.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    смехчо
    Guest

вярно л ие че ако разсмееш някое момиче значи то те харесва

вярно ли е

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Глупости Тва че някой например е разказал някоя смешна история не значе че го харесвам.то аз колкото бързо се разсмивам,значи досега трябва да съм влюбена поне 100-200 пъти

axaxax
    Guest

a

mi spored men..ne zna4i 4e te haresva ami ne i e bezrazlki4en po nqkakaf na4in...v smisul nitop te haresva nito ni6tu...fr samo mai.. nz az sam taka..

Супер фен
    Град
    София
    Ми не е задължително....но аз определено ако момчето ме разсмива доста дълго време и наистина ме е впечатлил по някакъв начин...почвам да се отпускам,защото обичам хората с чувство за хумор....и то кво ставааа...аз почвам да го забавлявам и тооо.....постепенно си пасваме един вид...тва е доста голям плюс за някое момче

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ne no znachi che zapochvash da i se haresvash..I shansovete ti se uvelichavat..

Фен
    Град
    In my dreams deep in my soul ...
    Де да беше така лесно ...
    Sometimes escape on time means that you win ...

Голям фен
    Град
    дианабад
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Глупости Тва че някой например е разказал някоя смешна история не значе че го харесвам.то аз колкото бързо се разсмивам,значи досега трябва да съм влюбена поне 100-200 пъти
    Само 100-200? Лелел, милиони щяха да са при мен.

Мега фен Аватара на koalka
    Eстествено,че не.

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Ми да при мен много често става така хехе

Град
    OK1
    Едва ли. Ако беше така нямаше да се отървам от обожателки И щях да се чудя, аджиба коя да си избера!
    Любовта е да откраднеш живота от смъртта!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    хах мне!Не мисля,че е толков лесно...то такива хора като мен,които се смеят постоянно хахаха какво да кажат ,това не е признак,че някой те харесва
    f@nt@zi@

da be koi ti go kaza tva? ne e vqrno 100% 6toto vseki moje da pysne nqkoi laf i da razsmee nqkoe momi4e

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Daite da se vlubvame v seki koito razkazva vicove Naprimer Kuci
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Повече от фен
    Awe gluposti hahhahahha.Koi te izluga taka?Primerno ako niakoe momi4e se zasmee na niakoi 6ega na svoia priatelka zna4i e obratna i ia haresva.Smehut predizvikan ot 4ujdi sme6ki si e 4ista luibeznost i ni6to pove4e.

Повече от фен
    Град
    (:
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Ne no znachi che zapochvash da i se haresvash..I shansovete ti se uvelichavat..
    ti v4era ne se li samoubi?

Ne e vqrno tfa az togava sum se blubvala ne 100-200 a 1031898 puti
    The pain is temporary!

mi opredeleno Ne....az se smeq s mn mom4eta no tova ne zna4i 4e izpitvam ne6to kum tqh....
    Nikoga ne se razdelqi s usmivkata si,dori kogato ti e tujno...ot kude da znae6,moje to4no v tozi moment nqkoi da se vlubi v neq

Мега фен Аватара на iiirish
    ако всичко беше така лесно...

Повече от фен
    Град
    СС (;
    боже... аз съм влюбена в половината свят ако е така... благодаря, че ме осведомихте
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Поначало не, но както някои досега казаха - това, че момчето успява да разсмее момичето е в негов +. При мен поне е така - харесвам момчета с чувство за хумор, но не и всеки, който ме разсмее.

вярно л ие че ако разсмееш някое момиче значи то те харесва

opredeleno ne e vqrno,che to moje i nai-golemiq oligofren da razsmee favoritkata na daskaloto primerno,tva da ne bi da znachi che tq shte se vliubi v nego..?!tva ot kyde go chu?
    Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от HandOfBlood
    боже... аз съм влюбена в половината свят ако е така... благодаря, че ме осведомихте
    ууумс разсмя ме! влюбена съм в теб!
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bisollini
    Daite da se vlubvame v seki koito razkazva vicove Naprimer Kuci
    Да но вицовете не са достатъчни, нужно да те разсмеят, а това при Къци е невъзможно
    Най-лошия начин да ти липсва някой е да бъдеш с него и да знаеш че никога няма да бъде твой.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    хахаха тва кой ти го каза

разбира се, че като харесвам някого, то много лесно може да докара усмивка на лицето ми, но тва не значи, че някой друг също не може да го направи без да имам нещо към него
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Да бе бате аз ше си хода ше си се спъна най човешки и кво....ше ми се смее в лицето и ше ме сочи с пръст....

Най мн да и помисли че съм човек който има поне малко акъл (малоумник)
    А иначе най често момиочетата се смеят на пръста ма смисал на показалеца и когаот не се расмеят най често ти казваш "а каот ходи??" и те бнаправо се заливат незнам какво има стаава....ей го на вчера некви кукомявки на едно събиране застанали и ми викат слушай ся и аз слушам"една подводница си летяла над една гора с табуретки....Къв е извода...???
    И аз казвам ми нали незнам....а тейхният умопомпрачитл;ен отговор беше:
    За кво ми е хладилник като не пуша след което сигурно около 10 минути се смеят едната на другата......
    И аз как да реагирам....смисал че има ли нужда да расмееш едно момичев при положение че то се смее дори и на въздуха

Логика??

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Да бе бате аз ше си хода ше си се спъна най човешки и кво....ше ми се смее в лицето и ше ме сочи с пръст....

Най мн да и помисли че съм човек който има поне малко акъл (малоумник)
    А иначе най често момиочетата се смеят на пръста ма смисал на показалеца и когаот не се расмеят най често ти казваш "а каот ходи??" и те бнаправо се заливат незнам какво има стаава....ей го на вчера некви кукомявки на едно събиране застанали и ми викат слушай ся и аз слушам"една подводница си летяла над една гора с табуретки....Къв е извода...???
    И аз казвам ми нали незнам....а тейхният умопомпрачитл;ен отговор беше:
    За кво ми е хладилник като не пуша след което сигурно около 10 минути се смеят едната на другата......
    И аз как да реагирам....смисал че има ли нужда да расмееш едно момичев при положение че то се смее дори и на въздуха

Логика??
    ХАХАХАХААХА и аз и мойте приятелки понякога като сме яко лигави ги разправяме тия тъпотии....но в никакъв случай пред аудитория,наброяваща повече от 2ма души...просто лигата избива...иначе е приятно да разсмиваш някого,да видиш как му грее усмивчицата,мен лично ми става много приятно,когато съм успяла да накарам някой да се усмихне от вътре,смехът е вид контакт с отсрешната страна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си