.

Виж резултатите на анкетата: Сега аз го обичам, дали може и той мене по-нататък? за повече инфо прочети поста ми отдолу

Гласували
100. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА

75 75,00%
  • НЕ

25 25,00%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71
    Супер фен
    Ох...вероятно да,а може би не Кой може да ти каже какво ще стане след време?!В момента искаш да чуеш,че така ще стане,но всъщност само може да се предполага....да се надяваш,че ще се случи или да се опиташ да продължиш напред
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Цитирай Първоначално написано от emociika:)
    Цитирай Първоначално написано от malko mace
    Възможно е,разбира се,и при мен беше нещо такова!Аз много харесвах едно мом4е,е,но не бяхме приятели,нямахме никакви контакти и той нямаше представа,4е го харесвам и хоп,той се влюби в мен,предложи ми и сега сме гаджета!!! :P
    И мойто е нещо такова.
    Мм ти къде му каза, че го харесваш? Да не е в чата? Щото аз направих тази грешка и той ми каза, че ме харесва само като приятелка, а не беше така и след няколко месеца тръгнахме.
    Може да има и други причини да не иска да тръгвате точно сега, но да те харесва.
    Може и да не е още сигурен в чувствата си.
    Има много възможости.
    Според мен изчакай още малко, като в същото време си до него, сваляй го, но не много натрапливо, че да му досадиш.
    Ако още нищо не става, по-добре не си губи времето, макар че си още малка и не си загубила кой знае какво време.
    Айде успех:}}
    Еми, да, може да се каже, че беше в чата.
    А иначе 10х за съветите.

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    може след време и ти да го забравиш.....знам ли....
    SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    да,възможно е... но е възможно и обратното
    всичко си зависи от него не от нас
    ти трябва сам ада разбереш а не да питаш във форум..мисля ,че тука не е отдел "ВРАЧКИ"

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    S vremeto i toi moje da se vlubi v tebe
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Цитирай Първоначално написано от cold_kiss
    Цитирай Първоначално написано от Bloodlust
    ami az mislq, 4e nqma da stane mejdu vas... spored men, toi e naqsno kakvi sa posledstviqta ot otkaza da otv1rne na 4ustvata ti. toi nqma6e da ti otkaje ako 4ustva6e ne6to. vs16nost neznam... moje sled vreme naistina da se vlubi v teb. no koga 6te stane tova - sled sedmica, mesec, godina... i kakvo - propilqla si ogromna 4ast ot jivota si v 4akane. 4akane na ne6to, koeto moje i da ne doide... tvoi e izbora. oba4e az mislq, 4e trqbva da prod1lji6 napred. kolkoto i trudno da ti se struva, po - dobre se opitai da si jivee6 jivota i da ostavi6 vsi4ko v minaloto...
    [b]hei mili4ka ne iskam da te ot4aivam, ama i az sym na tova mnenie i ne za dr, ami za6toto i na mene mi se be6e slu4ilo ne6to podobno ...daje da ne kaja absolutno sy6tata slu4ka...am bqh vlubenma-moje bi edinstvenoto mom4e, v koeto sym bila vlubena do sega...no za jalost toi me ima6e prosto kato nai-dobrata si priqtelka..bqh vs edin mig do nego...imali sme mn iskreni i 4isti momenti zaedno, koito sa me karali da si mislq 4e ima ne6to pove4e mejdu nas,mn hora sa ni kazvali, 4e mn si podhojdame i daje, 4e ni mislqt za dvoika, ama..nem nqma6e ni6to ot negova strana...sega sme otnovo v edno daskalo...no znae6 li, ni6to ne e sy6toto ...po4ti nikakvo vreme ne prekarvame zaedno i se otdale4ikhme-vs si jivee svoqt jivot i tova si e ...prosto ne ni be6e pisano
    ne kazvam 4e i pri tebe 6te se slu4i taka...iskreno se nadqvam da ne te spoleti moqta sydba... no mili4ka ne vlagai mn nadejdi 6tom ti e kazal, 4e ne te haresva...prosto se opitai da prodylji6 da byde6 nai-dobrata mu priqtelka,da mu pokaje6, 4e dyrji6 adsaki mn na nego i e vyzmojno rano ili kysno da zabeleji kakvo zlato ima do sebe si...
    no prez tova vreme te syvetvam da se opita6 da potyrsi6 dr mom4e s po-dobra perspektiva,mom4e koeto e gotovo da otgovori na 4uvstvata ti...
    aide uspeh mili4ka...stiskam palci da se polu4at ne6tata
    p.s kakto te posyvetvaha predi mene, ne mu se natiskai mn za6toto po tozi na4in nai-mn da go izpla6i6, za6toto toi ako tyrsi samo priqtelstvo ,a ti si gotova da mu predloji6 samo lubov...stava gadno ,ako me razbira6 [/b]
    Е, случи се точно това, което каза - доста се отдалечи от мен и нищо, ама нищо не е същото! Още се упреквам за това, че му казах за чувствата си. Когато си мислех, че чувствата ми са споделени, бях на седмото небе. Нямах никакви грижи, бях СВОБОДНА И ЩАСТЛИВА. А сега... Сега акво остана...? Остана само мъката и тъгата, остана само болката и горчивите сълзи... Той едва ли знае как се чувствам, но това няма значение.
    Only God knows how much I love him...

Голям фен
    Град
    софия
    ДАААААААААААААААААААААААА А! ама не му давай зор!

Голям фен
    Град
    София
    ne vqrvam...

Фен
    Град
    XaCKoBo

Re: Възможно ли е?

Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Значи в момента сме приятели с едно момче. Но аз съм влюбена в него от почти 2 години. Говорих с него, обясних му всичко, но се оказа, че той не ме харесва или по-точно не е сигурен в чувствата си. Въпроса ми е дали сега както аз го обичам, той може да осъзнае, че и той мене също, но след време?
    Еми сори муцка ма такива чудеса не се случват... и аз съм така обичам 1 момиче 1 година но тя не споделя същите чуства и тфа е

живееш с тази мъка в сърцето всеки ден..
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Guest
    може би-да.само дано да е преди да ти е омръзнал.късмет

Определено - ДА. Но често се случва при такива случеи, ти да си намериш друг, а той те първа дате обикне.

Супер фен

Re: Възможно ли е?

Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Значи в момента сме приятели с едно момче. Но аз съм влюбена в него от почти 2 години. Говорих с него, обясних му всичко, но се оказа, че той не ме харесва или по-точно не е сигурен в чувствата си. Въпроса ми е дали сега както аз го обичам, той може да осъзнае, че и той мене също, но след време?
    ох,това време..разберете че времето не помага бе хора!И все пак нищо не ти пречи да го чакаш..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Цитирай Първоначално написано от malko mace
    Възможно е,разбира се,и при мен беше нещо такова!Аз много харесвах едно мом4е,е,но не бяхме приятели,нямахме никакви контакти и той нямаше представа,4е го харесвам и хоп,той се влюби в мен,предложи ми и сега сме гаджета!!! :P
    E,veche skasahme de,ili za da pada po-tochna,triabva da kaja,che toy skasa s men zaradi tapata si mayka,no tova e druga i dalga istoria,koiato chte chetete drug pat na drugo miasto!!!

Фен
    Град
    България
    Няма невазможни неща!А и щом не е сигурен в това , което изпитва , можеш тайничко да си се надяваш(Надеждата умира последна).И само да добавя , когато силно вярваме в нещо и го желаем искрено , то се случва!!

Според мен всичко е възможно и въпрос на време.Затова изчакай и може би ще се получи нещо между вас! Успех!

Kisses to all!!!

Фен
    Град
    В мечтите ти :)
    Може би да,но все пак зависи от много неща...
    Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    napulno vuzmojno .. samo sled edin mesec moje da umira za teb (govorq ot lichen opit) sudbata si igrae s vseki..

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    napulno vuzmojno .. samo sled edin mesec moje da umira za teb (govorq ot lichen opit) sudbata si igrae s vseki..
    Едва ли ще е така, тъй като, както вече казах, когато се видим, си раменяме само по някое здрасти или 'как е новото даскало'

Голям фен
    Град
    София
    i spored men e vuzmojno

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Си4ко е възможно
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си