- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- problem s parite
Нещо не мога да го асимилирам това?!Защо не му кажеш някой път,че си си забравила парите и да видим какво ще направи,ако има ок-и следващия път ще ги забравиш може да се усети,обаче ако няма...нз...какъв етоя човек направо ме остави с пръст в устата...
Не прави генерални заключения - не всички са такиваПървоначално написано от 6emet4e
![]()
Най-лошия начин да ти липсва някой е да бъдеш с него и да знаеш че никога няма да бъде твой.
mi nz dali naistina te obi4a 6tom te ostavq da pla6ta6 i tvoqta i negovata smetka.az min god hodeh s edin i to si li4e6e 4e mn me haresva i nikoga ne mi dava6e da pla6tam kvoto i da e,4ak mi stava6e neudobno 4e vinagi toi pla6ta.no sa nz qvno sa tvurde razli4ni hora...ma 500 na mesec hi4 ne sa malko.....mn stranni hora ima tvurdqt edno plavqt drugo![]()
Nikoga ne se razdelqi s usmivkata si,dori kogato ti e tujno...ot kude da znae6,moje to4no v tozi moment nqkoi da se vlubi v neq
zamisli se macka i go provokirai i toi da pomisli kakvo e pravlno ...kaji mu v prav tekst 4e trqbva da si suberesh pari za more..tova s pokanata u doma mnogo mi haresa i e naistina dobro suvetche .kusmet
Moje bi Toi te e Izprevaril v spestqvanetoili sledva6tiq put kato iska kafe mu kaji " e sory nqma pari za hlqb "
![]()
![]()
![]()
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
neshtu podobnuПървоначално написано от Bisollini
Аз лично съм свикнал аз да плащам сметката на момичето ми и честно казано ще ми е супер неудобно,ако тя плати и нейната и мойта. Тоя,с който ходиш,не знам с ква съвест го прави това![]()
S moq priqtel sme zaedno ot godina i polovina. Za cqloto tova vreme mi se e sluchilo da platq smetkata tochno 2 puti, zashtoto imah povod. No i togava beshe istinska voina, dokato go ubedq az da platq. Ne znam kakvi sa tezi momcheta. Moqt suvet kum teb e da pogovorish seriozno s nego i ako neshtata ne se opravqt napravo go zareji. Tove negovoto ne e istinska lubov.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Олеее какъв е то'я!Разбирам понякога всеки сам да си плаща сметката за себе си,или пък момчето да я плати,ама ти цялата да я плащаш...По-добре направи,така че когато трябва да се плати сметката,кажи примерно,че отиваш до тоалетната и...той ще платиняма къде да отиде
![]()