- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- hap4eta protiv zabremenqvane
4ela sym 4e za da polu4a hap4eta protiv zabremenqvane,trqbva da otida v 4astna klinika ili klinika za semeino planirane.vaprosat mi e trqbva li da vodq roditel i moga li da otida sama,ako sym nepylnoletna(na 15)?
Какви са тия глупости? Какви клиники за семейно планиране? Отиваш при личната ти лекарка за направление за гинеколог и тя(гинеколожката) ще ти препише хапчета.
Saglsna samПървоначално написано от Qgodka_
![]()
probvai i dvata na4inaПървоначално написано от Angel_Girl
![]()
moje li malko pove4e info za PROSTINOR DUO,kak to4no deistvat i t.n.PLS
Ne ne ne .. gluposti... Ne si kupuvai POSTINOR DUO v nikakav sluchai.. Te se piqt kogato e stanal fala.. I ne sa protivozachatachni za redovno piene.. Hapcheta protif zabremenqvane trqbva da ti predpishe genekolog..
А бе стига с тия глупости за гинекологОтиваш в аптеката и си купуваш какво толкова има
![]()
Гадното на тия хапчета е че трябва да ги пиеш всеки ден и да гледаш часа да е в един час.. ако изпуснеш много важно че си ги пил преди това![]()
Ne e vqrno.. Genekolog trqbva da ti predpishe kakvi hapcheta da piesh.. Ne moje ei taka na svoq glava da si kupuvash kakvito ti padne..
Az sushto sum na mnenieto na Nadelina. Ako iskash da piesh protivozachatuchni, trqbva da otidesh na lekar i toi da ti gi predpishe. A ako stava vupros za hapche, koeto se pie, ako e stanal gaf- tova hapche se naricha Prostinor Duo. Struva mejdu 10 i 13 lv. i mojesh da go namerish v aptekite bez recepta. Vzima se purvo 1 hapche, a sled 12 chasa 2-to. To predizvikva izhvurlqne na ploda, ako ima takuv. Tova hapche obache vredi mnogo na organizma ti. Do kolkoto znam tova hapche ne moje da se vzima poveche ot 2 puti za edna godina. Pishi za kakvo hapche stava na vupros tochno.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Mislq che mai POSTINOR-a gi napraiha zaedno da se piqt 2-te hapcheta.. shtoto momichetata se pritesnqvat da ne zabravqt da piinat 2-roto.. Ama tq she si vidi v upatvaneto de.. Makar che si mislq che momicheto govori za takia protivozachatachni deto redovno se piqt.. i se piqt po predpisanie na lekarПървоначално написано от Aleandra
![]()
Da Nadelina, i az chuh neshto takova za Prostinor-a, che veche se vzimat i dvete, no ne sum sigurna. No ako stava vupros za protivozachatuchni, nai-dobre da otide na lekar.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Абе ти луд ли си....как така ще се гаври момичето с организма си,нито знае кое как ще и подейства,нито нищо...особено ако е като мен алергична към лекарства и всякви такива неща...а да отиде да си купи сама а...на лекар и тва си е....Първоначално написано от Levski_Fenka
иначе наистина хапчетата са си най-обикновени противозачатъчни,никви Постинори щото тва не е шега работа...повечето пъти противозачатъчните се използват за контролиране на месечния цикъл,дали да ти идва на време,дали искаш да го изместиш няколко дни....но консултация с лекар!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
За да купиш противозачатъчни, трябва само да отидеш до аптеката, но е шрепоръчително да се консултираш с гинеколог.
li4nata mi lekarka ne e v sy6tiq grad,a ako otida pri neq,tq sigurno vednaga 6te me izporti na na6ite,4e vzimam protivoza4ata4ni.A ima li nqkakvo drugo sredstvo za predpazvane ot zabremenqvane,koeto bih mogla da polzvam zaedno s prezervativa,ako pravq sex?Za6toto tiq prezervativi sym 4uvala 4e se kysat ili izhluzvat i prosto iskam za vseki slu4ai da sym izpolzvala o6te ne6to,da ne stane fal.Protivoza4ata4ni ne moga da vzema bez predpisanie ot lekar,no trqbva li da e li4en lekar ili moga da otida v nqkoq 4astna klinika kadeto nikoi ne me poznava i prosto da poiskam da mi gi predpi6at?.......Boje!Za6to ne sym palnoletna!
Противозачатъчните се продават без лекарско предписание! Чети какво пиша, след като питаш!
Не случайно си непълнолетна-не си достатъчно голяма да решаваш сама.Сега за противозачатъчните-могат да се купят и без рецепта и без предписание,но не е добри наистина така.По-добре е да ти ги изпише лекар,но след като те е страх,че ще те изпорти на родителите ти не ходи при него.но по възможност отиди все пак при някой лекар-това не е шега,а и ти си доста малка.Оф на 15 аз секс не знаех какво е да не говорим за противозачатъчни.И още нещо те не са вредни,а даже с тях се чувствам по-комфортно!Но питай някой лекар,моля те все пак си само на 15 и организмът ти е още доста млад,за да се подлагаш на това!
глупости!четох в един сайт,не помня как се казваше,че за противозачатъчните няма възраст!а и след като си на 15 и родителите ти няма как да разберат ако ти не им кажеш
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Мисълта ми беше,че след като на се налага по здравни причини не е нужно да се трови с хормони и химия.
Otiva6 na genikolog(razbirase 4e moje i bez roditeli) i toi 6te preceni kakvi protivoza4ata4ni da ti izpi6e.
tova ne e vqrno,no vse pak trqbva da otide6 na ginekolkog za da ti izpi6e nai-podhodq6tite za teb hap4eta
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Тогава отиваш в аптеката и питаш за LOGEST - това са най-ниско дозираните хормонални хапчета, които в момента има на пазара. Четеш опътването и започваш. Първата опаковка от първия ден на цикъла. А втората опаковка ........ както ти пише в опътването, обикновено на 8-я ден от края на предишната опаковка .
Не обикновено, а точно на 8-мия ден от спирането. Иначе може да има бебе.
И двете наведнъж се взимат вече аз пих наскоро...може да се взимат и по повече от 2 пъти на година, но не е желателно тъй като разбоват хормонитеПървоначално написано от Aleandra