.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Град
    Някъде там...

ocenki ot izpitite sled 7 klas

za da proverite ocenkite si (ako ste v sofiiski okrag):
    vlezte v www.rio23.escom.bg
    vlezte v priem
    kliknete varhu knigata
    vavedete vhodq6t nomer i EGN
    uspeh!
    [♥]~*{_МожЕ Da CъМ СлАдka,м0же Da He CъМ,Но МожЕ Da Ме uMa6 ... СаМо На СъН!!_}*~[♥]

Голям фен
    Град
    sofia
    mi o6te mai e malko rano 6toto mi pokazva 4e ne sa6testvuvam

fsd
    Guest
    Tova prosto e za Sofiq -OBLAST
    A ne za Sofiq- GRAD
    razlikata ne q praite

Guest
    shugarbaby A,случайно да знаеш в кой сайт мога да намеря резултатите от изпита след 7 клас в община В.Търново

Guest
    моля ви кавете къде мога да си видя резултатите от изпитите след 7 клас защото много се притеснявам,като не знам колко имам.благодаря предварително

Guest
    В кой сайт мога да намеря резултатите от изпита след 7 клас в община Казанлък обл.Стара Загора

Guest
    http://www.iosz.org/apache2-default/priem.php Тук са резултатите за Ст.Загора

Guest
    mn e spe6nooo kajete kude moga da namerq rezultatite ot izpitite sled 7 klas za oblast V.Tyrnowo

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mn e spe6nooo kajete kude moga da namerq rezultatite ot izpitite sled 7 klas za oblast V.Tyrnowo
    Съжалявам, но май нямат адрес, търсих в Гугъл и в МОН, но нищо не намерих, може би трябва да изчакаш понеделник и да отидеш в училището-гнездо. Е, аз пък си знам само едната оценка, така че съм почти като теб

Guest
    А някои да знае за град Лом област Монтана резултатите от изпита след 7 ми клас 10х предварително

Фен
    Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    А някои да знае за град Лом област Монтана резултатите от изпита след 7 ми клас 10х предварително
    еми в Монтана излязоха ... вие към нас ли сте? Тоест знаеш ли дали са ви проверявани в Монтана или в Лом. Ако са в Монтана ми кажи входящият ти номер и ще мина днес до гимназията ,че и без друго имам път натам и ще ти ги кажа

heaven_sent
    Guest
    Те вече излязоха....Аз имам 5,75 по математика и 6,00 по литература ))))))))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си