- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Прикривате ли Братята и сестрите си ?
Прикривате ли Братята и сестрите си и за какво ги прикрихте последно ?![]()
Не,напротив ]: )
пф наляво и надясно разправям за сестра си (и зет си) ... спр си я бичкам :Р![]()
![]()
![]()
imam maluk izrod v nas koito postoqno me porti .. i az nqma da sedq i da go gledam ama to e ot "lubov" nali znaete kak e...![]()
Прикривам го, последно за това, че една седмица не ходи на даскало![]()
Ne naprotiv,postoqnno q nabutvam
.
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Винаги я прикривам,ама тя...порта....а последно не помня кога беше..
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Мне...каквото зная аз го знаят и нашите..е,като бяхме по-малки я прикривах за доста неща,а и сега тя е достатъчно голяма сама да си решава всичко и мама и тати много много не се бъркат...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Разбира се - нали за това сме братя. С него сме много задружни и винаги си помагаме, а и се крием един друг, да...
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Опитвала съм се ама често не успявах.Последно не помня за какво беше,но един път още бяхме много малки нашите бяха извън града цял ден и той взе колата ама още нямаше книжка и го видях и той ми даде 2 лева или там нещо си 2 бяха още старите пари и така де една седмица издържах и после пак го изпортихГадна съм,ама той ме прикриваше много пъти,ама и много пъти ме портеше.
Винаги гледам да я прецакам![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
мда винаги и тя ме прикривапоследно беше като беше пушила в наща стая и аз казах на наще ,че една приятелка е идвала и сме пушили ама те май не ми повярваха защото знаят ,че не пуша
No martini .. no party..
браво браво ти си намерила ко да кажешПървоначално написано от FENKATAA
че си пушила при положение че не пушиш
ами мойта сестра е на 26 и няма пред кой да я прикривам
Да, за последно прикрих брат ми, че не е ходил на лекции![]()
Сестра ми е по-малка от мен,но да,защитаваме се и се прикриваме като сгафим.![]()
Just haters make me famous! εĭз
аз съм подкрепяла сестра ми винаги, тя по едно време ме портеше, но вече не![]()
дам. моя брат е на 23, аз на 15 ама ние мн се оби4аме и си се прикриваме за вси4ко. последния път за кво беше не помня. ама аз 4есто казвам 4е не искам да знам кави ги е вършил щото се ужасявам.
но и той мен ме крие.... примерно лекарите не ми дават да пия кафе, ама аз пия поне по 2 и той си трае. ние заедно си пиеме понякога.....а за др неща няма са да казвам 4е е страшно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
мда...оказва се че лапето много може да пази тайна...много повече от някви приятелки...смисъл....от него информация не излиза...никога
![]()
и е на 9 :P
естествено,че се прикриваме.
тя мен,аз нея,още от малки така.просто ако нашите хванат какви простотии сме правили и продължаваме да правим-дупе да ни е яко.![]()
Walk go home boy...
Prikrivam ia no ako smetna 4e e ne6to seriozno kazvam na maika mi za da me posuvetva kakvo da napravia...Tia oba4e e gadniarka i vinagi me precakva![]()
emi az iam brat i sestra ama nie s brat mi sme partiq taka 4e i vinagi portime sestra mi za kfoto namerime mn e qko poprincip nie ne go praime ot kef da q izportime ami zashtoto tq ve4no ni izkazva nashte ot neq razbraha 4e pusha![]()
![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Да прикривам я.Като бях по-малка 8-10 год. постояно я портих,но вече сме си свикнали да се прикриваме,е то повче аз я прикривам де(аз не правя глупости) Последното нещо за което я прикривам е,че не е платила нета...а и дадоха пари да го плати,но тя ги изхарчила....
;]