.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    ТъЖнИ ОчИ
    Guest

замислете се...

Днеска е последният ми учебен ден...идва ваканцията..реших да се замисля какво направих тая година...какво постигнах,какво загубих и какво пропилях.Та секи да сподели :P Аз завърших 11 клас ДОста добре е да се замислиш и да видиш грешките си...

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника

Повече от фен
    az ne postignah ni6to osobeno,samo deto stro6ih edna gospoja o4ilata i leko mai me namrazi! po4ni ni6to ne zagubih!propilq6 6ansa da imam dobur uspeh i za tva na6te mi pileha na glavata i zaradi tva bqh nakazana ma ve4e tva mina
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Забравих човека,който мислех че никога няма да забравя
    намерих много нови приятели и познати
    нов клас
    гадже,с което сме 5 месеца вече
    вземане на двата профилактични изпита след 8-ми клас в езиковите гимазии,единия със 5.71,другия със 6.00
    направих много грешки,които ще се старая да не ги повтарям

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    1. Zavyrshih 11-ti klas dosta dobre .. ako go sravnim s parvi srok
    2. Vlubih se ... Nespodeleno!
    3. V rezultat na taq lubov napravih mnooooooogo gluposti.. (spah s nego beshe nai golqmata)
    4. Osaznah si greshkite.. i tfa e mnogo hubavo.. sega poveche nqma da gi povtarqm!
    Iiiii.. sega si pojelavam poveche uspehi za napred !

Голям фен
    Град
    дианабад
    Всяка вечер като си легна мисля какво лошо и какво добро съм направила през деня. "Голямата равносметка" е преди да дойде следващата година.

Все пак за учебната година... имаше и весели и скучни моменти. Завърших успешно, само за една оценка ме е яд (наистина). Нещо вълнуващо в училище - не ми се е случило. Покрай самата идея за образованието имах доста емоции и се запознах с нови хора.

Голям фен
    ami...az zavur6ih 6 klas sega! ama zabravih edno mom4e det napravo si go obi4ah celi 2 godini, nakarah po4ti vs ot 7 klas da me namrazqt oba4e i imam mn novi frta de!malko si razvalih ospeha... no vupreki vs tva be6e edna strahotna godina za men!!!a i sega v kraq na godinata si namerih novo gadje i se sdobrih s edni mn stari frta!!!awe kato cqlo ne sujalqvam za ni6to prez taq godina!oba4e puk i sega po4va da mi lipsva daskaloto...
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

ами завърших 11 клас ... не направих нищо особе .. не постигнах нищо... кво друго ?? изгубих си времето с разни глупости (като например да виса по цел ден по разни форуми и да играя некакви игрички и некакви такива..)
    е надявам се за другата учебна година да се стегна и да напвара нещо

Guest
    Само да те светна ,че равносметка се прави на 31 декември а не посредата на лятото.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    1.ami zavurshih daskalo dobre...daje se goredq sus sebe si zashtot nikoga ne sum zavurshvala tolkova dobre..
    2.izkarah edna strahotna ucehbna godina izpulnena s mnogo liubov zakachki i dobro nastroenie
    3.vliubih se i to mnogo silno...e oshte nqma mnogo problqsuci de..ama
    4.otkakto proletta pochna se vurnah kum stariq si zabaven i bezgrijen jivot
    sega sled kato gledkam vsi4ko deto sum napavila se kefq super mnogo i taino se nadqvam da trugna s mom4eto koeto obichkam!

Ами на мен ми се случиха адски много неща,като най-важното от тях е,че намерих любовта на живота си,най-прекрасното момиче,човека,с когото искам да прекарам живота си.Влюбих се просто безумно и това е най-хубавото нещо,което ми се е случвало.Иначе учебната година не мина много добре,абе направо си е зле.Адски много се промених ,особено от декември досега,но надявам се към добро Въпреки даскалото и отношенията ми с нашите които накратко ме накараха вече да не изпитвам добри чувства към тях смятам,че годината мина добре,следващата надявам се още по-добре

Фен
    Град
    In my dreams deep in my soul ...
    Пфф тази учебна година ми се случиха мн неща. Преместих се да живея и уча в нов град ... останах без приятели (освен тия в родния ми град). По цял ден тъпея и чакам с нетърпение всеки уикенд ... Спрях да се занимавам с MU след 3 години ... и почнах да пиша в този форум защото нямаше кфо да прая ... Малко си дигнах успеха - ма хич не ме е** за оценките (или може би само за 2-3). Не успях да събера смелост да кажа толкова много неща, а исках ... Нищо догодина
    Sometimes escape on time means that you win ...

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ами най -значимото нещо според мен,което направих е това че израстнах....
    най-прекрасното нещо,което ми се случи тази година е,че се влюбих истински за пвръв път в живота ми,
    запознах се с бившия ми приятел...
    имахме прекрасни моменти заедно,които никога няма да забравя!!!...
    запознах се със много свестни хора,завързах много добри приятелства....
    Мисля,че доста пълноценна беше тази учебна година,дано и лятото е такова
    f@nt@zi@

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    3. V rezultat na taq lubov napravih mnooooooogo gluposti.. (spah s nego beshe nai golqmata)
    4. Osaznah si greshkite.. i tfa e mnogo hubavo.. sega poveche nqma da gi povtarqm!
    kato go obi4a6 kfa e glupostta da spi6 s nego
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от Bisollini
    Glupostta e v tfa che toi nqmashe chuvtva kam men.. Naeba me i me zaeba.. Prosto broika.. I tam mi beshe greshkata.. Che bqh slqpa da go vidq.. Ne mojesh da si predstavish kak sam se chuvtvala.. i oshte ne moga da go prevazmogna.. No kakto i da e... Az sam go iskala..

Голям фен
    Град
    S o F i A
    Цитирай Първоначално написано от Bisollini
    ami tq se e vlubila nespodeleno;t.e. toi ne q e haresval
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Тая тема аз я пуснах

Та ся да оговоря...
    Завърших 11 клас с пълно 6
    Недоволна съм,че си пропилях годината и нищо не научих по англиски
    Цял година страдах,плаках постоянно за бившият си и правих грешка след грешка.Тея грешки чак ся ги осъзнах...
    Намерих супер мн приятели и приятелки ам аот няколко дена се чуствам мн заебана и самотна
    Имам страхотно гадже подщи три месеца,което супер мн ме обича.Жалко,че ся е е в Португалия за 7 месеца,но ще го чакам.Гадното е че е един от най-добрите приятели на бившият ми...
    Много момчета ме намарзиха и ся ме имат за тъпа кучка,която зарязва всеки и не дава да се доблийи никой до нея
    Съжалих,че си пропилях годината в страдание за момче,което никога няма да имам...
    Съжалих,че цяла година не хванах сериозно да уча за изпитите след 12ти клас ама ся ще залегна сериозно....
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от 20/M/Sf
    Само да те светна ,че равносметка се прави на 31 декември а не посредата на лятото.
    Govorim za u4ebnata godina

Голям фен
    Град
    София
    1.научих се на търпение
    2.влюбих се още повече
    3.научих,че мога и сама
    4.разбрах кой ми е бил приятел и кой се е правил на такъв
    5.завърших с доста добър успех в у-ще

През тази учебна година:
    срещнах споделена любов
    събрах опит, който ме направи по-силна
    направих грешка по отношение на бившия ми, която не бива да повтарям
    направих някой компромиси със себе си, които не трябваше да допускам, защото пак се оставих да ме мислят за глупачка
    запознах се с малко хора, но по-качествени
    тази учебна година не беше толкова дива като миналата, но и не беше нужно

Като цяло съм доволна, защото в даскало се справих добре, а в личния живот съм много щастлива.
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Фен
    Град
    Плевен'dgeee :)
    na4i
    1-vo: svur6ih 10-ti klas s nad 5 i 50
    2-ro: zabravih biv6eto si gaje koeto mi se pada i kom6iika
    3-to: razbrah 4e az MOGA i ISKam i 4e 6te postigna si4ko koeto trqbva s mn trud
    4-to: nqq da praq gre6kite koito dosega pravih
    5-to: promenih se vse kum dobro
    6-to: razbrah 4e trqq da tursq istinskata lubov a ne nqkva izkustvena kukla do men

какво направих...
    висях в 32ро до 3ти ноември...и ме изключиха
    в 7мо бях от 7ми ноември до края на 1вия срок...пак ме изключиха защото ми разбиха устната и после едн приятел наби виновника
    после бях в 96то...влюбих се в моя си любим...и историята ще продължи догодина
    If YoU WaNnA Be PiQn,
    pIi TeKiLa nE aIrAn

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Vlubih se o6te pove4e v priqtelq mi
    Porasnah moralno i du6evno
    Razbrah na koi moga da raz4itam i na koi ne
    Razbiram se pove4e s ba6ta mi (zaradi dobrite ocenki razbirase)
    Zavar6ih s dobar uspeh u4ebnata godina
    Razbrah kade barkam i sega se opitvam da popravqm gre6kite si
    Osaznah 4e moga da postigna vsi4ko koeto pojelaq stiga da imam volq i tarpenie, i s mn trud razbirase

Мега фен Аватара на koalka
    Ами най-важното нещо,което ми се случи е,че намерих любовта на живота си и винаги ще го обичам.Той е най-прекрасното момче на света.В училище мина доста добре(не че много съм учила) и тва е.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    завърших успешно 9ти клас
    какво постигнах ли? вдигнала съм си успеха и съм адски доволна
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на iiirish
    завърших 11-ти клас малко по-добре от предната година
    изгубих най-добрата си приятелка
    влюбих се безумно много и открих че искам да бъда с този човек до края на живота си
    разбрах колко лицемерни са родителите ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си