Da,az lesno 6te go vidq,6te si pi6em,pak 6te se vidim,ama to ne e samo 1 problem.Pak pustiq sram.Ne znam kakva tema na razgovor 6te si namerim dvamata?? .Poneje nikoga ne sum bila taka na same s gadjeto mi(po4ti nikoga),s predi6noto.Kadeto i da sme bili po4ti vinagi e imalo nqkoi,ne za6toto me e tolkova sram ot nego,ami,za6toto me e strah nqkoi poznat da ne me vidi s nego.Vie ne poznavate moite roditeli i blizki.Vidqt li me s mom4e sum martva(a nie sme v malak grad i vseki znae na koi sum da6terq,dori i vednaj bqha govorili za men 4e sum se celuvala s nqkakvo mom4e,a togava dori i nqmah gadje i posle si imah problemi s na6te).Samo moite roditeli li sa v tova polojenie,boje?Znam 4e sa mnogo staromodniii,ujasssssss!Ba6ta mi osobenno ako razbere ot nqkade 6te me nakaje da ne izlizam ot nas,ili pone 6te me li6i ot ne6to.Mn KOFTI situaciq.A az kudeto i da otida vse poznati sre6tam,mamka mu da E*A mrasna!Az mislq mai mnogo v bade6te..........xaxa........to moje ni6to da ne izleze ama az sum tragnala da pravq planove.Utre ve4er 6te mu pi6a da se stre6tnem kum 11:30,da se postamni 6te mu pi6a ako iska da se vidim i togava 6te mu kaja kolko go haresvam.I ako iska posle pak da se vidim..i taka.......ako stane stane,ako ne ZDRAVE da e!