- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- natiskaneto-kak stava?
Hi 4e ama sam novak!moita fr kaza 4e iskala da se natiska?kak stava tva?sorka sigorno ima mn takiva teme ama ne mi se tyrsi!10x predvaritelno
kak stava li?emi celuvate se,gu6kate se,opipvaniq ala balamn e gotino. izpolzvai vuobrajenieto si :P
moq nevinnost i greh.....
moje da probvate i peting.qko e.
Първоначално написано от LuCkY^YoU
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Явно и тя е идиотка. Ако знаеше как става, нямаше да говори.
Първоначално написано от `Death`Whore`
Аз се чудя дори как сте тръгнали ако не се натискате или поне целунали???Това дето се вика и по скайп се прави![]()
cunkat se po buzkite ko dr?![]()
Ха Ха няма да се очудя ако сте 4-5 клас ама то вече 5 клас знаят повече от 8-ми.Ми пич твоита приятелка явно иска от теб малко да я прегръщаш целуваш и такива работи сес-се.
Шепот в киното: - Скъпи, защо си толкова студен днес? - Скъпа, хванала си сладоледа на клечка!
Emi az shti razkaja s moq vednyj na vaseina kak se natiskahme.Dano ti pomogna.V prochem to nqma nishto slojno.Prosto se gushkahme,toi me obarva,shapeshe me nejno po liceto,igraeshe s ezicheto si i si govorihme naqkvi mili raboti,a ne da govorim bezsmisleni raboti.Mii to nqma nishto slojno.Prosto se otdai na chuvstvata si.![]()
целувай, гали, притискай я с нежност... какво друго? това е!
\Първоначално написано от FiRe_LaDy
/ dammmm tva e super qko....i az sam go probvala..tui 4e davai smelo,tva e dosta dobur savet
![]()
КаЖи Ми нЯкОгА Да сИ ОбИчАл,Но нЕ нА ДуМи иЛи нА ШеГа?кАжИ Ми нЯкОгА Да сИ ПоЧyВСтВаЛ КаКвО Е В СъщнОсТ ЛюБоВтА?ИсКаШе мЕ СтАнАх тВоЯ-ТоВа лИ БеШе тВоЯтА МеЧтА?иСкАшЕ Да тЕ ОбИчАм и кАкТо вИнАгИ УсПя!кАжИ Ми нЯкОгА Да сИ ОбИчАл нО Не На дУмИ ИЛи На шЕгА?