- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможно ли е?
защо да не е?Сичко е въпрос на шанс....а пък и на сичкото от горе као се обичате смсал ако и ти го обичаш що пък не![]()
ooo vazmojno e...!
Imashe edno mom4e,koeto me haresvashe strashno silno...obi4a6e me dosta dulgo vreme!predlaga mi 1-2 puti,no az bqh na 12-13 godini i ne go haresvah,nito znaeh kakvo e lubov..! No toi produlji da oporstva,beshe tolkova nastoqtelen nakraq 4e az se vlubih v nego ujasno mnogo!
E... sega sum na 14 i sme zaedno ot 7 meseca!Mnogo se obi4ame!
Iskam prosto da kaja 4e toi ako ne ti oburne vnimanie 6te sajalqva adski mnogo!
4OVEK OCENQVA NE6TO 4AK SLED KATO GO ZAGUBI!
budi sigurna v tova!uspeh vse pak.
честно казано незнам
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
ami az mislq , 4e toi 6te se otdale4i ot teb zasega...... no sled vreme koi znae....vsi4ko se promenq![]()
![]()
![]()
Ti vqrva6 v lubovta sled jivota , nali?
A vqrva6 li v jivota sled lubovta?
Да,възможнж е като нищо,но може и да не се случи.Бъди по-близка с него и го сваляй-незнам най-добрия начин да му привлечеш вниманието,но опитай нещо.
spored men e napulno vuzmojno,zashtoto ti sama kaza..."ili pone ne e siguren v 4uvstvata si".....
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
mislq 4e moje,no sled vreme
ami az mislq, 4e nqma da stane mejdu vas... spored men, toi e naqsno kakvi sa posledstviqta ot otkaza da otv1rne na 4ustvata ti. toi nqma6e da ti otkaje ako 4ustva6e ne6to. vs16nost neznam... moje sled vreme naistina da se vlubi v teb. no koga 6te stane tova - sled sedmica, mesec, godina... i kakvo - propilqla si ogromna 4ast ot jivota si v 4akane. 4akane na ne6to, koeto moje i da ne doide... tvoi e izbora. oba4e az mislq, 4e trqbva da prod1lji6 napred. kolkoto i trudno da ti se struva, po - dobre se opitai da si jivee6 jivota i da ostavi6 vsi4ko v minaloto...
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Да, знам, опитвам се да го забравя, но той е всеки миг в мислите ми. Приятели са ме съветвали да си харесам някой друг, но как мога да погледна др момче след всичко това? Не знам, той просто е всичко за мен, ако ще и живота си да пропилея в чакане, не ме интересува.И на всичко отгоре: съседи сме, а и ме приеха в неговото даскалоПросто не знам как ще издържа, щом ще го виждам всеки ден....
![]()
зависи...може да иска да си останете само приятели...и нищо повече!...и да те обича като приятелка...а не като нещо повече...
знам, разбирам те...много е кофти...но просто трябва да продължиш напред,защото ако почнеш много да му се буташ...а той иска само приятелство...ще го отблъснеш и ще го загубиш и като приятел....колкото и гадно и трудно да е....преживей го!Първоначално написано от Lorein
след време всичко е възможно.Късмет с него!![]()
[b]hei mili4ka ne iskam da te ot4aivam, ama i az sym na tova mnenie i ne za dr, ami za6toto i na mene mi se be6e slu4ilo ne6to podobno ...daje da ne kaja absolutno sy6tata slu4ka...am bqh vlubenma-moje bi edinstvenoto mom4e, v koeto sym bila vlubena do sega...no za jalost toi me ima6e prosto kato nai-dobrata si priqtelka..bqh vs edin mig do nego...imali sme mn iskreni i 4isti momenti zaedno, koito sa me karali da si mislq 4e ima ne6to pove4e mejdu nas,mn hora sa ni kazvali, 4e mn si podhojdame i daje, 4e ni mislqt za dvoika, ama..nem nqma6e ni6to ot negova strana...sega sme otnovo v edno daskalo...no znae6 li, ni6to ne e sy6toto ...po4ti nikakvo vreme ne prekarvame zaedno i se otdale4ikhme-vs si jivee svoqt jivot i tova si e ...prosto ne ni be6e pisanoПървоначално написано от Bloodlust
ne kazvam 4e i pri tebe 6te se slu4i taka...iskreno se nadqvam da ne te spoleti moqta sydba... no mili4ka ne vlagai mn nadejdi 6tom ti e kazal, 4e ne te haresva...prosto se opitai da prodylji6 da byde6 nai-dobrata mu priqtelka,da mu pokaje6, 4e dyrji6 adsaki mn na nego i e vyzmojno rano ili kysno da zabeleji kakvo zlato ima do sebe si...
no prez tova vreme te syvetvam da se opita6 da potyrsi6 dr mom4e s po-dobra perspektiva,mom4e koeto e gotovo da otgovori na 4uvstvata ti...
aide uspeh mili4ka...stiskam palci da se polu4at ne6tata
p.s kakto te posyvetvaha predi mene, ne mu se natiskai mn za6toto po tozi na4in nai-mn da go izpla6i6, za6toto toi ako tyrsi samo priqtelstvo ,a ti si gotova da mu predloji6 samo lubov...stava gadno ,ako me razbira6[/b]
Cold was my soul
Untold was the pain
I faced, when you left me
A rose in the rain
So I swore, to the razor
That never enchained
Would your dark nails of faith
Be pushed through my veins again
az sam v po4ti su6toto polojenie kato teb i dryg put sam bila taka yj sme samo fr no az se vlubvam i toi mi kazva 4e nz kakvo izpitva tva e 100% otkaz prosto go kazva zada ne te narani za6toto ste fr ve4e 2 puti mi se sly4i takova ne6to i znam 4e sam prava....Първоначално написано от Lorein
![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
4e e vuzmojno vuzmojno,no dali shte stane e vuprosa... :P
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
razbira se 4e da vsi4ko e vuzmojno
И мойто е нещо такова.Първоначално написано от malko mace
Мм ти къде му каза, че го харесваш? Да не е в чата? Щото аз направих тази грешка и той ми каза, че ме харесва само като приятелка, а не беше така и след няколко месеца тръгнахме.
Може да има и други причини да не иска да тръгвате точно сега, но да те харесва.
Може и да не е още сигурен в чувствата си.
Има много възможости.
Според мен изчакай още малко, като в същото време си до него, сваляй го, но не много натрапливо, че да му досадиш.
Ако още нищо не става, по-добре не си губи времето, макар че си още малка и не си загубила кой знае какво време.
Айде успех:}}
Всичко хубаво на този свят си има своя край...
може и да има чувства но наистина да не е сигурен в тях
а др вариант е да не иска да ти каже че няма чувства за да не те нарани
сама си прецени кое от двете е при теб
Значи по темата ... Наистина има шанс да има чувства към теб. Все пак сте били приятели много дълго време и човек малко или много започва да има чувства към другия (От противоположния полПървоначално написано от Lorein
). Може и да не иска да ги признае, защото го е страх да не си загубите приятелството след това. Той си знае най-добре.
А отностно това което съм цитирал. Да той може да е първата ти истинска любов, но няма да е единствената. Като малко по-малък нямах акъл в главата още и се бях влюбил в еднаи си мислих, че е по същия начин, но ела да ме видиш сега. Всичко ще се промени след време! Ще видиш!