- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сухи краища
Косата ми е много суха в краищата.В корените е по-жива,но в краищата е ужасна.Не искам да се постригвам,защото след 1 седмица ефекта ще е същия.А и не ми е цъфнала косата,ами просто е суха в края.Някой може ли да ми каже нещо за сухи краища?Някъв балсмам или нз и аз..
![]()
Лосион за коса на Икаров ....... това е комплекс от масла.
serum za suhi krai6ta ot avon
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
izpolzvai te4ni kristali za kosa, struvat okolko 10lv, ili silikon za kosa.Su6to moje da si vzeme6 i nqkakvo mlqko ili krem za kosa bez otmivane,moeto e na Dove, ama ne e ni6to osobeno..ima i na sunsilk za dr ne znam![]()
moq nevinnost i greh.....
ima edno mlqko na loreal profesionel oba4e samo ot salona moje6 da go vzeme6 moito e ot seriqta za izto6tena kosa- absolut repear i sam dovolna vse den si slagam na mokra na suha kosa... super e!
Каквото и да се говори най-голям ефект според мен ще постигнеш като се подстрижеш и след това се грижиш за косата си (особено за краищата) по подходящ начин (с подходящи продукти).
Моята мога да ти кажа, че беше много изтощена от постоянното изправяне, но сега е супер (след като се подстригах и спрях да я третирам по този начин).
Да,ама не искам да се постригвам,щото ме е страх.Последния път като ходих и ме офъкаха якоПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
А и сега косата ми не е цъфнала и не искам да я постригвам напразно.. . просто е много суха в края.Освен да пробвам с тва на Avon,ама нз дали има ефект.Вкъщи имам страшно много неща за косата,купчина с маски за коса,хининова вода,Себорал форте,правя й домашно приготвени маски с мас и жълтък и само в корените ми стои по-свежа.. а на долу
Незнам вече какво да правя,трябва ми нещо,което наистина да има ефект
![]()
avon sa bokluci! niakv efekt! prodaljavai s doma6nite maski!
А бе най добре си е взимаш си някякъв балсам примерно на herbal and esenses /не знав как се пише ама ще се сетите/ или на St. Ives и след като се изкъпеш си намазваш крайщата оставяш така няколко минути после се сресваш и готовоаз така правя и е готино
![]()
Ако някой се опитва да те засенчи, остави го да слънчаса!
Moga da ti dam malyk syvet-kypi si bademovo maslo,vitamin A,racinoco maslo,ili nqkakyv kompleks ot rastitelni masla-ot tozi vid neshto,mazno i syshtevremenno pozleno za kosata-predi kypane si maji kraishtata na kosata s nego,postoi polovin-edin 4as,kolkoto ti se sedi-sled izmivane na kosata sys shampoan i izsyshavane,tq ima dosta po-svej i jiznen vid v kraishtata.Tova go pravq mn rqdko,no probvai da go pravish predi vsqko miene na kosata,i vij dali shte ti podeistva dobre!Prosto vsqka kosa e razli4na,i ne moga da ti garantiram efekta,no pyk nishto ne ti pre4i da opitashAz si vzeh bademovo maslo,i struvashe okolo 2 lv.Jelaq ti kysmet
![]()
течните кристали са много добри, майка ми ползва едни и наистина има ефект![]()