- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- damski prevruzki
i az taka mislqПървоначално написано от ~~Smirnoff Ice~~
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Samo ALWAYS ULTRA!!!Първоначално написано от miloto_girl-4e
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Аз също съм за ALWAYS ULTRA!!! И искам да жи попитам тези descreet дали са добри,в смисъл пропускат ли мн,защото мисля да ги пробвам.![]()
![]()
Аз също съм за ALWAYS ULTRA!!! И искам да жи попитам тези descreet дали са добри,в смисъл пропускат ли мн,защото мисля да ги пробвам.![]()
![]()
аз отна4ало бях с always sensitive, но един червен ден, нямах превръзки. Взех от мама everbel и от тогава ползвам само тях! Много по удобни с от always sensitive, защото са по малки, и въобще не пропускат!!!
EVERBEL!!!
Страхотни са!!!
always ultra
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
ALWAYS ULTRA TVA E!NAI DOBRE POPIVAT PUK I NAI DOBRE PASVAT PO BELIOTO.OLIVIQ SU6TO SA GUBAVI,NO AKO NE TI TE4E MNOGO SILNO.
глупости! Always са огромни и въобще не пасват на бельото, освен ако не си с килоти!
Превръзки, тампони... чувай хуйо...
само излищни пари
да си момче най-яко, една чикия удряш и всичко се оправя![]()
everbel rulzzzzz![]()
world of insanity supposes that good things would never come to an end!! =)
и аз предпочитам тампонитеПървоначално написано от SmiLe_BaBy{P}
но иначе вечер като спинкам или като съм си вкъщи always
И АЗ И АЗ \Първоначално написано от miloto_girl-4e
/ \
/ \
/ \
/ \
/
Always Ultra LIght![]()
![]()
Always Ultra LIght ...Това е истината!!!Използвам ги от първия до петия-шестия ден![]()
абсолютно.Веднъж бях пробвала нещо друго,мосля,че либрес и всеки път когато ставах и сядах все едно имах леген с вода вместо белъоПървоначално написано от Анонимко
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Тампони.
Always, между другото, са някфи супер неудобни.
Saatana vittu perkele hate crew!
Everbel normal sashtata rabota varshat kato Always no na men Everbel sa mi po udobni
Kogato nebeto stane zeleno,a vodata rozova.
Kogato cvetqta stanat grozni,a angelite lo6i.
Kogato sarceto mi spre da bie,togava 6te spra da te obi4am!
те са хубави ,но са прекалено тънки-не стават за първите 3 дена ,защото ще ти пропускат.Но за мен са идеални за последните дни,когато ми свършваПървоначално написано от Анонимко
да определено.Първоначално написано от cvetiiii
Първоначално написано от LuCkY^YoU
Аз съм с "Discreet Deo"в момента,хубави са и са удобни,не усещам,4е съм с тях,но са ултра тънки,не стават за менструацията,освен ако не ти е мнооооого слаби4ка и само искаш да не ти изцапа бикините,или ако ве4е евентуално си в последните дни от цикъла си-аз ли4но ползвам "Discreet Deo"не за менструация,а за секрета,който много ме дразни...![]()
ами... аз да ви кажа използвам Everbel и съм горе-долу доволна, други не съм ползвала
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!