- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможно ли е?
Ох...вероятно да,а може би неКой може да ти каже какво ще стане след време?!В момента искаш да чуеш,че така ще стане,но всъщност само може да се предполага....да се надяваш,че ще се случи или да се опиташ да продължиш напред
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
може след време и ти да го забравиш.....знам ли....
![]()
![]()
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
ти трябва сам ада разбереш а не да питаш във форум..мисля ,че тука не е отдел "ВРАЧКИ"Първоначално написано от priti_kiti
S vremeto i toi moje da se vlubi v tebe
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Е, случи се точно това, което каза - доста се отдалечи от мен и нищо, ама нищо не е същото! Още се упреквам за това, че му казах за чувствата си. Когато си мислех, че чувствата ми са споделени, бях на седмото небе. Нямах никакви грижи, бях СВОБОДНА И ЩАСТЛИВА. А сега... Сега акво остана...? Остана само мъката и тъгата, остана само болката и горчивите сълзи... Той едва ли знае как се чувствам, но това няма значение.Първоначално написано от cold_kiss
Only God knows how much I love him...![]()
![]()
![]()
ДАААААААААААААААААААААААА А! ама не му давай зор!
ne vqrvam...
Еми сори муцка ма такива чудеса не се случват... и аз съм така обичам 1 момиче 1 година но тя не споделя същите чуства и тфа еПървоначално написано от Lorein
живееш с тази мъка в сърцето всеки ден..
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
може би-да.само дано да е преди да ти е омръзнал.късмет![]()
Определено - ДА. Но често се случва при такива случеи, ти да си намериш друг, а той те първа дате обикне.
ох,това време..разберете че времето не помага бе хора!И все пак нищо не ти пречи да го чакаш..Първоначално написано от Lorein
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Няма невазможни неща!А и щом не е сигурен в това , което изпитва , можеш тайничко да си се надяваш(Надеждата умира последна).И само да добавя , когато силно вярваме в нещо и го желаем искрено , то се случва!!
Според мен всичко е възможно и въпрос на време.Затова изчакай и може би ще се получи нещо между вас!Успех!
Може би да,но все пак зависи от много неща...![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
napulno vuzmojno .. samo sled edin mesec moje da umira za teb (govorq ot lichen opit) sudbata si igrae s vseki..
i spored men e vuzmojno
Си4ко е възможно
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........