- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- damski prevruzki
Koi spored vas sa nai hubavite damski prevruzki,nai popiva6ti i kato cqlo ot koito ste nai dovolni
always ultra!
и според менПървоначално написано от Анонимко
"Смъртта на един човек е трагедия. Смъртта на милиони е просто статистика."
Йосиф Висарионович Джугашвили - Сталин
Samo ALWAYS ULTRA!!!\
/
Pla4eh 4e nqmam obuvki dokato ne vidqh 4ovek koito nqma6e kraka!!!!
always
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Always i Libresse. A su6to ima i edni novi na Discreet aromatizirani,koito miri6at super i sa mn hubavi![]()
moq nevinnost i greh.....
i az sam za tqh !!!Първоначално написано от cvetiiii
![]()
Първоначално написано от BeLiVe_Me`f
подкрепям с 2-3 ръце![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
определено!!!!Първоначално написано от LuCkY^YoU
Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.
Абе не е ли O.B![]()
![]()
Зарежете ги тези превръзки...
Първоначално написано от Heaven_inhabitant_f
Always !!
Skoro iskah da probvam Everbel .. vikat che bili konkurenciata na Always i reshih da gi vidim kfi sa.. Drapnah mu krilcata da otlepq predpaznite lentichki.. i ednoto krilce se skysa.. Olele maiko vikam..
И аз да споделя мнението на болшинството - Always, но не и от тези копринените (за чувствителна кожа) - те на са толкова хубави. От други превръзки (провала съм доста) не съм доволна - изцапали са ми се дънките, поглеждам - превръзката чиста.
Откакто гледах за пръв път рекламата за Оуейс, в която се казва, че една превръзка е на същата цена като обикновената такава, все се каня да си взема от гъзарските. Обаче все си вземам обикновени. Иначе преди мразех превръзки.
Определено Always Ultrа,но и Everbel,са много готини,не има се късат крилцата или поне при мен е така.
i as taka mislqПървоначално написано от Анонимко
Everbel sa mnogo dobri. Ne se kasat krilcata.![]()
Ам...не знам как трябва да си го дръпнала това крилце, че да се скъса.. може да си улучила гадна бройка. Аз съм доволна от Everbel, но в тая жега, с превръзка...Drapnah mu krilcata da otlepq predpaznite lentichki.. i ednoto krilce se skysa.. Olele maiko vikam..![]()
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
Първоначално написано от cvetiiii
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
ПодкрепямПървоначално написано от cvetiiii
![]()
![]()
Always Ultra i Descreet.probvah i everbel nou typi beha razsloiha se ne zalepnaha dobre i to s cqloto paket4e bee6 taka...
ALWAYS ULTRA
другите ми пропускат винаги,щот ми е много силно.а тия ми издържат без проблем
Е на мене пък не ми се дават пари за Always![]()
Карам на Libresse-на мен са ми много удобни...
Ама някой път така не ми се занимава с превръзки,че грабвам едни O.b и пей сърце-няма крилца,няма разместване,няма пропускане![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Emi to shtom vsichki kazvat znae se - Always sa si klasika. Ama az chestno vi kazvam da se preorientirate kum tamponi (O.b.) mnogo po-udobni i lesni sa. Ako mislite che ne sa podhodqshti za devstveni momicheta burkate se, nqma nikakuv problem.
Worship the BEST, We are NOT everywhere!