- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- damski prevruzki
Естествено,че тампоните не са проблем!То и на самите тях си пише,че няма да осквернят който и да било...е не с тези думи,де![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Първоначално написано от Sarabi*
![]()
![]()
![]()
Worship the BEST, We are NOT everywhere!
Винаги съм ползвала Always и съм си мн доволна от тях .. само веднъж пробвах някакви други, вече не помня какви и се изринах от тях ..![]()
Първоначално написано от dan dan dan
![]()
2 т. системно.
Мразя превръзки! Разместват се, цапат, пропускат....блях!Тампоните са нещо прекрасно! Не се усещат, слагат се лесно. Ако се сменят редовно няма никакви проблеми! Препоръчвам ви O.B. Silk Tоuch
Първоначално написано от Mystery
Даммм те са готини тампони , но....на мене силно ми тече и трябва да ги сменявам на 2 часа ,ако не и по-малко( един пакет на ден едва ли не ), защото все пак мръсната кръв седи вътре и има опаснот от инфекции.. и имам обилно течение ...за началото на цикъла или в края са перфектиначе аз съм за двете
ALWAYS ULTRA ---> RESPECT
Никой не умира девствен - живота преебава всички!!!
мръсната кръв?
боже..откога не бях чувала някой да го нарича така![]()
по темата-превръзките са ужасни, все едно си с подметка в гащите...друго си е навираш си тампон, всичко е чистичко и въобще не забелязвам, че ми е дошло![]()
Аз пък съм за евербелтхаресват ми повече и от алуейс даже :P
И аз бях на тампони, обожавам ги, но имах женски проблеми и реших да мина на превръзки, за да сведа до минимум риска от инфекция. Не че е от тампоните...
Always![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
превръзките са отврат. представям си и в тая жега как прекрасно намирисват...
алелуя.
always ultra, а от ежедневните always tanga с коприненото покритие. междудругото има ли някой който да е ползвал тези превръзки ежедневните, които отделят аромат във времетоискам да знам хубажо ли миришат
а и за тампоните ТАМPAC удобни ли са?
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Първоначално написано от kudravoto
супер доволна съм от Еverbel и не ми трябват другитънички са, удобни са и не пропускат
а иначе и тампоните o.b. са си мн добър вариант![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Everbel,za6toto sa super udobni,no lo6oto e 4e mnogo 4esto triabva da gi smenia6,no puk alays sa super golemi naprao kato pampers.Ina4e i te stavat
Always Ultra Light!!!!
na men Everbel nai mi haresvat
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
Хммм според мен Евърбел са най-добри а на Алуейса не знам кво толква им намирате ама щом пък ви е кеф радвайте сеаз не намирам нищо особено при тях и те са ми пропускали
Hello there
the angel from my nightmare
Либрес и Always-според мен са най-добри.Любимите ми са на Либрес едни светлозелени с много сладки цветенца и мисля,че бяха с лайка!Много са мекички и удобни![]()
always i everbel![]()
Абе,къде дъ хел продават едни много фешън тампони,(не им помня марката,но май беха Тампекс,или нещо такова)които са поставени в "тръбичка"(Боже,какви изрази)и не е нужно да си завираш пръста,а само бутваш отзад тръбичката и тампона си отива на мястот?
Боже,Боже,Боже,колко съм зле с обясненията на тая тема![]()
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)