- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Оценки от изпитите за 7 клас 2006
Първоначално написано от jenny_e
i az taka ama po mat imam 5.83
urrrrrrrra
are italianskata me 4aka![]()
БЕЛ - 5.0000
Математика - 5.7500
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Български език и литература-5,375
Математика-4,313
Горе-долу се радвам...очаквах повече по литература,но както и да е.
И ще помоля за мнението ви:
С тези оценки и диплома само с една петица може ли да се влезе в Първа Английска в София?
П.П: това прави Бал 31,376
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
БЕЛ - 5.625![]()
Математика - 6.00![]()
![]()
![]()
da shte vleznesh..super mngoo se radvam za tebe!!!! sa samo stiskaite i na mene za nemskata..Първоначално написано от Sarabi*
bel- 5.375
mat - 5.594
Силният намира решения, слабият оправдание.
БЕЛ - 6,00
Математика - 5,75
I АЕГ или Испанската? - това е въпросът...![]()
ispanskata zashtoto za angliiskata sum 4uvala mnogo loshi neshtaПървоначално написано от Анонимко
И аз съм чувала лоши неща за английската-нивото много е спаднало и се крепи на стара слава.А за испанската само хубаво чъм чувала
....Don't bother!Be happy!....
БЕЛ-5.50
Математика- 5.813
Бал- 34.626![]()
Дали ще ми стигне за 91 НЕГ?
Първоначално написано от Момче
Хахах.Много ясно.С този бал влизаш където си искаш
Ще те приемата споко много са паднали баковете навсякъде!Първоначално написано от Анонимко
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Не е точно така.Миналата година за френската е било 35 и нещо а за немската е повече...А нека споделя и аз мойте оценки...Математика-5.25,Българси-4.75...Много се надявам да влеза в френската!!!!Първоначално написано от crazy_mouse
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Искам да чуя лошите неща, пък после ще ти покажа някъде успехите на нашите ученици, ще ги сравним с тези от испанската и после пак ще си поговорим за ниско ниво-ок?Първоначално написано от crazy_mouse
Edit: това е сайт на гимназията-за всички кандидатсващи, а злобите ако искат да го разгледат
http://www.fels-sofia.org/index.html
ei q po poleka..az poznavam super mnogo hora ottam i vsi4ktie kazvat 4e e otvratitelno i pove4eto hora sa se narkomanizirali..ako tva e hubavo okaY..no stava vupros 4e naposleduk si4kite ezikovi (bez ispanskata) lejat na starata si slava.....i ne mojesh da otrecheshe che nivoto kato cqlo e mnogo spadnaloПървоначално написано от ^Santra^
Аз уча там така че мога да говоря за това, което виждам, а не това, което "супер много хори" ми приказват. Хайде кажи кои хора познаваш от там да видим за какво става въпрос. Потърси успеваемост, успехи на гимназисти и съпостави нещата. Много жалко, че приятелите и са се наркоманизирали, но е вярно, че за такива хора едно училище, където са високи критериите ще е отвратително. Аз пък си нямам приятели наркомани....шанс
Послепис: ходи в испанската и си злобей на воля
durja i az da kaja 4e ne moje da sudite po u4ili6teto ot sluhovete, az li4no zavur6ih min godina angliiskata, tova u4ili6te e neveroqtno, stiga da iska6 moje6 da nau4i6 mnogo, u4itelite sa gotini, tova za narkomaniziraneto e prostotiq, purvo zavisi ot 4oveka i ot kompleksite mu nai ve4e, a to moje6 navsqkade dori i v kvarta la ti, ne ti trqbva da hodi6 v koeto i da bilo u4ili6te, daje bih kazala 4e 100% ima po-malko narkomani v IAEG otkolkoto v koeto i da bilo drugo. Tui 4e prestanete da pluete u4ili6teto, sluhovete sa si sluhove. I pak kazvam 4e ako si nekuv glupak, kompleksar i debil moje i da se narkomanizira6 no ti 6te go napravi6 kudeto i da ide6,6toto si prost i nqma da ti e vinovno u4ili6teto, az li4no v angl sum vidqla mnogo po-malko narkomani otkudeto i da bilo, plus tova kakto kaza santra uspehite sa dokazatelstvoto, ta angl bie vsi4ki ezikovi, amerikanskiq kolej su6to na vsi4ki olimpiadi i sustezaniq, durja da otbeleja 4e biem dori i smg, npmg i tn na sustezaniq po matematika i fizika i ako tova vie propadnaloto narkomanizirano u4ili6te dobre
Ima li nqkoi ot Varna?Kakvi sa vi ocenkite?
Moite sa:
BEL-4,625
Matematika-3,844(izlojih se![]()
![]()
)
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Първоначално написано от andrea
ДА ДА ДА ДА ДА!!!!!Айде моля ти сеееее!!!Биете СМГ и НПМГ на състезания по математика и физика ама ДРУГ път!!!!!!!!!Ае стига глупости сяяя!!!Доста прекаляваш!
Аз съм от ВарнаПървоначално написано от *Damianita*
и казах малко по-нагоре в темата, колко имам, ама пак мога да кажа:
математика 5.750
БЕЛ 5.000
математика-5.750
БЕЛ-5.125
АЗ СЪМ УМНААА![]()
![]()
![]()
Aide stiga de.Tuka napravo me razbihte.Mnogo visoki ocenki imate.
BRAVO!!!
K1de iskate da vlezete?
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?