще умра наистина ви казвам живота без него не е живот! искам наистина да умра той беше сичко за мен беше целия ми свят...искам да ме няма искам да спра да страдам
![]()
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn
TOva e gadno...a toi sled kolko vreme 6te izleze ot zatvora znae6 li?!
Принципноо аз не се бутам с дроги наркомани но мисля ч шанса в твоя случай е такъв..![]()
Рядко се бъзикам вече, ама я се стегни и забраи тая утрепка.Хвани си некое нормалено момче, за което поне ще си сигурна, че няма го застрелят или пребият някъде. Как можеш да се кефиш на някъв изруд, дето се занимава с кражби и наркотици. Подобни хора трябва да се презират. Твойто ми изглежда на няква детинска идиотщина/разбирай любов/.
може да е лош може да е всякакъв обаче адски ама адски много го обичампредставете си какво ми е щом като казах на майка ми тя даже щеше да се разреве с мене
а ще излезне чак след 6 години а това е страшно много време
![]()
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn
Извинявай мила,ама не мислиш ли че заслужаваш нещо повече от бияч,който краде телефони и притежава наркотици?Толкова ли няма нормални и свесни момчета на тоя свят,та точно с тоя си се хванала.Наистина не ние решаваме в кой да се влюбим,но не виждам какъв живот и какво щастие би могла да имаш с такъв човек!
ZAgivai be .. da se be6e hvanala s Boss-a na Italianskata mafia nqma lo6o toi kfo da ne se misli za gospod toq . zemi si hvani nqkoi svesten. ako msli6 4e na onq mu puka za teb jestoko se luje6
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
всичко ще се оправи, няма страшно. моят приятел също е трябвало да отиде там, но му се е разминало само с условна. и то за кво?! за няко тъпо пиянско сбиване още когато е бил на 18...
na moq nqma kak da mu se razmine mnogo sa mu seriozni provineniqta a i sa stra6no mnogoprosto ako imate i predstava prosto kolko sum ot4aqna tva ne mu e 1voto provinenie sa sa podadeni i nqkakvi jalbi prosto imam 4ustvoto 4e umiram
![]()
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn
Абе да ти кажа честно не се занимавай с тоя знам че го обичаш и че за тебе той си е идеален но по това което прочтох мога да ти кажа че това момче ще ти донесе само неприятности и още повече че ако останете заедно той няма да спе навиците си който ти описа и заради които е в затвра и ти често ще се налага да го виждаш там а на него ако му пукаше за тебе щеше да спре
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
dokato ne izleze ot zatvora ne mu pi6i i ne se nabutvai mnogo navatre v negovite raboti za6toto ne si zaslujava i ti da se provali6 po dobre stoi dale4 ot takiva za6toto da te smqtat za propadnalo momi4e ne e dobre kazvam ti ot li4en opit 6te ti ostane za cql jivot ako ne vnimava6![]()
![]()
![]()
mnogo vi blagodarq za suvetite naistinaoba4e ne moga da si go izbiq ot glavata
obojavam go si4ko v men go obi4a i dobrite i lo6ite strani a az sum sigurna 4e me obi4a prosto tolkova puti mi go e dokazval sega kato go nqma se 4ustvam prazna otvutre
![]()
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn
А той за колко време е в затвора?Ако го обичаш го чакай!!
Мн як аватарПървоначално написано от LoVe_RuSlAn
![]()
Malko sa mu 6g. Kolkoto i da ti e gadno shte go prejiveesh. Vse pak iskash li da si s 4ovek koito 4rez dalaverkite si ubiva xora. Zaradi takiva "pritejateli na narkotici" mladoto pokolenie zagiva, v Bulgaria ve4e nai-golemiq problem na podrastvashtite i mladite sa narkoticite! Za takiva xora ne trqbva da ima milost, da gniqt v zatvora. Bil biq4 na kvartala, kradql telefoni:ami ako nqkoq den na teb ti otkradnat telefona, taka nare4enite biq4i v nqkoi drug kvartal, shte se vliubish li v tqx(nego)? NEDEI da sujalqvash za nego a se radvai 4e si se oturvala i si nameri podxodqshtiq 4ovek, po-vuzmojnost gledai da ne e prestupnik!
Аз също съм на мнение да го забравиш!Наистина не си струва да страдаш по такова мом4е,защото някой ден може да навреди и на теб с тези престъпления които извършва!Особено наркотиците,това е най-лошото ,това е скорошна смърт да се занимаваш с наркотици!!!Обре4ен си просто!!Искрено се надявам да разбереш това и да го забравиш,знам колко е трудно!Но за 6 години ще успееш убедена съм!Намери си друго мом4е,което да не се занимава с такива неща!!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
zabravi go dokato e vreme i ne e vuvlqkul i teb v tezi "hubavi raboti"
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
si4ko e vapros na samovnu6enie milaПървоначално написано от ^MaLkOtO^ZlO^
Има и друго.....хубаво е и нормално човек да си говори сам.....лошото е когато почне да си отговаря...Първоначално написано от BeLiVe_Me`f
![]()
=D> =D> =D>Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
dori i da ne ti se iska trqbva da go zabravi6...verno li misli6 4e sled 6 god.(ili tam kolkoto 6te sa) 6te go 4aka6 o6te i nqma da si 6tastliva s nqkoi po-malko opasen ??
Първоначално написано от ziky
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Супер в тая държава имало правосъдие ега им счупят ръчичките.
А иначе по темата можеш да му ходиш на свиждания ще се зарадва.
ako go obi4a6 shte iz4aka6 prisudata no dotogava dene oburnal rezbata vse pak e v zatvora
skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.