.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: problem s parite

Нещо не мога да го асимилирам това?!Защо не му кажеш някой път,че си си забравила парите и да видим какво ще направи,ако има ок-и следващия път ще ги забравиш може да се усети,обаче ако няма...нз...какъв е тоя човек направо ме остави с пръст в устата...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 6emet4e
    wow kakuv "kavaler"!!!ebah mu i majete!!!
    Не прави генерални заключения - не всички са такива
    Най-лошия начин да ти липсва някой е да бъдеш с него и да знаеш че никога няма да бъде твой.

mi nz dali naistina te obi4a 6tom te ostavq da pla6ta6 i tvoqta i negovata smetka.az min god hodeh s edin i to si li4e6e 4e mn me haresva i nikoga ne mi dava6e da pla6tam kvoto i da e,4ak mi stava6e neudobno 4e vinagi toi pla6ta.no sa nz qvno sa tvurde razli4ni hora...ma 500 na mesec hi4 ne sa malko.....mn stranni hora ima tvurdqt edno plavqt drugo
    Nikoga ne se razdelqi s usmivkata si,dori kogato ti e tujno...ot kude da znae6,moje to4no v tozi moment nqkoi da se vlubi v neq

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    zamisli se macka i go provokirai i toi da pomisli kakvo e pravlno ...kaji mu v prav tekst 4e trqbva da si suberesh pari za more..tova s pokanata u doma mnogo mi haresa i e naistina dobro suvetche .kusmet

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Moje bi Toi te e Izprevaril v spestqvaneto ili sledva6tiq put kato iska kafe mu kaji " e sory nqma pari za hlqb "
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Цитирай Първоначално написано от Bisollini
    sledva6tiq put kato iska kafe mu kaji " e sory nqma pari za hlqb "
    neshtu podobnu

ATAKABG
    Guest
    Аз лично съм свикнал аз да плащам сметката на момичето ми и честно казано ще ми е супер неудобно,ако тя плати и нейната и мойта. Тоя,с който ходиш,не знам с ква съвест го прави това

S moq priqtel sme zaedno ot godina i polovina. Za cqloto tova vreme mi se e sluchilo da platq smetkata tochno 2 puti, zashtoto imah povod. No i togava beshe istinska voina, dokato go ubedq az da platq. Ne znam kakvi sa tezi momcheta. Moqt suvet kum teb e da pogovorish seriozno s nego i ako neshtata ne se opravqt napravo go zareji. Tove negovoto ne e istinska lubov.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Олеее какъв е то'я!Разбирам понякога всеки сам да си плаща сметката за себе си,или пък момчето да я плати,ама ти цялата да я плащаш...По-добре направи,така че когато трябва да се плати сметката,кажи примерно,че отиваш до тоалетната и...той ще плати няма къде да отиде

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си