.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Град
    Varna,vazrajdane 4

natiskaneto-kak stava?

Hi 4e ama sam novak!moita fr kaza 4e iskala da se natiska?kak stava tva?sorka sigorno ima mn takiva teme ama ne mi se tyrsi!10x predvaritelno

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    kak stava li?emi celuvate se,gu6kate se,opipvaniq ala bala mn e gotino. izpolzvai vuobrajenieto si :P
    moq nevinnost i greh.....

Guest
    moje da probvate i peting.qko e.

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от LuCkY^YoU
    kak stava li?emi celuvate se,gu6kate se,opipvaniq ala bala mn e gotino. izpolzvai vuobrajenieto si :P
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Мега фен
    Явно и тя е идиотка. Ако знаеше как става, нямаше да говори.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Явно и тя е идиотка. Ако знаеше как става, нямаше да говори.

Аз се чудя дори как сте тръгнали ако не се натискате или поне целунали???Това дето се вика и по скайп се прави

Guest
    cunkat se po buzkite ko dr?

Град
    Септември
    Ха Ха няма да се очудя ако сте 4-5 клас ама то вече 5 клас знаят повече от 8-ми.Ми пич твоита приятелка явно иска от теб малко да я прегръщаш целуваш и такива работи сес-се.
    Шепот в киното: - Скъпи, защо си толкова студен днес? - Скъпа, хванала си сладоледа на клечка!

FiRe_LaDy
    Guest
    Emi az shti razkaja s moq vednyj na vaseina kak se natiskahme.Dano ti pomogna.V prochem to nqma nishto slojno.Prosto se gushkahme,toi me obarva,shapeshe me nejno po liceto,igraeshe s ezicheto si i si govorihme naqkvi mili raboti,a ne da govorim bezsmisleni raboti.Mii to nqma nishto slojno.Prosto se otdai na chuvstvata si.

Мега фен Аватара на iiirish
    целувай, гали, притискай я с нежност... какво друго? това е!

Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Emi az shti razkaja s moq vednyj na vaseina kak se natiskahme.Dano ti pomogna.V prochem to nqma nishto slojno.Prosto se gushkahme,toi me obarva,shapeshe me nejno po liceto,igraeshe s ezicheto si i si govorihme naqkvi mili raboti,a ne da govorim bezsmisleni raboti.Mii to nqma nishto slojno.Prosto se otdai na chuvstvata si.
    \/ dammmm tva e super qko....i az sam go probvala..tui 4e davai smelo,tva e dosta dobur savet
    КаЖи Ми нЯкОгА Да сИ ОбИчАл,Но нЕ нА ДуМи иЛи нА ШеГа?кАжИ Ми нЯкОгА Да сИ ПоЧyВСтВаЛ КаКвО Е В СъщнОсТ ЛюБоВтА?ИсКаШе мЕ СтАнАх тВоЯ-ТоВа лИ БеШе тВоЯтА МеЧтА?иСкАшЕ Да тЕ ОбИчАм и кАкТо вИнАгИ УсПя!кАжИ Ми нЯкОгА Да сИ ОбИчАл нО Не На дУмИ ИЛи На шЕгА?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си