- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- damski prevruzki
Тампакс съм ги виждала във Фантастико. Ако някъде до вас има такъв супермаркет-иди и провери, почти сигурна съм, че ще има!
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Аз съм супер доволна от тях, купувам си ги от Хит. Даже ми харесват много повече от о.б.Първоначално написано от Sarabi*
Колкото до темата- нося превръзки само през нощта, не мога да си представя да ходя в тая жега с тях, а марката- Always или libresse са най-добри.
always i everbel ... и от двете марки съм много доволна, но предимно ползвам EVERBEL![]()
Always ultra и Everbel..и двата вида са ми удобни :P
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Aways Ultra Norma +35% Gratis. те са най добри. около 4-5 лв. са и са 40 превръзки. попиват винаги.
always определено
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
Always Ultra Sensitiv( s pamu4noto pokritie), Everbel Sensitiv(pak s pamu4no pokritie) sa fobri za po-slaboto te4enie
V vseki hiper i super market kude o4akva6 da saПървоначално написано от Sarabi*
podkrepqm s 2 ruce i 2 krakaПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
попринцип избягвам превръзки и ползвам тампони, но когато съм си у нас или ми свършат тампоните, слагам превръзки. Най - доволна съм от Always. Другите за нищо не стават
i az mislq taka :PАнонимко написа:
always ultra!
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
I az podkrepqm mnenieto za Always,no chesno kazano predpochitam tamponi po komfortno mi e s tqh![]()
Nikoga nqma da namerish jena bez gotov otgovor,osven ako ne se okaje bez ezik!!!
Оуейс, а от ежедневните на мен ми харесват ароматизираните Дискрийт.
Non, je ne regrette rien.
Aways Ultra gel action!Перфектни са![]()
se mi e taq!s kito i da s1m vse se 4uvstvam gnusno dokato ne mi spre
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
always ultra
Imam cikul ot 1 godina i polzvam samo ALWAYS ulTRA TE SA MN GOTINI i naistina zadurjat te4nostta v prevruzkata..a kato mi e po-slabo polzvam Everbel ili Palomita ina4e za po-silno i za prez no6ta polzvam Always ULtra no6tnite![]()
Nai-loshoto predstoi!
Always Ultra est![]()
ot dulgo vreme polzvam edni Rozi,mislq 4e sa turski,oba4e sa super qki
i az taka mislq.polzvam samo tqh i sam dovolnaПървоначално написано от Анонимко
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...