- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- вярно л ие че ако разсмееш някое момиче значи то те харесва
Идеята е друга- ако например си с момиче на среща и решиш да пуснеш някой лаф, ако на момичето и е досадно с теб и не те харесва, много е вероятно да не реагира, да гледа отегчено.Обаче ако те харесва, най-често ще се смее на всичките ти шеги(поне в началото), без значение дали наистина са забавни.Понякога момичетата така показват симпатии.
1.Ne ne se samoubih.. za tfoe ogromno razocharovanie!Първоначално написано от beB_
2.Ti mai se hilish na vsqka duma a? I ne kazah che shtom nqkoi me razsmee znachi sam vlubena.. prosto znachi che zapochvam da go haresvam.. qvno e otkril podhod kym men..
Значи единствено, че си казал нещо забавно.
Има разлика м/у това да се смее и да се усмихва, пък и зависи начина по които се усмихва, гледа, държи дали се конти ала бала, принципно очите са ключа да разбереш, ако успееш да и задържиш погледа прекалено дълго сам ще разбереш
![]()
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
tova ni6to ne zna4i
"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше
tova ni6to ne zna4i
"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше
da we!!!ako be6e taka az traa6e da sum vliubena v po4ti vs det gi poznavam
a i mene vseki moe da me razsmee!
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
XaxaXAxaxAXXAxax![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da be da
Znachi az trqbva da haresvam vseki smeshnik koito znae kak da se izloji
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Ami zavisi ot situaciata we!
))
Ako e nekuv takuv det ne ti obru6ta vnimanie NE![]()
hahaha da be.kakto vijda6 i v momenta se smeq no ne te haresvam.az se smeq dori na prostotiite na nqkoi v magazina,po ulicata,kafeta i t.n tva ni6to nezna4i
ми гледаи сега
пробваи
кажи някоя тъпотия и ако никои друг се не смее
само момичето значи те е харесало
или обича да се смее на тъпотии![]()
ма то кои се смее на тъпотии
харесало те е определено деистваи ;P~
Dale4 si ot istinata![]()