- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първите срещи с момиче
ami batka vij sq .........svalkata e edin mnogo prodaljitelen proces (e zavisi i ot momi4eto de ama az vqrvam 4e ne svalq6 ot oniq.....)ta misalta mi e 4e ne moje6 da raz4ita6 4e ot parviqt pat tq 6te razbere i 6te e sigyrna s tvoite 4ystva i namereniq kam neq ta neka minem pravo na vaprosa opitvai se vsi4kite vi sre6ti da badat kak da kaja ....ne q vodi vinagi v golemite kafeta i barove samo za6toto tam e novo ili ne6to ot toz sort izbirai mestata takiva 4e da se poysamotite dvamata pravi im postoqno komplimenti ysmihvai im se govori im nejno saobrazqvai se s neinite mneniq isly6vai q i ti garantiram 4e leka poleka tq 6te te obikne ne bi bilo zle da im podari6 nqkoi byket kato otide6 da q vzeme6 ot tqh i li4no az kato sam na takav hal kat tvoq gledam da ne se povtarqme v izlizaniqta si v smisal vsqka ve4er na edno i sa6to mqsto e sq ako vi e liybimo ok syper ama ina4e ...... ta taka trqba da bade6 mnogo yporit i vinagi na nivo YSPEH![]()
![]()
pi6i po natatak kak vi se razvivat ne6tata........ i ako ima problem pitai 6te pomagame
![]()