Като за начало историята ми накратко: С приятелката ми сме заедно от ноември месец, честно ви казвам, но никога не съм предполагал, че мога да изпитвам такова нещо към когото и да било. Толкова красиви и изкренни чувства не съм изпитвал никога през живота си, смело мога да твърдя, че я обичам истински! Същото изпитва и тя и двамата много се разбира ме и се обича ме. Сега обаче тя заминава за 2 месеца в Америка и не знам какво да правя, ще се побъркам без нея. Всъшност знам, че тя няма да ми изневери, вярвам и много, но се притеснявам, че два месеца са страшно много време и се страхувам за това време да не охладнеят чувстава й, което би ме съсипало. В случая съдбата ме подлага на изпитание, защото това момиче ме научи да обичам и сега когато се разделя за толкова много време (до сега и два дена не сме изкарвали един без друг) се стрвахувам, защото загубяли я, губя част от себе си - колкото и банално да звучи е така

Всъшност не знам дали ми е нужен съвет или просто няколко хубави думи, за да се надъхвам като ги чета. Ако смятате, че можете да ми помогнете поне с това ви благодаря много!