- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Оценки от изпитите за 7 клас 2006
ДА ДА ДА ДА ДА!!!!!Айде моля ти сеееее!!!Биете СМГ и НПМГ на състезания по математика и физика ама ДРУГ път!!!!!!!!!Ае стига глупости сяяя!!!Доста прекаляваш![/quote]
prekalqvam drug put, v angliiskata ima neveroqtni u4iteli koito stiga da imaj jelanieto i akula mogat da te izkarat mnogo na visoko, i za da govorq znam i poznavam horata koito sa na purvi mesta po fizika i matematika i koito sa ot angl, a za tova 4e ti ne znae6 ni6to po vuprosa. purvo se osvedomi vij rezultati ot sustezaniq i 6te vidi6 4e po4ti vinagi purvite mesta sa na6i, ili pone 1 ot purvite i durja da otbeleja 4e pone za npmg znam kak se izkarvat sustezaniq i kakva e rabotata tam, no tova ne mislq 4e trqbva da go obsujdam, nas pone nikoi ne ni lansira ami vsi4ko si go izkarvame sas sobstveni usiliq
Crazy_mouse, понеже от мъдрите ти постове разрах, че си седмокласничка, не знам какви са ти оценките, но ти пожелавам да влезеш в 1АЕГ, СМГ или НПМГ. Тогава ще видиш за какво става въпрос, каква е конкуренцията и кой е безспорния лидер.А дотогава злобей си на воля и вярвай и думите на разни хора, които не са успели по една или друга причина да влезат в тези гимназии. Ако отидеш на олимпиада по физика или математика, и стигнеш на втори кръг, защо не и до трети, ще видиш в училището, където са изнесени списъците кои ученици в коя стая са. Там, отстрани си пише кои ученик от кое училище е. Тогава преброй учениците от СМГ, НПМГ и 1АЕГ и пак ще си поговоримПървоначално написано от crazy_mouse
![]()
Аз съм от Пловдив, който тази година показва завиден усепх сред учениците, явили се на изпити по математика и БЕЛ, и смея да кажа, че наистина е един от градовете, в които се пишат реалните оценки.
Имам:
литература - 5,500
математика - 5,657
Доволна съм и то много. Балът ми е 34,314 от максимания 36,000 и се боря (май даже влизам) в Английската езикова гимназия тук. КЕФ!!!!!
И стига с тези злобни коментари и слухове относно училищата, защото вече става смешно. Успехът не се гради на глупости и празни приказки! Плюйте единствено и само когато със сигурност и с точност можете да докажете даден слух!![]()
БЕЛ - 6,00
Математика - 5,75
И най-после спокойствие... поне до 15 септември.
А защо се карате за училищата? Няма само добри или само лоши! Всеки да учи където иска!
Аз поемам към I АЕГ и ничие мнение не ме интересува.![]()
аз имам 5.50 по БЕЛ и 5.75 по математика!![]()
![]()
![]()
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
знаете ли къде в нета мога да видя оценките си по математика?
Имам 5.875 по БЕЛ и 5.594 по МАТЕМАТИКА.Балът ми е 34.938![]()
molia vi daite mi adresa kude moga da vidia ocenkite
еми виж са...
въпроса е че вече немое се запишеш никъде
щото то мина срока за подаване на документи...кофти
Къде беше до сегаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Bravo be, mnogo umni zai4eta sme si imali tukBRAVO za ocenkite na vsi4ki
![]()
The art of love is not to let your heart get broken !
Първоначално написано от _Jessy_
![]()
![]()
![]()
![]()
,макар,че мойте не са
Мойте същоПървоначално написано от Анонимко
![]()
edna fr ima po BEL - 5.90 po MAT - 5,00 a se 6a6ka6e 4e nqma q priemat u AG-to....
vsi4ki sa na mnenie 4e taz godina ocenkite sa mnoo po-dobri ot minalata
i mina pritesnenieto 4e s vsqko pokolenie zatapqvame![]()
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
mm eto moite ocenki:
BEL-6.00
Matematika-5.75
bala mi e 35.25 (ot Jambol sym).malak grad i e lesno![]()
Просто въпрос на късмет! И темата, и задачите ни бяха много по-лесни от тези на миналите седмокласници! Затова е цялата работа!Първоначално написано от miNiTo
matematika-5.694 BEL-5.750 s diploma 6.00 bal-34.888 v aeg![]()
ПРИЕХА МЕ В ТРЕТА ПРИРОДОМАТЕМАТИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ С БИОЛОГИЯ
mi AIDE 4ESTITO !!!! :P
p.s. tva hubavo li e ?![]()
Da,mnogo hubavo!Mersi
Еми, ако не ти харесва химия не е добре /като мен/, но ако искаш да ставаш лекар това е първата стъпка, предполагам, че това че там е най-ниския бал от града за профилирани гимназии, не би трябвало да те разочарова, е, браво =D>Първоначално написано от *Damianita*
Не е най-ниския бал.Много искам да стана лекар-хирург.А химията я мразяПървоначално написано от tedy_girl
![]()
Ооо, мой човек, ама за да станеш лекар се учи много здраво химия и биология, тъй че не ти завиждам, а за бала, да, права си, просто грешно съм разбрала едно изречение от един вестник, за което се извинявам.Първоначално написано от *Damianita*
![]()
Ок,знам че се учи около 10 години.Баща ми е хирург и знамПървоначално написано от tedy_girl
Само аз ли имам ужасни оценки...ми начи 5.00 по литература(тоя Иван Вазов ще го мразя до края на живота си,точно тва не го знаех,но шанс)...по мат имам 4.75 тва го очаквах де....еми мн гадни оценки,ама кво да се прави,жалко за труда![]()
Then every time I turn around
And you're nowhere to be found
I know I got a long, long way to go
Before I can say goodbye to you
Oh, I got a long, long way I know
Before I can say goodbye to all I ever knew