.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Кажете как зарязахте последното си гадже?

Дайте ми пример. Може и да се възползвам... Каква причина би била достатъчно убедителна, за да стане лесно и безболезнено? Истината?

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Еми..истината,откриването на не-преодолими различия в интересите(например "сори пиле ама аз не искам нищо сериозно и по-добре да не те мъча")...

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    имаше подобна тема!

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    prestanah da go tursq..
    moq nevinnost i greh.....

Град
    San Siro
    Ми ние бяхме от различни училища и различна смяна...и му казах,че нямам време!!!

Цитирай Първоначално написано от LuCkY^YoU
    prestanah da go tursq..
    Просто ей така? Има ли смисъл изобщо да тръгвате, ако края е такъв? Изведнъж се прекъсва връзка и толкова.... Според мен много от вас изобщо не осъзнават смисъла.

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Еми..истината,откриването на не-преодолими различия в интересите(например "сори пиле ама аз не искам нищо сериозно и по-добре да не те мъча")...
    Хм, съгласен съм. Но ако тези различия се виждат в началото и просто се разбира, че няма да се получи. Но ако говорим за година или две връзка какво правим? Как се появяват тея различия от нищото?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Kazah mu che e po dobre da si ostanem samo priateli... Zashtoto neshtata ne varvqha.. I taka i stana..

Супер фен
    Град
    София
    Ми реших,че третият опит да бъдем заедно след една година раздяла ще ни съсипе всякаквите отношения,понеже преди след като се разделихме последния път отношенията ни бяха доста добри...Уплаших се,че всичко пак заминава по дяволите и за това прекратих нещата,колкото и да му е кофти на човека и на мен до някаква степен,не исках да го наранявам

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Kazah mu che e po dobre da si ostanem samo priateli... Zashtoto neshtata ne varvqha.. I taka i stana..
    Е тва за мене е най-голямата глупост!!! Извинявай, ама да останете приятели, немислиш ли, че не е толкова лесно? Баси, ако искаш да си приятел с него НЕТРЪГВАШ изобщо! Предствяш ли си ситуацията, ти, той и новата на едно място? Псолютно не съм съгласен. Особено ако си обичал! Как ще го погледнеш с очи на приятел, аз немога така.

Никак. Тя ме заряза.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Град
    OK1
    Да останеш с някой приятел, към който си има чувства и още имаш, особено когато са те зарязали, ужас. Човек който се съгласи на това трябва да е голям мазохист. Да виждаш човека с когото си имал толкова много, който си обичал, с който си преживял какво ли не и той да е с друг и да приказва, колко съжалява, че така се е получило, че всичко било свършило и че иска да сте си просто приятели, това е нелепо. Това е човек, който се чувства виновен за стореното и по този начин се опитва да изкупи вината си, като привидно бъде още с теб.
    Лошото е когато ти трябва повече от година за да стигнеш до този извод. Да продължаваш да вярваш на "любимия", да ти е тежко, да се чудиш къде е сега той, с кого е, какво ли прави. Дали прави нещата които сме правили заедно или му показват нещо ново.
    Чист мазохизъм.
    Най-добре си изяснете нещата един път и после всеки по пътя си.
    За съжаление, влюбените сме сляпи и виждаме само това което може да ни даде поне малко надежда. Дори в такива моменти трябва да се мисли трезво да изолираш болката и чувствата и да не навеждаш главата. Светът не е свършил, това е просто промяна, все едно да смениш работата или мястото където живееш. Ако трябва отбелязваш още една точка в тефтера и отваряш следващата страница, и всичко от начало или от някое друго място, както сам си решиш.
    Любовта е да откраднеш живота от смъртта!

еми казах му че не искам повече да се виждаме и толкова

Цитирай Първоначално написано от erok
    Да останеш с някой приятел, към който си има чувства и още имаш, особено когато са те зарязали, ужас. Човек който се съгласи на това трябва да е голям мазохист. Да виждаш човека с когото си имал толкова много, който си обичал, с който си преживял какво ли не и той да е с друг и да приказва, колко съжалява, че така се е получило, че всичко било свършило и че иска да сте си просто приятели, това е нелепо. Това е човек, който се чувства виновен за стореното и по този начин се опитва да изкупи вината си, като привидно бъде още с теб.
    Лошото е когато ти трябва повече от година за да стигнеш до този извод. Да продължаваш да вярваш на "любимия", да ти е тежко, да се чудиш къде е сега той, с кого е, какво ли прави. Дали прави нещата които сме правили заедно или му показват нещо ново.
    Чист мазохизъм.
    За съжаление, влюбените сме сляпи и виждаме само това което може да ни даде поне малко надежда. Дори в такива моменти трябва да се мисли трезво да изолираш болката и чувствата и да не навеждаш главата. Светът не е свършил, това е просто промяна, все едно да смениш работата или мястото където живееш. Ако трябва отбелязваш още една точка в тефтера и отваряш следващата страница, и всичко от начало или от някое друго място, както сам си решиш.
    Все едно ти ми написа мислите! Обаче има и един друг момент. Една връзка се крепи на 2 греди (две, двама). И е много спорен момент кой с какво е сгрешил. Любовта е това да можеш да прощаваш! Според мен няма непростими грешки. Важно е да са осъзнати тези грешки! Когато ти си обичал и давал всичко, което имаш, било материално, било духовно на някой, който също е твърдял, че го прави и в един момент ти казват:" Абе времето уби нещата, сори, искам да си останем само приятели, защото много държа на теб". Глупости. Държиш на него, когато си до него и го подкрепяш във важните и тежките моменти! Живота такъв какъвто си го направиш! А любовта е такава каквато ДВАМАТА си я направят! Просто съм разочарован от всички, които казват нещо от сорта: "Остави го или остави я, просто я забрави, все едно нищо не се е случило". Тъпо... Ако обичаш някой отдаваш му се. И го обичаш наистина! А не при първия, който се покаже и хоп! айдееее. вече любовта се е изпарила, тва не е спирт! Тръгваш ли с някой, някоя, с цел дълготрайна сериозна връзка трябва да си наясно, че в един момент може да се случи най-лошото. И една раздяла множе да бъде изключително тежка и мъчителна! Това са рискове, които си заслужава да се поемат!

Фен
    Град
    Там някъде!
    Казах му че искам да останем само приятели....обясних му че времто е убило всички мои чувтва и макар че той не ми вярва това е истината...
    ...очите от въглени...клета съдба творение всяко на прах се разпада щом паднат край него черни пера.Мелодия тъжна се лей в тъмнината детенце поредно на мрака е роб черните ангели отнасят душата оставят телцето в студения гроб....

Цитирай Първоначално написано от I_was_close...
    Чист мазохизъм.
    Все едно ти ми написа мислите! Обаче има и един друг момент. Една връзка се крепи на 2 греди (две, двама). И е много спорен момент кой с какво е сгрешил. Любовта е това да можеш да прощаваш! Според мен няма непростими грешки. Важно е да са осъзнати тези грешки! Когато ти си обичал и давал всичко, което имаш, било материално, било духовно на някой, който също е твърдял, че го прави и в един момент ти казват:" Абе времето уби нещата, сори, искам да си останем само приятели, защото много държа на теб". Глупости. Държиш на него, когато си до него и го подкрепяш във важните и тежките моменти! Живота такъв какъвто си го направиш! А любовта е такава каквато ДВАМАТА си я направят! Просто съм разочарован от всички, които казват нещо от сорта: "Остави го или остави я, просто я забрави, все едно нищо не се е случило". Тъпо... Ако обичаш някой отдаваш му се. И го обичаш наистина! А не при първия, който се покаже и хоп! айдееее. вече любовта се е изпарила, тва не е спирт! Тръгваш ли с някой, някоя, с цел дълготрайна сериозна връзка трябва да си наясно, че в един момент може да се случи най-лошото. И една раздяла множе да бъде изключително тежка и мъчителна! Това са рискове, които си заслужава да се поемат!

Град
    OK1
    Нещата никак не са прости.
    Днес се запознаваш с нов човек. Утре отивате на кафе и се целувате, решавате че трябва да сте заедно (гаджета), но кой колко знае за другия - почти нищо. Това съвсем не е любов. Може в момента да си мислиш че си влюбен и че това е човека, но след ден, седмица, месец, година може да разбереш, че не си бил прав и какво ще правиш - скъсваш.
    Има и друг вариянт, като по американските филми (пазете децата си много глупости има там) ама те били израстнали заедно и в един момент разбират, че били влюбени. Да бе може, на който му се случи му пожелавам късмет и щастлив живот.
    Любовта не е секс. Сексът е следствие от любовта (това си е аксиома). Другото е е...е (ч...е).
    Пък аз продължавам да чакам (търся) любовта на живота си.

istinata e nai-dobroto re6enie

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Kaji Mu 4e Ne Iska6 to4no sega vruzka i gotovo
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Истината е решението, но е нож с 2 остриета. И все пак предпочитам да ми каже всичко в очите. Ма не писма, не телефон, не през преиятел, В ОЧИТЕ! А пък видя ли го направо му разкатавам фамилийката!

Супер фен
    Град
    София
    Нещата никак не са прости.
    Днес се запознаваш с нов човек. Утре отивате на кафе и се целувате, решавате че трябва да сте заедно (гаджета), но кой колко знае за другия - почти нищо. Това съвсем не е любов. Може в момента да си мислиш че си влюбен и че това е човека, но след ден, седмица, месец, година може да разбереш, че не си бил прав и какво ще правиш - скъсваш.
    Има и друг вариянт, като по американските филми (пазете децата си много глупости има там) ама те били израстнали заедно и в един момент разбират, че били влюбени. Да бе може, на който му се случи му пожелавам късмет и щастлив живот.
    Любовта не е секс. Сексът е следствие от любовта (това си е аксиома). Другото е е...е (ч...е).
    Пък аз продължавам да чакам (търся) любовта на живота си.

Абсолютно си е така...но хората действаме малко или много импулсивно дори и после да съжаляваме

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

:P

s sMs

Фен
    Град
    Там някъде!
    Истината е решението, но е нож с 2 остриета. И все пак предпочитам да ми каже всичко в очите. Ма не писма, не телефон, не през преиятел, В ОЧИТЕ! А пък видя ли го направо му разкатавам фамилийката!
    Добре бе човек какъв е смисъла....кажи ми....той какво е виновен....той няма никакъв пръст във цялата история...работата е там че времето убива всички чувства или поне според мен ....и моите...това е всичко....
    ...очите от въглени...клета съдба творение всяко на прах се разпада щом паднат край него черни пера.Мелодия тъжна се лей в тъмнината детенце поредно на мрака е роб черните ангели отнасят душата оставят телцето в студения гроб....

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Е тва за мене е най-голямата глупост!!! Извинявай, ама да останете приятели, немислиш ли, че не е толкова лесно? Баси, ако искаш да си приятел с него НЕТРЪГВАШ изобщо! Предствяш ли си ситуацията, ти, той и новата на едно място? Псолютно не съм съгласен. Особено ако си обичал! Как ще го погледнеш с очи на приятел, аз немога така.
    Syglasna sam..Daje sam pisala v drugi temi che priatel ne mojesh da ostanesh s nqkoi kam koito si imal po seriozni chuvstva... Izrazih se qvno malko presileno..Naistina se razbrahme da ostanem priateli.. No to i da iskahme ne mojeshe da stane.. Prosto sme dobri poznati

Град
    OK1
    Цитирай Първоначално написано от viki91
    ..работата е там че времето убива всички чувства или поне според мен ....и моите...
    Времето е нещо много особено. То не убива чувствата. То не е причина. Времето е помощно средство. Премества нещата напред. Чувставата се раждат и умират сами. А причината за появата и в последствие задълбочавенето или избледняването на чувставта са самите хора. Чувстава са преходен процес, който понякга затихва, друг път се усилва, а понякга просто преминава от един вид в друг.
    Има изписано толко много материал по тази тема. Философи са отдали години от живота си за да го обяснят. Не мисля че съм достатъчно компетентен за да пиша за това.
    Viki91 от ника ти мога да си мисля само, че си доста малка, ще ги поосъзнаеш тези неща, но с времето и с патенето ... пожелавам ти успех...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си