- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ч.Р.Д мило LP_girl_14
Съжалявам че не си влизам с акаунта,ама нещо не иска да ме логва![]()
По съществоЧестит рожден ден на ЛП-то!Да ни е много жива,здрава,,щастлива и всичко най-хубаво.Пожелавам ти много любов и да продължаваш да ни радваш със присъствието си във форума
\
/
![]()
ami ne q poznavam ama aide mnogo zdrave,6tastie i uspexi i ot men! mnogo usmivki i celuvki!
Pla4eh 4e nqmam obuvki dokato ne vidqh 4ovek koito nqma6e kraka!!!!
Честито и от менПожелавам ти много здраве,щастие и много много любов
![]()
New blood joins this earth
and quickly he's subdued
through constant pain disgrace
a young boy learns their rules
м... чрд![]()
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Първоначално написано от RockMan
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Моя милост също ти пожелава Честит Рожден Ден .. пожелавам ти много здраве, късмет, любов .. другото можеш да си го купиш![]()
На гроба ти студен ще идвам,
за да удавя мъката в сълзи
и унило аз ще кимвам
заради твоите черно, огнени очи ...
честито, всичко което си пожелаеш....да ти се сбъдне![]()
Честит Рожден Ден и от мен![]()
Пожелавам ти да постигнеш целите и мечтите си и да бъдеш неземно щастлива !![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Ми Ч.Р.Д. и от мен![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Ч.Р.Д пожелавам ти успехи във вскичко с което се захване6, много щастие,здраве и любов![]()
"Смъртта на един човек е трагедия. Смъртта на милиони е просто статистика."
Йосиф Висарионович Джугашвили - Сталин
ЧРД! Жива и здрава!![]()
Ч.Р.Д.
Пожелавам ти много успехи, купони, яки моменти и да продължаваш да даваш все по-мъдри съвети в "Любов"!
Да си изкараш супер, ей!![]()
Ч.Р.Д. всичките ти мечти и желания да се сбъднат и всичко най-най-хубаво
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
vsi4ko nai-hubavo i ot menvupreki 4e sum ot skoro tuk sum zabelqzala 4e dava6 edni ot nai-poleznite i smisleni mneniq
produljavai v su6tiq duh, i dano nikoga ne se oturva6 ot 6tastie, pari i luybov
![]()
moq nevinnost i greh.....
Честит Рожден Ден!Пожелавам ти много здраве,щастие,късмет,любов и всичко най,най-хубаво в живота,както и да продължаваш с доста смислените си и хубави мненийца!![]()
f@nt@zi@