.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от erok
    Цитирай Първоначално написано от viki91
    ..работата е там че времето убива всички чувства или поне според мен ....и моите...
    Времето е нещо много особено. То не убива чувствата. То не е причина. Времето е помощно средство. Премества нещата напред. Чувставата се раждат и умират сами. А причината за появата и в последствие задълбочавенето или избледняването на чувставта са самите хора. Чувстава са преходен процес, който понякга затихва, друг път се усилва, а понякга просто преминава от един вид в друг.
    Има изписано толко много материал по тази тема. Философи са отдали години от живота си за да го обяснят. Не мисля че съм достатъчно компетентен за да пиша за това.
    Viki91 от ника ти мога да си мисля само, че си доста малка, ще ги поосъзнаеш тези неща, но с времето и с патенето ... пожелавам ти успех...
    За съжаление си адски прав...винаги хората са виновни за всичко,не нещо друго,а те самите

sweety_chick
    Guest
    Mi az prosto mu pisah sms 4e ne go obi4am ve4e,4e ne iskam ni6to pove4e i da si ostanem priqteli!

Последното ми гадже ме заряза мене....след първата целувка цяла седмица неможах да я видя, беше отишла на некакъв фестива и след като се върна ми каза, че не изпитвала никви чувства към мене....това ме съкруши...просто 2 месеца бях разочарован от живота, от момичетата ...виобще от всичко, но живота продължава...(най-лошото е че ми го каза по чата и поиска да си останем приятели аз приех но вече се правя че не я познава просто я подминавам според мене това е наи-доброто решение незнам какво мислите вие)
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от I_was_close...
    Цитирай Първоначално написано от LuCkY^YoU
    prestanah da go tursq..
    Просто ей така? Има ли смисъл изобщо да тръгвате, ако края е такъв? Изведнъж се прекъсва връзка и толкова.... Според мен много от вас изобщо не осъзнават смисъла.
    toi me prinudi za6toto se durje6e po dosta kofti na4in..turpqh povedenieto mu dosta vreme,opitah da govorq s nego, no nakraq se qdosah i ne izdurjah.be6e mi dosta trudno,no go napravih...
    moq nevinnost i greh.....

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ами.. казах му, че имам чувства към бившият и готово ...беше 50% истина, другите 50% бяха, че просто... вече не го харесвах, явно всичко е било моментно...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

SEXY-MADAMA
    Guest
    pRATIH 1 SYU4ENI4KA DA MU KAJE 4E VE4E NE GO OBI4AM.... TOI POSLE PRATI 1 NEGOV FR DA ME NARITA I TAKA!!!!!!!!!!!!!!!1111

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    ох мен ми стана жал да го скъсам и направик така че тои да го направи(испаднах в пореднаха си нервна криза която тои вече не издържа и ме заряза )
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирам:
    -Мила?-попита той
    -Да......испаднала в екстаз му отговори тя
    -Краката ти миришат ужасно......мисля че е време да се разделим...вземи си сапун като си тръгнеш утре сутринта за да си имаш по път по чешмите да си миеш краката-каза той и я награби на леглото целувайки я и сваляйки сичко от нея....Разбирасе тя заспа много бързо и повече за тази нощ не се събуди...
    На сутринта те не се познаваха....

Из поезията на ziky

а сега по същество:

Мисля че и казах знаеш ли мисля че вече не чуствам към теб тов акоето чустваш ти към мене или нещо такова...разбирасе бил съм смисал беше одавна щото на скоро не съм имал такива връзки смисал за една гоина съм с второ момиче а преди това с доста повече и просто обстоятелствата се случихга така че бившата мене ме скъса а не аз нея и значи момичето което аз скъсах беше преди нея...малко не разбрано но няма значение

Фен
    Град
    Dreamland
    Ami , toi me izprevari . Az iskah da go zareja shtot beshe golqm idiot i pone kato lujeshe da mojeshe da luji ... toi me zarqza shtot ne my pusnah . Az samo my kazah " Mi hyby , i az tva shtqh da ti vikam ma me izprevari ... 4a0 " Mnogo veselo mi beshe togava i kato cqlo tva mi beshe nai smeshnata vruzka i razdqla shtot toq beshe golqm idiot
    Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...

Повече от фен
    Град
    СС (;
    ми казах му, че предвид разстоянието и това, че имаме възможност да се виждаме супер рядко няма смисъл да сме заедно...
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

хахзхахзхзахзазхзхзах ами никак ,той ме заряза

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Супер фен
    Пратих му смс с куп причини и това че късаме!

......
    Guest
    I was close...,на колко си години???И момче ли си,момиче ли... Както и да е.Мисля,че прекалено сериозно и задълбочено гледаш на нещата...Кви са тия изказвания-сякаш сме на по 30-40г и от една раздяла зависи бъдещето ни...Сякаш всеки\всяка следваща е "единствената"?В доста редки случаи става въпрос за истинска привързаност.Малко странно ми звучи да очакваш от 15-16 годишни да си кажат "всичко в очите",много ясно,че на една 15 годишна ще й е по-лесно да драсне един смс,понеже й е скимнало,че вече не го "обича".
    Колкото до тва с приятелството-ще се съглася.Изключително тъпа е тая реплика "да си останем приятели",а още по-тъпото е,че все още доста хора си служат с нея...

Град
    homeless
    Цитирай Първоначално написано от ......
    I was close...,на колко си години???И момче ли си,момиче ли... Както и да е.Мисля,че прекалено сериозно и задълбочено гледаш на нещата...Кви са тия изказвания-сякаш сме на по 30-40г и от една раздяла зависи бъдещето ни...Сякаш всеки\всяка следваща е "единствената"?В доста редки случаи става въпрос за истинска привързаност.Малко странно ми звучи да очакваш от 15-16 годишни да си кажат "всичко в очите",много ясно,че на една 15 годишна ще й е по-лесно да драсне един смс,понеже й е скимнало,че вече не го "обича".

А така! Лапешки "обичкания"! И според мен са мнооооОООООоООООооооОго редки случаите на истински чувства на нашата възраст. А и дори да има нещо много силно, то просто няма бъдеще. Сега се променяме със страшна скорост и може всяка седмица да си напълно различен от това, което си бил предната. Не знам как е точно ситуацията при теб, но наистина най-добре си и кажи това, което чувстваш! Истината! \/
    Here in my shadow I'm safe I'm free...I've nowhere else to go but I can't stay where I don't belong.....

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    BIvshiq si priqtel ostavih poradi 3 prichini, no mu istaknah samo 1-ta i tq beshe che se mestq... A segashniq... daje nqma da mu kaja! Da se parji neshtasnika
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

.....
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LifeleZz
    Цитирай Първоначално написано от ......

А така! Лапешки "обичкания"! И според мен са мнооооОООООоООООооооОго редки случаите на истински чувства на нашата възраст. А и дори да има нещо много силно, то просто няма бъдеще. Сега се променяме със страшна скорост и може всяка седмица да си напълно различен от това, което си бил предната. Не знам как е точно ситуацията при теб, но наистина най-добре си и кажи това, което чувстваш! Истината! \/
    Не бе,що?Нека да стоим и да циврим за "единствената и неповторима" любов на 15... Ай стига сте се вживявали и лигавили!Всичко е въпрос на гледна точка...Ще дойде времето за драматичните раздели,релакс!

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    emi...s posledniq beshe basi kata vruzka zapoznahme se na edin urok po matematika vidqhme se 1 2 3 puti itrugnahme i izvednuj sprqhme da se vijdame

Те тва беше едно "мнооооОООООоООООооооОг " глупаво изказване! Лапешки са ти разбиранията, пич! И ти разбираш от любов колкото... ти някога да си чувствал(а) нещо към някой, и мислил(а) ли си нещо различно от секс с гаджето? А да си изпитвал(а) чувството да си обичан(а), май не. Мога само да съжалявам за теб. Тука има мнооого хора, които са изпитвали нещо.
    А въпроса на темата е съвсем друг.

Фен
    Град
    In your nightmares
    Според мен, когато зарязваш някой по добре е да му кажеш истинската причина, поради която го правиш, колкото и да боли. Защото след всичкото време, през което сте били заедно и сте споделяли и деляли всичко, поне това му дължиш... тъпата истина!
    Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...

Написах му sms. Този човек не заслужаваше разговор лице в лице. Щом той нямаше доблестта да ми каже лично, че ми изневерява, така и аз не изпитвам угризения.

Цитирай Първоначално написано от Сънчо
    Според мен, когато зарязваш някой по добре е да му кажеш истинската причина, поради която го правиш, колкото и да боли. Защото след всичкото време, през което сте били заедно и сте споделяли и деляли всичко, поне това му дължиш... тъпата истина!
    Съгласен съм! Щом съм давал всичко от себеси, за да задържа връзката и да бъде щастлива, значи трябва да бъдем поне честни!
    Значи имало хора дето могат да мислят!

Фен
    Град
    Там някъде!
    Вярно е....съгласна съм ....напълно си прав...дължиш на човека поне истината...аз лично не чувствам угризения че съм го излъгала защото не съм...!Въпреки че той не ми вярва...!
    ...очите от въглени...клета съдба творение всяко на прах се разпада щом паднат край него черни пера.Мелодия тъжна се лей в тъмнината детенце поредно на мрака е роб черните ангели отнасят душата оставят телцето в студения гроб....

А пък ако решиш да зарязваш половинката си заради друг(а), трябва да си много повече влюбен(а) в другия, за да си сигурен(а), че ще стане нещо...

Фен
    Град
    Там някъде!
    Така е....защото по добре да си заложиш на сигурното,а не да гониш дивото...
    ...очите от въглени...клета съдба творение всяко на прах се разпада щом паднат край него черни пера.Мелодия тъжна се лей в тъмнината детенце поредно на мрака е роб черните ангели отнасят душата оставят телцето в студения гроб....

Цитирай Първоначално написано от viki91
    Така е....защото по добре да си заложиш на сигурното,а не да гониш дивото...
    Хм.. Франческо сигурно нещо ли е?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си